Povezane vesti

Saša Savić: Vidimo se na granici, kakav sam ja to terorista

Danas 20.03.2018
Vođa srpskih "Noćnih vukova" danas će, i pored zabrane, pokušati da pređe granicu sa BiH Odlučio sam da odem na granicu i da vidim kako to misle da mi ne daju da je pređem – kaže za Danas Saša Savić, predsednik srpskog ogranka ruskih… »

Drama u regionu: Ruski "noćni vukovi" u Beogradu

Mondo 20.03.2018
Iz Moskve su u ponedeljak u Beograd doputovala dvojica pripadnika "Noćnih vukova" u pratnji sveštenika Ruske pravoslavne crkve. Tenzije u regionu jer su vlasti u Sarajevu zabranile ulaz nekima od vođa. Foto: Mondo/ Goran Sivački Ilustracija… »

Ruski "Noćni vukovi" na putu ka BiH prolaze i kroz Srbiju

Radio 021 20.03.2018
Ruski bajkeri "Noćni vukovi" boraviće na trodnevnoj turneji u BiH, iako je njihovom vođi Aleksandru Zaldostanovu, zvanom Hirurg, zabranjen ulazak u BiH, pošto je proglašen opasnošću po nacionalnu bezbednost. Po istom osnovu u BiH je zabranjen… »

Misija "Noćnih vukova" neće biti obustavljena

RTV 20.03.2018
BEOGRAD - Motociklistička misija "Ruski Balkan" neće biti obustavljena iako su vlasti u Sarajevu zabranili ulaz vođi "Noćnih vukova" Aleksandru Zaldostanovu zvanom Hirurg i šefu srpskog ogranka Saši Saviću, proglašavajući ih osobama opasnim po… »

Ruski bajkeri stižu, misiju ne prekidaju

B92 20.03.2018
Beograd -- Motociklistička misija "Ruski Balkan" neće biti obustavljena iako su vlasti u Sarajevu zabranili ulaz vođi "Noćnih vukova", piše "Politika". List podseća da su vlasti u BiH zabranile ulazak u zemlju vođi ruskih bajkera Aleksandru… »

Vesti dana »