Stevović završio trku sa pocepanom bradom

Stevović završio trku sa pocepanom bradom

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Stevović završio trku sa pocepanom bradom
Srpski skijaš Marko Stevović zaradio je povredu brade tokom alpske kombinacije na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.
Stevović je završio na ušivanju nakon što ga je udarila kapija, a one su ga koštale i plasmana jer je promašio jednu, pa je diskvalifikovan. Ipak, srpski skijaš će nastupiti u narednoj disciplini u spustu u četvrtak, zajedno sa... »

Vukićević zauzeo 25. mesto u alpskoj kombinaciji

Politika utorak, 13. februar 2018.
Srpski skijaš Marko Vukićević zauzeo je danas 25. mesto u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, dok je Marko Stevović ostao bez plasmana. Vukićević je zauzeo 25. mesto rezultatom od 2:11,74 i bio je 5,22 sekunde sporiji od osvajača zlatne medalje Austrijanca Marsela... »

Peh ga koštao boljeg plasmana: Marko Stevović pokazao pocepanu bradu /foto/

Blic sport utorak, 13. februar 2018.
Srpski skijaš Marko Stevović u Pjongčangu je u želji da ostvari što bolji rezultat, doživeo peh, koji ga je koštao plasmana.
Foto: screenshot Naime, Stevović je u spustu završio ne 59. mestu, ali zbog greške nije završio drugu trku, pošto je pogodio kapiju. Kada ga je zastavica udarila u bradu, zbog čega je morao da ide na ušivanje rane, skijaš... »

Italijanka Arijana Fontana osvojila zlato u brzom klizanju

Novi magazin utorak, 13. februar 2018.
Italijanska takmičarka Arijana Fontana osvojila je danas zlatnu medalju u brzom klizanju na 500 metara na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.
Fontana je pobedila rezultatom 42,596 sekundi. Sudije su odluku o pobednici donele u foto finišu između Italijanke i domaće takmičarke Čoj Min-jong, koja je dobila kaznu i ostala je bez plasmana. Holanđanka Jara van Kehof je... »

Norvežanin osvojio zlato u kros kantriju u sprintu

Novi magazin utorak, 13. februar 2018.
Norveški takmičar Johanes Hesflot Klaebo osvojio je danas zlatnu medalju u kros kantriju u sprintu na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.
Klaebo je pobedio rezultatom 3:05,75 minuta. Srebrnu medalju osvojio je Italijan Federiko Pelegrino sa 1,34 sekunde zaostatka, a Aleksandar Bolšunov iz Rusije osvojio je bronzu zaostatkom od 1,36 sekunde. Damir Rastić zauzeo 75.... »

Holanđani nastavljaju dominaciju u brzom klizanju

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Holanđani nastavljaju dominaciju u brzom klizanju
Holandski takmičar Kjeld Nejs osvojio je zlatnu medalju u brzom klizanju na 1.500 metara na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.
Nejs je četvrtu zlatnu medalju u brzom klizanju za Holandiju u Pjongčangu osvojio rezultatom 1:44,01. Srebrnu medalju osvojio je njegov sunarodnik Patrik Rust sa 0,85 sekundi zaostatka, a bronzu je osvojio Kim Min-seok iz Južne... »

ZOI: Najbolja svih vremena – Iren Vist

Dnevnik utorak, 13. februar 2018.
Holanđanka Iren Vist postala je u Pjongčangu najbolja brza klizačica u istoriji Zimskih olimpijskih igara.
Vist je u ponedeljak osvojila zlatnu medalju u trci na 1.500 metara, peto u karijeri, a ukupno desetu medalju na ZOI. Jedina je brza klizačica sa deset olimpijskih medalja. Prvo zlato je osvojila pre 12 godina u Torinu.... »

Počeo je... prvo olimpijsko zlato Hiršera!

