Povezane vesti

Tragedija porodice iz višnjičke banje: Roditelji ranjenog Aleksandra očajni: Već smo ostali bez jednog sina, šta ako ostanemo i bez drugog

Blic nedelja, 14. januar 2018.
Otac ranjenog Aleksandra V. posle obračuna sa Igorom R. u porodičnoj kući na Slanačkom putu u Višnjičkoj Banji kaže za "Blic" da ne zna šta je prethodilo pucnjavi, ali da njihovo poznanstvo datira od ranije. On i supruga su već izgubili jednog sina, Bojana, pre skoro 10 godina i u strahu su da im se ne dogodi još jedna tragedija.
- Ne znam tačno zbog čega je Roki napao mog sina Aleksandra. Jedino što sam čuo, i to ne od sina, da njihovo poznanstvo datira od prošle godine iz jedne kladionice, gde su navodno igrali na aparatima. Šta se među njima desilo, ne... »

Potresna ispovest Jednog sina mi ubili, sad se molim za drugog

Večernje novosti nedelja, 14. januar 2018.
Otac Aleksandra Vlajića (46) koji je upucan u kući u Višnjičkoj banji. Igor Rodić je upao sa pištoljem, ali su se supruga i unuci sakrili
JEDNOG sina su mi ubili pre deset godina, a sad da dočekam da ostanem i bez drugog! Gde je tu pravda? Molim se da moj Aleksandar preživi. Ovo nam je u petak kroz suze rekao Ratko Vlajić, otac Aleksandra Vlajića (46) koji je u... »
©2018 Netmark d.o.o.