Повезане вести
Македонија вољна да имену дода „географску одредницу“
Спутник 14.02.2018
Македонски премијер Зоран Заев рекао је данас да су Скопље и Атина постигли значајан напредак у правцу решавања дугогодишњег спора око имена Македоније, истакавши да је македонска влада вољна да дода имену земље „географску… »
Заев: У преговорима са Грчком дошло је до приближавања!
Пресс 14.02.2018
СКОПЉЕ: Премиијер Македоније Зоран Заев изјавио је да је у преговрима са Грчком око имена дошло до приближавања у неким ставовима и да је оптимиста по питању проналажења решења. Фото:Слободан печат Он је новинарима рекао да… »
"Грчка жели, испунићемо!" Македонија новом називу додаје географску одредницу!
БК ТВ 14.02.2018
Македонски премијер Зоран Заев рекао је данас да су Скопље и Атина постигли значајан напредак у правцу решавања дугогодишњег спора око имена Македоније, истакавши да је македонска влада вољна да дода имену земље "географску… »
Македонија вољна да имену дода „географску одредницу"
Политика 14.02.2018
СКОПЉЕ - Македонски премијер Зоран Заев рекао је да су Скопље и Атина постигли значајан напредак у правцу решавања дугогодишњег спора око имена Македоније, истакавши да је македонска влада вољна да дода имену земље… »
Заев: Значајан напредак у преговорима са Атином
РТС 14.02.2018
Македонски премијер Зоран Заев рекао је да су Скопље и Атина постигли значајан напредак у правцу решавања дугогодишњег спора око имена Македоније, истакавши да је македонска влада вољна да дода имену земље "географску… »
Македонија вољна да имену дода "географску одредницу"
Вечерње новости 14.02.2018
Премијер Македоније Зоран Заев изјавио је данас да је у преговрима са Грчком око имена дошло до приближавања у неким ставовима и да је оптимиста по питању проналажења решења. Македонски премијер Зоран Заев рекао је данас да… »
Заев: У преговорима са Грчком дошло је до приближавања!
Курир 14.02.2018
Он је новинарима рекао да су на састанку шефова дипломарија у Бечу од седам почетних позиција три одстрањене, додајући да су то вероватно биле најлакше тачке, али да је сигнал за обе стране да решење може да се нађе. "Верујем… »
Заев: У преговорима са Грчком дошло до приближавања
Н1 Инфо 14.02.2018
Премиијер Македоније Зоран Заев изјавио је да је у преговорима са Грчком око имена дошло до приближавања у неким ставовима и да је оптимиста по питању проналажења решења. Он је новинарима рекао да су на састанку шефова… »
Заев: Суштинске позиције су веома значајне, име, да ли ће се мањати Устав или не
Бета видео 14.02.2018
СКОПЉЕ - ``Верујем да се са политиком нове владе веома брзо могу да се отклоне и друге позиције. Свакако, суштинске позиције су веома значајне, име, да ли ће се мањати Устав или не, језик и друге ствари које се тамо спомињу… »
Заев: У преговрима са Грчком дошло до приближвања
Нови магазин 14.02.2018
Премиијер Македоније Зоран Заев изјавио је данас да је у преговрима са Грчком око имена дошло до приближавања у неким ставовима и да је оптимиста по питању проналажења решења. "Верујем да се са политиком нове владе веома брзо… »
Груевски кука:Дође ми да у суду затражим "фотељу"
Мондо 14.02.2018
Бивши премијер Македоније Никола Груевски изјавио је данас да толико често долази на суђења у кривични суд у Скопљу, да почиње да се осећа као да иде на посао. Фото: Тањуг/Зоран Жестић "Толико често ме позивају у суд (на… »
Груевски: Сваки дан сам на суђењу, као да идем на посао
Н1 Инфо 14.02.2018
Бивши премијер Македоније Никола Груевски изјавио је да толико често долази на суђење у кривични суд у Скопљу да почиње да се осећа као да иде на посао. "Толико често ме позивају у суд (на суђење) да почињем да се осећам као… »
Груевски толико често иде у суд да се осећа као да тамо ради: Дође ми да им затражим канцеларију и плату!
Курир 14.02.2018
"Толико често ме позивају у суд (на суђење) да почињем да се осећам као да идем на посао и дође ми да затражим канцеларију и плату", рекао је Груевски после данашњег рочишта у једном од случајева у којима је оптужен. Груевски… »
Груевски: Толико често ме позивају у суд да се осећам као да идем на посао
Нови магазин 14.02.2018
Бивши премијер Македоније Никола Груевски изјавио је данас да толико често долази на суђење у кривични суд у Скопљу да почиње да се осећа као да иде на посао. "Толико често ме позивају у суд (на суђење) да почињем да се… »
Тапкање у месту око имена Македоније
Слободна Европа 14.02.2018
Министри спољних послова Македоније и Грчке Никола Димитров и Никос Коцијас након састанка у Бечу у уторак, у присуству медијатора у спору Метјуа Нимица, изразили су сагласност да наставе напоре о проналажењу прихватљивог… »
Вести дана »

"Не знам колико ћу још бити тренер Звезде" Владан Милојевић отворио душу: Жеља ми је да будем селектор!
Курир пре 21 минутајош 18 повезаних

Хамас предао тела два таоца, поручио да треба времена да се из рушевина извуче још тела
НИН пре 1 сатјош 9 повезаних