Saša Savić: Vidimo se na granici, kakav sam ja to terorista

Saša Savić: Vidimo se na granici, kakav sam ja to terorista

Danas utorak, 20. mart 2018.
Vođa srpskih "Noćnih vukova" danas će, i pored zabrane, pokušati da pređe granicu sa BiH Odlučio sam da odem na granicu i da vidim kako to misle da mi ne daju da je pređem – kaže za Danas Saša Savić, predsednik srpskog ogranka ruskih „Noćnih vukova“, najavljujući da će danas, zajedno sa članovima „Noćnih vukova“, koji su juče iz Moskve stigli u Srbiji, ipak pokušati da pređe granicu sa BiH.
Nekoliko dana nakon što su „Noćni vukovi“ najavili devetodnevnu turneju po Srbiji i BiH, po nazivom „Ruski Balkan“, počevši od 19. marta, bosanskohercegovačke vlasti stavile su na „crnu listu“ za ulazak u tu državu vođu ove grupe... »

Ruski "Noćni vukovi" na putu ka BiH prolaze i kroz Srbiju

Radio 021 utorak, 20. mart 2018.
Ruski bajkeri "Noćni vukovi" boraviće na trodnevnoj turneji u BiH, iako je njihovom vođi Aleksandru Zaldostanovu, zvanom Hirurg, zabranjen ulazak u BiH, pošto je proglašen opasnošću po nacionalnu bezbednost.
Po istom osnovu u BiH je zabranjen ulazak i Saši Saviću, vođi "Noćnih vukova" u Srbiji. "Tura će se održati, čak i bez mene, ali je oni ne mogu zaustaviti", izjavio je Zaldastanov, koji je navodno jedan od najboljih prijatelja... »

Drama u regionu: Ruski "noćni vukovi" u Beogradu

Mondo utorak, 20. mart 2018.
Iz Moskve su u ponedeljak u Beograd doputovala dvojica pripadnika "Noćnih vukova" u pratnji sveštenika Ruske pravoslavne crkve. Tenzije u regionu jer su vlasti u Sarajevu zabranile ulaz nekima od vođa.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Ilustracija Motociklistička misija "Ruski Balkan" trebalo bi da traje do 28. marta, a izazvala je oprečne reakcije u regionu, pre svega zbog vođe ove bajkerske grupe Aleksandra Zaldostanova (zvanog... »

Misija "Noćnih vukova" neće biti obustavljena

RTV utorak, 20. mart 2018.
RTV: Misija "Noćnih vukova" neće biti obustavljena
BEOGRAD - Motociklistička misija "Ruski Balkan" neće biti obustavljena iako su vlasti u Sarajevu zabranili ulaz vođi "Noćnih vukova" Aleksandru Zaldostanovu zvanom Hirurg i šefu srpskog ogranka Saši Saviću, proglašavajući ih osobama opasnim po bezbednost BiH.
Kako prenosi list "Politika", iz Moskve su u ponedeljak u Beograd doputovala dvojica pripadnika "Noćnih vukova" u pratnji sveštenika Ruske pravoslavne crkve, a očekuje se dolazak brojnih članova ove bajkerske grupe iz Poljske,... »

Ruski bajkeri stižu, misiju ne prekidaju

B92 utorak, 20. mart 2018.
B92: Ruski bajkeri stižu, misiju ne prekidaju
Beograd -- Motociklistička misija "Ruski Balkan" neće biti obustavljena iako su vlasti u Sarajevu zabranili ulaz vođi "Noćnih vukova", piše "Politika".
List podseća da su vlasti u BiH zabranile ulazak u zemlju vođi ruskih bajkera Aleksandru Zaldostanovu zvanom Hirurg, ali i šefu srpskog ogranka Saši Saviću, proglašavajući ih osobama opasnim po bezbednost BiH. Kako prenosi list... »
©2019 Netmark d.o.o.