Povezane vesti

Opet odložena sednica u Prištini, nedostatak kvoruma

B92 05.09.2018
Vanredna sednica Skupštine Kosova odložena je za četvrtak u deset časova zbog nedostatka kvoruma. Na sednici bi trebalo da bude doneta rezolucija kojom se zabranjuje da deo pregovaračkog procesa Beograda i Prištine u Briselu bude razmena teritorija… »

Sednica Skupštine Kosova odložena zbog nedostatka kvoruma

N1 Info 05.09.2018
Vanredna sednica Skupštine Kosova na kojoj bi trebalo da bude doneta rezolucija kojom se zabranjuje da deo pregovaračkog procesa Beograda i Prištine u Briselu bude razmena teritorija i izmena granice Kosova, odložena je za četvrtak u deset časova… »

Ništa od sednice i donošenja rezolucije! U Skupštini Kosova bez kvoruma, sutra zasedaju ponovo

Telegraf 05.09.2018
Ta rezolucija ima za cilj da predsedniku Kosova Hašimu Tačiju onemogući da u finalnom delu pregovora o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine kao moguće rešenje bude predložena i razmena teritorija, odnosno redefinisanje granica. Vanredna sednica… »

Večeras vanredna sednica Skupštine Kosova po zahtevu opozicionih stranaka

Beta 05.09.2018
Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji najavio je vanrednu sednicu po zahtevu Demokratskog saveza Kosova i opozicionih stranaka za večeras u 19.30 časova. Veselji je zaključio vanrednu sednicu sazvanu na zahtev Vlade o formiranju pregovaračke… »

Haradinaj: Opozicija i Srpska lista onemogućavaju formiranje pregovaračke ekipe Kosova

Beta 05.09.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je danas izjavio da opozicija i Srpska lista onemogućavaju formiranje pregovaračke ekipe Kosova i nastavak juče započete sednice Skupštine Kosova. Haradinaj je za prištinsku televiziju T7 kazao da za sada nemaju… »

Priština: Odložena sednica i dalje nije počela VIDEO

B92 05.09.2018
Sednica Skupštine Kosova koja je juče počela i odlagana nekoliko puta nije nastavljena ni danas u 16 časova kako je to bilo najavljeno. Na dnevnom redu je izbor pregovaračke ekipe Kosova za finalni deo dijaloga o normalizaciji odnosa sa Srbijom. Sve… »

Haradinaj: Opozicija i Srpska lista "koče" formiranje tima

N1 Info 05.09.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je izjavio da opozicija i Srpska lista onemogućavaju formiranje pregovaračke ekipe Kosova i nastavak juče započete sednice Skupštine Kosova. Haradinaj je za prištinsku televiziju T7 kazao da za sada nemaju dovoljan… »

Nastavak agonije u Skupštini Kosova: Sednica ponovo pomerena

Telegraf 05.09.2018
Ovu sednicu juče su bojkotovale opozicione stranke LDK, Samoopredeljenje i PSD, ali je poslanica LDK-a, Teuta Rugova, ignorisala zvanični stav svoje partije i ipak učestvovala na sednici. Vanredna sednica kosovske skupštine koja je otpočela juče u 9… »

Vesti dana »