Tri smene oružara iz 'Zastave' u štrajku

Tri smene oružara iz 'Zastave' u štrajku

Slobodna Evropa sreda, 23. maj 2018.
Sindika fabrike „Zastava oružje“ iz Kragujevca, čiji su radnici jutros stupili u celodnevnu obustavu rada, najavljuju da će štrajk biti nastavljen u drugoj i trećoj smeni, kao i narednih dana - do ispunjenja štrajkačkih zahteva. Dragan Ilić, predsednik fabričkog sindikata kaže za RSE, da radnici... »

Radnici fabrike Zastava oružje stupili u generalni štrajk

Slobodna Evropa sreda, 23. maj 2018.
Radnici fabrike „Zastava oružje“ iz Kragujevca, koji su nedavno protestovali ispred zgrade Skupštine Srbije u Beogradu, jutros su, nakon višednevnih jednočasovnih štrajkova upozorenja, započeli celodnevnu obustavu rada. Dragan Ilić, predsednik fabričkog sindikata kaže za Radio Slobodna Evropa da je... »

Generalni štrajk u "Zastava oružju"?

Mondo sreda, 23. maj 2018.
Radnici prve smene u fabrici "Zastava oružje" iz Kragujevca jutros su obustavili rad a štrajk će se nastaviti i u drugoj i trećoj smeni do ispunjenja zahteva radnika, rečeno je Beti u sindikatu.
Foto: Mondo/Goran Sivački Prema rečima predsednika sindikata Dragana Ilića, u prvoj smeni ima oko 1.700 radnika, a jedan manji broj njih ne učestvuje u štrajku. Ilić očekuje da se o zahtevima pregovara ne samo sa poslovodstvom i... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.