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Austrijanac je pobedio u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pjongčangu.
Najbolji skijaš današnjice Austrijanac Marsel Hiršer pobedio je u kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu i osvojio prvu olimpijsku zlatnu medalju u karijeri. Kombinacija je bila prvo takmičenje u alpskim... »

Zoi: Hiršer osvojio zlato u alpskoj kombinaciji, prvi slučaj dopinga

Sportski žurnal utorak, 13. februar 2018.
Austrijski skijaš Marsel Hiršer osvojio je zlatnu medalju u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu
U trkama u spustu i slalomu Hiršer je ostvario vreme od 2:06,52 minuta i osvojio prvu zlatnu olimpijsku medalju u karijeri. On je posle spusta bio 12. ali je uspeo da nadoknadi zaostatak i osvojio drugu olimpijsku medaju u... »

Vukićević zauzeo 25. mesto, Stevović bez plasmana

Sportske.net utorak, 13. februar 2018.
Srpski skijaš Marko Vukićević zauzeo je danas 25. mesto u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, dok je Marko Stevović ostao bez plasmana.
Marko Vukićević je zauzeo 25. mesto rezultatom od 2:11,74 i bio je 5,22 sekunde sporiji od osvajača zlatne medalje Austrijanca Marsela Hiršera. Vukićević je u spustu ostvario vreme od 1:21,31, dok je slalom završio za 50,43... »

Marko Vukićević, za 5,22 sekunde sporiji od zlatnog Marsela Hiršera u alpskoj kombinaciji

Mozzart sport utorak, 13. februar 2018.
Vukićević je zauzeo 25. mesto, dok je Marko Stevović ostao bez plasmana pošto nije završio drugi izlazak na stazu, nakon ostvarenog 59. vremena u spustu
Austrijanac Marsel Hiršer stigao je do zlata u disciplini alpska kombinacija na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. On je u spustu i slalomu ostvario vreme 2:06,52, što je u tom momentu bilo dovoljno tek za 12. poziciju.... »

Zlato za Hiršera

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Austrijski skijaš je u alpskoj kombinaciji zauzeo prvo mesto sa vremenom od 2:06, 52 minuta što mu je ujedno i prvo najsjanije odličje na OI
Austrijski skijaš Marsel Hiršer osvojio je danas zlatnu medalju u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. U trkama u spustu i slalomu Hiršer je ostvario vreme od 2:06,52 minuta i osvojio prvu zlatnu... »

ZOI: Vukićević 25, Stevović bez plasmana

Vesti online utorak, 13. februar 2018.
Srpski skijaš Marko Vukićević završio je kao 25. u alpskoj kombinaciji (spust i slalom) na Zimskim olimpijskim igrama u Pjončangu, dok je Marko Stevović ostao bez plasmana jer je pogodio kapiju.
Pošto su se poboljšali vremenski uslovi srpski takmičari prvi put su nastupili u Pjončangu, Vukićević je prvu trku u spustu završio u vremenu 1:21.31 minuta, a spust 50,43 sekunde, što mu je donelo ukupno 25. mesto sa 5,22... »

Zoi: Vukićević dobar, Stevović bez plasmana

Mondo utorak, 13. februar 2018.
Srpski skijaši započeli su takmičenje na Olimpijskim igrama u Pjongčangu. Posle mnogo problema održana alpska kombinacija
Foto: AP Photo/Michael Probst Organizatori Zimskih olimpijskih igara imaju mnogo problema sa nevremenom u Pjongčangu, zbog čega su odloženi mnogi treninzi, ali i trke. Srpski sportisti u veoma hladnoj Južnoj Koreji konačno su... »

Srbi na zoi: Vukićević 25. u kombinaciji, Stevović 59. u spustu! (foto)

Telegraf utorak, 13. februar 2018.
Dobar rezultat za Vukićevića
Naši skijaši startovali su sa takmičenjem na Zimskim olimpijskim igrama, a Marko Vukićević završio je kao 25. u ukupnom plasmanu, iako je startovao sa 35. pozicije. Marko Vukićević je posle prve trke u spustu bio 24. sa 1:21:31, zatim je u slalomu startovao kao sedmi i... »

Dočekao zlato - Hiršer najbolji u alpskoj kombinaciji

Sportske.net utorak, 13. februar 2018.
Austrijski skijaš Marsel Hiršer osvojio je danas zlatnu medalju u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.
U trkama u spustu i slalomu Hiršer je ostvario vreme od 2:06,52 minuta i osvojio prvu zlatnu olimpijsku medalju u karijeri. On je posle spusta bio 12. ali je uspeo da nadoknadi zaostatak i osvojio drugu olimpijsku medaju u... »

