Povezane vesti

Zločin u Goraždevcu i posle 15 godina - bez kazne

N1 Info 13.08.2018
Danas se navršava 15 godina od zločina u Goraždevcu kod Peći, kada su i danas nepoznate osobe iz automatskog oružja pucale na decu koja su se su se kupala u reci Bistrica. Tada su ubijeni devetnaestogodišnji Ivan Jovović i dvanaestogodišnji… »

Ubice i dalje na slobodi: Navršava se 15 godina od ubistva dvojice srpskih dečaka u Goraždevcu

Blic 13.08.2018
Grupa od oko 50 srpske dece kupala se u reci Bistrici kod Goraždevca kada su nepoznati napadači pucali na njih, usmrtivši njih dvoje. Posle 15 godine počionicu nisu pronađeni, a istraga je obustavljena zbog nedostatka dokaza.… »

Dačić: Boli što nijedan od zločina nad Srbima na KiM nije rasvetljen

Danas 13.08.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da „najviše boli“ što nijedan od zločina nad Srbima na Kosovu nije rasvetljen i niko nikad nije otkrio nijednog počinioca. Insistiraćemo i dalje da se istrage ne zatvaraju, bez obzira što… »

"Srbi su i nakon strašnog zločina ostali da žive tu" VIDEO

B92 13.08.2018
Parastosom ubijenim srpskim dečacima u Goraždevcu na je obeležena petnaesta godišnjica terorističkog napada na decu koja su se kupala u reci Bistrici. U napadu su ubijeni Ivan Jovović i Pantelija Dakić i ranjeno je četvoro dece, a deceniju i po… »

Petnaest godina od ubistva srpske dece u Goraždevcu - zločin bez kazne

RTV 13.08.2018
BEOGRAD/GORAŽDEVAC - Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM danas je, u prisustvu ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i drugih zvaničnika, obeležilo 15 godina od zločina nad srpskom decom u Goraždevcu, uz podsećanje da za zločine… »

Sećanje na Srbe stradale u Goraždevcu

RTS 13.08.2018
Parastosom i polaganjem cveća na spomenik stradalim Srbima i izlaskom na groblje, u Goraždevcu je obeležena godišnjica oružanog napada na srpsku decu dok su se kupala u reci Bistrici. Podsećanje na srpske žrtve i u spomen-sobi u Beogradu. Ubijeni… »

Vulin o zločinu u Goraždevcu: Tamo gde Srbi nemaju svog sudiju nema pravde za njih; Rakić: Naći počinioce

Večernje novosti 13.08.2018
Srbija neće zaboravti svoju pobijenu decu i neće prestati da traži pravdu za njih, izjavio je ministar Vulin. "Uprkos obećanjima pravda nije stigla u Goraždevac, kao što nije stigla nigde gde su Srbi žrtve, jer tamo gde Srbi nemaju svog sudiju i… »

Ni "prevrtanje zemlje", ni milion evra nisu pomogli

B92 13.08.2018
Danas se navršava 15 godina od zločina u Goraždevcu, kada su nepoznate osobe iz automatskog oružja pucale na srpsku decu dok su se kupala na Bistrici. Tom prilikom ubijeni su Ivan Jovović (19) i Pantelija Dakić (12). U tom nerasvetljenom zločinu… »

"Normalizacija odnosa ne gradi se na zaboravu zločina"

RTS 13.08.2018
Povodom 15 godina od ubistva i ranjavanja srpske dece u Goraždevcu kod Peći, Srpska koordinacija je saopštila da se bilo kakva normalizacija odnosa između Srba i Albanaca i Beograda i Prištine ne može se graditi na zaboravu masovnih i organizovanih… »

Petnaest godina od zločina u Goraždevcu

RTS 13.08.2018
Danas se navršava 15 godina od zločina u Goraždevcu kada su nepoznate osobe iz automatskog oružja pucale na grupu od oko pdesetoro dece i mladih koji su se kupali na reci Bistrici. Tada je ubijen 19-godišnji Ivan Jovović i 12-godišnji Pantelija… »

Danas 15 godina od ubistva dece u Goraždevcu

Danas 13.08.2018
Danas se navršava 15 godina od tragedije u Goraždevcu, kada su nepoznate osobe iz automatskog oružja pucale na grupu od oko 50 dece i mladih, koji su se kupali u Bistrici. Ubijeni su Ivan Jovović (19) i Pantelija Dakić (12), a teško su ranjeni i… »

Danas 15 godina od zločina u Goraždevcu

Dnevnik 13.08.2018
BEOGRAD, GORAŽDEVAC: Danas se navršava 15 godina od zločina u Goraždevcu, kada su nepoznate osobe iz automatskog oružja pucale na srpsku decu dok su se kupala na Bistrici i tom prilikom ubile Ivana Jovovića (19) i Panteliju Dakića (12). U tom… »

15 Godina od užasnog zločina: Pucali su na srpsku decu dok su se kupala na Bistrici, preživeli ovaj dan nikad neće…

Blic 13.08.2018
Danas se navršava 15 godina od zločina u Goraždevcu, kada su nepoznate osobe iz automatskog oružja pucale na srpsku decu dok su se kupala na Bistrici i tom prilikom ubile Ivana Jovovića (19) i Panteliju Dakića (12). U tom nerasvetljenom zločinu… »

Zločin bez kazne: Ko je ubio srpske dečake?

Mondo 13.08.2018
Petnaest godina od tragedije u Goraždevcu, kada su nepoznate osobe iz automatskog oružja pucale na grupu od oko 50 dece i mladih dok su se kupala na Bistrici, navršava se danas. Foto: Mondo/Goran Sivački Tada su ubijeni Ivan Jovović (19) i Pantelija… »

Vesti dana »