Povezane vesti
Evo pod kojim uslovima je dozvoljena isplata zarade "na ruke"
Telegraf 20.09.2018
Ukoliko poslodavac isplaćuje "na ruke" nižu zaradu od minimalne po ugovoru o radu radnik nema načina da to dokaže dokumentacijom. Ministarstvo za rad navodi da Zakonom o radu nije utvrđeno da li se zarada zaposlenom može isplatiti "na ruke" ili je… »
Pod kojim uslovima poslodavci mogu da isplaćuju zaradu "na ruke"
Moj Novi Sad 20.09.2018
Ministarstvo za rad navodi da Zakonom o radu nije utvrđeno da li se zarada zaposlenom može isplatiti "na ruke" ili je obaveza poslodavca da istu uplati na tekući račun. Portal radnik.rs uputio je pitanje Ministarstvu za rad da li je zakonito isplaćivati… »
Pod kojim uslovima je dozvoljena isplata zarade "na ruke"
Radio 021 20.09.2018
Ministarstvo za rad navodi da Zakonom o radu nije utvrđeno da li se zarada zaposlenom može isplatiti "na ruke" ili je obaveza poslodavca da istu uplati na tekući račun. Portal radnik.rs uputio je pitanje Ministarstvu za rad da li je zakonito isplaćivati… »
Vesti dana »
Macut naložio pojačano angažovanje službi: Združene snage policije i Žandarmerije pomažu građanima usled nevremena
Nedeljnik pre 30 minutajoš 31 povezana
Tajm: U Iranu više od 200 poginulih u protestima; Zapaljena džamija i automobili, vlast tvrdi da je situacija mirna
RTV pre 10 minutajoš 11 povezanih
"To mi malo smeta, znam da je nervozan": Trener Denvera udario na NBA ligu zbog Nikole Jokića
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Dan žalosti na teritoriji opštine Ljig zbog smrti Stefana Ivanovića u požaru u Švajcarskoj
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 9 povezanih