Varadi: Kosovo faktički nije Srbija

Varadi: Kosovo faktički nije deo Srbije

Večernje novosti sreda, 14. februar 2018.
Komentarišući to što se u poslednje vreme sve češće čuju ideje o podeli pokrajine profesor smatra da je dobro što je ta ideja na stolu
Profesor međunarodnog prava Tibor Varadi smatra da "u ovom času" Kosovo faktički nije deo Srbije i ocenjuje da je dobro što je "na stolu" ideja o njegovoj podeli. "Ja lično mislim i to sam više puta rekao da je odvajanje Kosova... »

Varadi: Kosovo faktički nije Srbija

Danas sreda, 14. februar 2018.
Lično mislim i to sam više puta rekao da je odvajanje Kosova suprotno međunarodnom pravu, a istovremeno mislim, da u ovom času, Kosovo faktički nije deo Srbije, izjavio je N1 profesor međunarodnog prava Tibor Varadi.
Varadi je ocenio da je dobro da se pominje i da je pitanje podele Kosova na stolu, iako smatra da je to bilo mnogo lakše postići pre 10-15 godina. Ako bi se to pitanje postavilo danas, verovatno bi to neki pokušali spojiti sa... »

Varadi: Kosovo faktički nije deo Srbije

Blic sreda, 14. februar 2018.
Profesor međunarodnog prava Tibor Varadi smatra da "u ovom času" Kosovo faktički nije deo Srbije i ocenjuje da je dobro što je "na stolu" ideja o njegovoj podeli.
"Ja lično mislim i to sam više puta rekao da je odvajanje Kosova suprotno međunarodnom pravu, tako da mislim da ovo nije bilo legalno, istovremeno mislim da u ovom času Kosovo faktički nije deo Srbije", rekao je Varadi u... »
©2018 Netmark d.o.o.