Povezane vesti
Evo pod kojim uslovima je dozvoljena isplata zarade "na ruke"
Telegraf 20.09.2018
Ukoliko poslodavac isplaćuje "na ruke" nižu zaradu od minimalne po ugovoru o radu radnik nema načina da to dokaže dokumentacijom. Ministarstvo za rad navodi da Zakonom o radu nije utvrđeno da li se zarada zaposlenom može isplatiti "na ruke" ili je… »
Pod kojim uslovima poslodavci mogu da isplaćuju zaradu "na ruke"
Moj Novi Sad 20.09.2018
Ministarstvo za rad navodi da Zakonom o radu nije utvrđeno da li se zarada zaposlenom može isplatiti "na ruke" ili je obaveza poslodavca da istu uplati na tekući račun. Portal radnik.rs uputio je pitanje Ministarstvu za rad da li je zakonito isplaćivati… »
Pod kojim uslovima je dozvoljena isplata zarade "na ruke"
Radio 021 20.09.2018
Ministarstvo za rad navodi da Zakonom o radu nije utvrđeno da li se zarada zaposlenom može isplatiti "na ruke" ili je obaveza poslodavca da istu uplati na tekući račun. Portal radnik.rs uputio je pitanje Ministarstvu za rad da li je zakonito isplaćivati… »
Vesti dana »
Da li je Gatuzo bivši? U suzama napustio ''Bilino polje'': ''Da me ubodete, ništa neće izaći, sva moja krv je nestala!''
Sportske.net pre 1 satjoš 10 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 1. april 2026: Danas oblačno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 40 minutajoš 1 povezana
VJT: Protiv svih koji su napali policiju večeras, biće preduzete mere
Danas pre 50 minutajoš 1 povezana
Tramp: Kraj napada na Iran za dve-tri nedelje, a obezbeđivanje Ormuskog moreuza nije posao SAD
Beta pre 35 minutajoš 2 povezane
U Iraku oteta novinarka Amerikanka, saradnica medija na Bliskom istoku
Novi magazin pre 1 satjoš 2 povezane