Povezane vesti

Kampanja 'Rađaj, ne odgađaj' odgođena do daljnjeg

Al Jazeera 14.02.2018
Negativne reakcije u Srbiji na kampanju za podsticanje rađanja, među kritičarima i potpredsjednica Vlade Zorana Mihajlović. "Dosta reči, nek zakmeči", "Rađaj ne odgađaj" - dva su od šest slogana izabranih za kampanju podsticanja rađanja, koji… »

Još bez slogana za podsticaj rađanja

RTV 14.02.2018
BEOGRAD - Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo je danas da je odlučilo da ne dodeli pojedinačne nagrade za radove pristigle na javni poziv za izradu slogana koji bi bio korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem… »

Ministarstvo: Opravdan deo kritika na slogane

Danas 14.02.2018
Ministarstvo kulture i informisanja reagovalo je danas povodom kritika na račun izbora slogana za podsticaj rađanja. „Ministarstvo je na predlog Saveta za populacionu politiku uputilo Javni poziv za izradu slogana koji će biti korišćen u kampanji… »

Mihajlović: Slogani o rađanju dece su uvredljivi za žene, one nisu mašine za rađanje!

Press 14.02.2018
Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović kaže da su članovi komisije Ministarstva kulture i informisanja koji su birali slogane za akciju podsticanja rađanja promašili temu! Foto:Blic.rs… »

Posle kritike javnosti: Komisija odlučila: Još bez krovnog slogana za podsticaj rađanja

Blic 14.02.2018
Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo je danas da je odlučilo da ne dodeli pojedinačne nagrade za radove pristigle na javni poziv za izradu slogana koji bi bio korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticaja… »

Nadležni "razumeju kritike", ali ostaju "Rađaj!" i rime

B92 14.02.2018
Beograd -- Slogani koji bi trebalo da podstaknu rađanje u Srbiji biće korišćeni u kampanjama Saveta za populacionu politiku, uprkos informacijama koje su se pojavile. Ministarstvo kulture i informisanja se oglasilo novim saopštenjem povodom izbora i… »

Još bez krovnog slogana za podsticaj rađanja

RTS 14.02.2018
Većinom glasova nadležna Komisija je odlučila da ne dodeli pojedinačne nagrade za radove pristigle na Javni poziv za izradu slogana koji bi bio korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticaja rađanja u Srbiji… »

Komisija odlučila: Još bez slogana za podsticaj rađanja

Kurir 14.02.2018
BEOGRAD - Većinom glasova nadležna komisija je odlučila da ne dodeli pojedinačne nagrade za radove pristigle na Javni poziv za izradu slogana koji bi bio korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticaja rađanja u… »

Ministarstvo kulture: Opravdane kritike slogana za podsticanje rađanja

Novi magazin 14.02.2018
Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo je danas da je opravdan deo kritike izabranih slogana za akciju podsticanja rađanja, kao i da je izbor slogana za tu bitnu društvenu temu veoma delikatna stvar. Ministarstvo je navelo da je na predlog… »

Nakon kritika slogana za podsticanje rađanja, Ministarstvo odustalo od "nek zakmeči"

Radio 021 14.02.2018
Nakon kritika ministarke Zorane Mihajlović i javnosti Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo da neće dodeliti nagrade za pobedničke slogane u kampanji podsticanja rađanja. Kako je saopšteno iz tog Ministarstva, Komisija je konstatovala da ni… »

Mihajlovićeva o "nek zakmeči": Promašaj, tako sramote žene

B92 14.02.2018
Beograd -- Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović smatra da su izabrani slogani za podsticanje rađanja promašili temu i da su uvredljivi za žene. Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost navela je da slogani "javno sramote žene" i da… »

Mihajlović: Članovi komisije koji su birali slogane za podsticanje rađanja promašili temu

Nova ekonomija 14.02.2018
Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da su članovi komisije Ministarstva kulture i informisanja koji su birali slogane za akciju podsticanja rađanja promašili temu. Prema njenim… »

Mihajlović: Slogani o rađanju dece su uvredljivi za žene, one nisu mašine za rađanje!

Blic 14.02.2018
Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović kaže da su članovi komisije Ministarstva kulture i informisanja koji su birali slogane za akciju podsticanja rađanja promašili temu! „Većina… »

Mihajlović: Slogani o rađanju promašili temu, vređaju žene

Dnevnik 14.02.2018
BEOGRAD: Potpredsednica vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović smatra da su članovi komisije Ministarstva kulture i informisanja koji su birali slogane za akciju podsticanja rađanja promašili temu, navodi se u… »

Mihajlović: Slogani za podsticanje rađanja uvredljivi za žene

Kurir 14.02.2018
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da su članovi komisije Ministarstva kulture i informisanja koji su birali slogane za akciju podsticanja rađanja promašili temu. Prema… »

Mihajlović: Slogani za podsticanje rađanja uvredljivi za žene

RTS 14.02.2018
Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da su članovi komisije Ministarstva kulture i informisanja koji su birali slogane za akciju podsticanja rađanja promašili temu. Zorana… »

Mihajlović: Slogani za podsticaj rađanja uvredljivi za žene

Danas 14.02.2018
Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da su članovi komisije Ministarstva kulture i informisanja koji su birali slogane za akciju podsticanja rađanja promašili temu. Prema njenim… »

Vesti dana »