Povezane vesti
Saša Savić: Vidimo se na granici, kakav sam ja to terorista
Danas 20.03.2018
Vođa srpskih "Noćnih vukova" danas će, i pored zabrane, pokušati da pređe granicu sa BiH Odlučio sam da odem na granicu i da vidim kako to misle da mi ne daju da je pređem – kaže za Danas Saša Savić, predsednik srpskog ogranka ruskih… »
Ruski "Noćni vukovi" na putu ka BiH prolaze i kroz Srbiju
Radio 021 20.03.2018
Ruski bajkeri "Noćni vukovi" boraviće na trodnevnoj turneji u BiH, iako je njihovom vođi Aleksandru Zaldostanovu, zvanom Hirurg, zabranjen ulazak u BiH, pošto je proglašen opasnošću po nacionalnu bezbednost. Po istom osnovu u BiH je zabranjen… »
Misija "Noćnih vukova" neće biti obustavljena
RTV 20.03.2018
BEOGRAD - Motociklistička misija "Ruski Balkan" neće biti obustavljena iako su vlasti u Sarajevu zabranili ulaz vođi "Noćnih vukova" Aleksandru Zaldostanovu zvanom Hirurg i šefu srpskog ogranka Saši Saviću, proglašavajući ih osobama opasnim po… »
Vesti dana »

Pucnjava u Torontu: Ljudi leže na zemlji, svedoci tvrde da je ispaljeno 20 hitaca, stižu prvi snimci sa lica mesta VIDEO
Nova pre 36 minutajoš 11 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Tramp udvostručio carine na čelik i aluminijum – Kanada i Meksiko najteže pogođeni
Euronews pre 51 minutajoš 8 povezanih