ZOI: Vukićević 25, Stevović bez plasmana

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: ZOI: Vukićević 25, Stevović bez plasmana
Srpski skijaš Marko Vukićević zauzeo je 25. mesto u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, dok je Marko Stevović ostao bez plasmana.
Vukićević je zauzeo 25. mesto rezultatom od 2:11,74 i bio je 5,22 sekunde sporiji od osvajača zlatne medalje Austrijanca Marsela Hiršera. Vukićević je u spustu ostvario vreme od 1:21,31, dok je slalom završio za 50,43 sekundi.... »

Vukićević zauzeo 25. mesto u alpskoj kombinaciji, Stevović bez plasmana

Večernje novosti utorak, 13. februar 2018.
Srpski skijaš zauzeo 25. poziciju rezultatom 2:11, 74, dok je Stevović spust završio kao 59, ali nije završio drugu trku
Srpski skijaš Marko Vukićević zauzeo je danas 25. mesto u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, dok je Marko Stevović ostao bez plasmana. Vukićević je zauzeo 25. mesto rezultatom od 2:11,74 i bio je 5,22... »

Vukićević zauzeo 25. mesto u alpskoj kombinaciji, Stevović bez plasmana

Beta utorak, 13. februar 2018.
Srpski skijaš Marko Vukićević zauzeo je danas 25. mesto u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, dok je Marko Stevović ostao bez plasmana. Vukićević je zauzeo 25. mesto rezultatom od 2:11,74 i bio je 5,22 sekunde sporiji od osvajača zlatne medalje Austrijanca Marsela... »

Desetine olimpijaca nisu završile trku: Srbi na Igrama: Vukićević 25. u kombinaciji, Stevovića "izdala" kapija

Blic sport utorak, 13. februar 2018.
Srpski skijaši počeli su sa takmičenjem na Olimpijskim igrama u Pjongčangu nakon što su se u poslednjim trenucima poboljšali vremenski uslovi. Ne i dovoljno da bi sve bilo idealno, pa je tako samo 37 od 65 učesnika uspešno okončalo "alpsku kombinaciju" (spust i slalom). Naš Marko Vukićević je završio kao 25. u ukupnom plasmanu iako je startovao sa 35. pozicije, a Marko Stevović je u spustu bio 59, ali i pored toga što je u slalomu stigao do cilja, ostao je bez plasmana jer je "zajahao" jednu kapiju.
Marko Vukićević je posle prve trke u spustu bio 24. sa vremenom 1:21:31 minuta, koje je bilo za 2,07 sekundi sporije od rezultata vodećeg Nemca Tomasa Dresena, tako da je u slalomu startovao kao sedmi. U drugoj trci je rezultatom... »

Hiršer olimpijskim zlatom kompletirao kolekciju!

B92 utorak, 13. februar 2018.
B92: Hiršer olimpijskim zlatom kompletirao kolekciju!
Marsel Hiršer osvojio je zlatnu medalju u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.
U trkama u spustu i slalomu Austrijanac je ostvario vreme od 2:06,52 minuta i osvojio prvu zlatnu olimpijsku medalju u karijeri, jedinu koja mu je nedostajala. Hiršer je posle spusta bio 12. ali je uspeo da nadoknadi zaostatak i... »

Hiršer osvojio zlato u alpskoj kombinaciji

Novi magazin utorak, 13. februar 2018.
Austrijski skijaš Marsel Hiršer osvojio je danas zlatnu medalju u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.
U trkama u spustu i slalomu Hiršer je ostvario vreme od 2:06,52 minuta i osvojio prvu zlatnu olimpijsku medalju u karijeri. On je posle spusta bio 12. ali je uspeo da nadoknadi zaostatak i osvojio drugu olimpijsku medaju u... »

Hiršer osvojio zlato u alpskoj kombinaciji

Beta utorak, 13. februar 2018.
Austrijski skijaš Marsel Hiršer osvojio je danas zlatnu medalju u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. U trkama u spustu i slalomu Hiršer je ostvario vreme od 2:06,52 minuta i osvojio prvu zlatnu olimpijsku medalju u karijeri. On je posle spusta bio 12. ali je uspeo da... »

Vučić se sutra sastaje sa Merkel

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Rašković-Ivić: Savez za Srbiju će bojkotovati izbore

Blic  pre 50 minuta  još 1 povezana

Grčka policija zaplenila više od 100 ukradenih drevnih predmeta

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.