Повезане вести

Македонија вољна да имену дода „географску одредницу“

Македонија вољна да имену дода „географску одредницу“

Спутник 14.02.2018
Македонски премијер Зоран Заев рекао је данас да су Скопље и Атина постигли значајан напредак у правцу решавања дугогодишњег спора око имена Македоније, истакавши да је македонска влада вољна да дода имену земље „географску… »
Заев: У преговорима са Грчком дошло је до приближавања!

Пресс 14.02.2018
СКОПЉЕ: Премиијер Македоније Зоран Заев изјавио је да је у преговрима са Грчком око имена дошло до приближавања у неким ставовима и да је оптимиста по питању проналажења решења. Фото:Слободан печат Он је новинарима рекао да… »
"Грчка жели, испунићемо!" Македонија новом називу додаје географску одредницу!

"Грчка жели, испунићемо!" Македонија новом називу додаје географску одредницу!

БК ТВ 14.02.2018
Македонски премијер Зоран Заев рекао је данас да су Скопље и Атина постигли значајан напредак у правцу решавања дугогодишњег спора око имена Македоније, истакавши да је македонска влада вољна да дода имену земље "географску… »
Македонија вољна да имену дода „географску одредницу"

Македонија вољна да имену дода „географску одредницу"

Политика 14.02.2018
СКОПЉЕ - Македонски премијер Зоран Заев рекао је да су Скопље и Атина постигли значајан напредак у правцу решавања дугогодишњег спора око имена Македоније, истакавши да је македонска влада вољна да дода имену земље… »
Заев: Значајан напредак у преговорима са Атином

Заев: Значајан напредак у преговорима са Атином

РТС 14.02.2018
Македонски премијер Зоран Заев рекао је да су Скопље и Атина постигли значајан напредак у правцу решавања дугогодишњег спора око имена Македоније, истакавши да је македонска влада вољна да дода имену земље "географску… »
Македонија вољна да имену дода "географску одредницу"

Македонија вољна да имену дода "географску одредницу"

Вечерње новости 14.02.2018
Премијер Македоније Зоран Заев изјавио је данас да је у преговрима са Грчком око имена дошло до приближавања у неким ставовима и да је оптимиста по питању проналажења решења. Македонски премијер Зоран Заев рекао је данас да… »

Курир 14.02.2018
Он је новинарима рекао да су на састанку шефова дипломарија у Бечу од седам почетних позиција три одстрањене, додајући да су то вероватно биле најлакше тачке, али да је сигнал за обе стране да решење може да се нађе. "Верујем… »
Заев: У преговорима са Грчком дошло до приближавања

Заев: У преговорима са Грчком дошло до приближавања

Н1 Инфо 14.02.2018
Премиијер Македоније Зоран Заев изјавио је да је у преговорима са Грчком око имена дошло до приближавања у неким ставовима и да је оптимиста по питању проналажења решења. Он је новинарима рекао да су на састанку шефова… »
Заев:  Суштинске позиције су веома значајне, име, да ли ће се мањати Устав или не

Заев: Суштинске позиције су веома значајне, име, да ли ће се мањати Устав или не

Бета видео 14.02.2018
СКОПЉЕ - ``Верујем да се са политиком нове владе веома брзо могу да се отклоне и друге позиције. Свакако, суштинске позиције су веома значајне, име, да ли ће се мањати Устав или не, језик и друге ствари које се тамо спомињу… »
Заев: У преговрима са Грчком дошло до приближвања

Заев: У преговрима са Грчком дошло до приближвања

Нови магазин 14.02.2018
Премиијер Македоније Зоран Заев изјавио је данас да је у преговрима са Грчком око имена дошло до приближавања у неким ставовима и да је оптимиста по питању проналажења решења. "Верујем да се са политиком нове владе веома брзо… »
Груевски кука:Дође ми да у суду затражим "фотељу"

Груевски кука:Дође ми да у суду затражим "фотељу"

Мондо 14.02.2018
Бивши премијер Македоније Никола Груевски изјавио је данас да толико често долази на суђења у кривични суд у Скопљу, да почиње да се осећа као да иде на посао. Фото: Тањуг/Зоран Жестић "Толико често ме позивају у суд (на… »
Груевски: Сваки дан сам на суђењу, као да идем на посао

Груевски: Сваки дан сам на суђењу, као да идем на посао

Н1 Инфо 14.02.2018
Бивши премијер Македоније Никола Груевски изјавио је да толико често долази на суђење у кривични суд у Скопљу да почиње да се осећа као да иде на посао. "Толико често ме позивају у суд (на суђење) да почињем да се осећам као… »
Груевски толико често иде у суд да се осећа као да тамо ради: Дође ми да им затражим канцеларију и плату!

Груевски толико често иде у суд да се осећа као да тамо ради: Дође ми да им затражим канцеларију и плату!

Курир 14.02.2018
"Толико често ме позивају у суд (на суђење) да почињем да се осећам као да идем на посао и дође ми да затражим канцеларију и плату", рекао је Груевски после данашњег рочишта у једном од случајева у којима је оптужен. Груевски… »
Груевски: Толико често ме позивају у суд да се осећам као да идем на посао

Груевски: Толико често ме позивају у суд да се осећам као да идем на посао

Нови магазин 14.02.2018
Бивши премијер Македоније Никола Груевски изјавио је данас да толико често долази на суђење у кривични суд у Скопљу да почиње да се осећа као да иде на посао. "Толико често ме позивају у суд (на суђење) да почињем да се… »
Тапкање у месту око имена Македоније

Тапкање у месту око имена Македоније

Слободна Европа 14.02.2018
Министри спољних послова Македоније и Грчке Никола Димитров и Никос Коцијас након састанка у Бечу у уторак, у присуству медијатора у спору Метјуа Нимица, изразили су сагласност да наставе напоре о проналажењу прихватљивог… »

Вести дана »