Povezane vesti

Šaban Šaulić i Zorica Brunclik: Uskoro duet! Hit u najavi! (VIDEO)

Svet plus petak, 14. septembar 2018.
Prve reakcije su više nego pozitivne. Šaban Šaulić i Zorica Brunclik snimili su treći zajednički duet. Hit u najavi, a uskoro i cela numera. Premijera je zakazana za 17. septembar.
Zorica Brunclik i Šaban Šaulić snimili su treći zajednički duet, koji nosi naziv “Ti možeš sve”, a zbog velikog interesovanja publike danas su pre premijere, koja je zakazana za 17. septembar, objavili deo pesme. Odmah po... »

Premijera pre premijere! Ti možeš sve Poslušajte najavu dueta Zorice i Šabana!

Kurir petak, 14. septembar 2018.
Zorica Brunclik i Šaban Šaulić snimili su treći zajednički duet “Ti možeš sve” a zbog velikog interesovanja publike danas su pre premijere zakazane za 17. septembra objavili deo pesme. Odmah po objavljivanju publika je reagovala sa ogromnim brojem podela a pohvale za pesmu pljušte sa svih strana... »

Poslušajte najavu dueta Zorice i Šabana (video)

Večernje novosti petak, 14. septembar 2018.
Zorica Brunclik i Šaban Šaulić snimili su treći zajednički duet "Ti možeš sve" a zbog velikog interesovanja publike u petak su pre premijere zakazane za 17.09. objavili deo pesme
Zorica Brunclik i Šaban Šaulić snimili su treći zajednički duet "Ti možeš sve" a zbog velikog interesovanja publike u petak su pre premijere zakazane za 17.09. objavili deo pesme. Odmah po objavljivanju publika je reagovala sa... »
©2019 Netmark d.o.o.