Povezane vesti
Varadi: Kosovo faktički nije deo Srbije
Večernje novosti 13.02.2018
Komentarišući to što se u poslednje vreme sve češće čuju ideje o podeli pokrajine profesor smatra da je dobro što je ta ideja na stolu. Profesor međunarodnog prava Tibor Varadi smatra da "u ovom času" Kosovo faktički nije deo Srbije i ocenjuje da je… »
Varadi: Kosovo faktički nije Srbija
Danas 13.02.2018
Lično mislim i to sam više puta rekao da je odvajanje Kosova suprotno međunarodnom pravu, a istovremeno mislim, da u ovom času, Kosovo faktički nije deo Srbije, izjavio je N1 profesor međunarodnog prava Tibor Varadi. Varadi je ocenio da je dobro da se… »
Vesti dana »
Evropska centralna banka podigla tri kamatne stope za po 0,25 odsto zbog novih inflatornih pritisaka
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih
MITROVČANI, PROVERITE DA LI STE U BIRAČKOM SPISKU: Rok za izmene do 9. oktobra, izbori 25. oktobra
Ozon pre 41 minutajoš 30 povezanih
FT: Izbori u Srbiji 25. oktobra najteža bitka u političkoj karijeri nacionaliste Vučića
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
Vens otkrio odakle stiže 1.350 milijardi $ za "Trampovu dividendu"! Američki predsednik vojnicima već isplatio "ratnički" bonus, ali je ovo mnogo veći zalogaj
Kurir pre 4 satijoš 33 povezane
Konaković od EU traži uvođenje sankcija zvaničnicima Srbije povodom Mladićeve sahrane u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih