Povezane vesti
Ljajić: Povlačim se da bih jednog dana mogao da se vratim
Dnevnik 23.12.2018
BEOGRAD: Najavom da neću biti ministar obradovao sam i prijatelje, jer mi misle dobro i znaju koliko sam sebe uložio u ovaj posao, ali i neprijatelje, koji neće morati da me svakodnevno gledaju, kazao je u intervjuu potpredsednik Vlade Srbije i lider… »
Ljajić: Idem iz Vlade, ali ću se vratiti
Radio 021 23.12.2018
Ministar trgovine, turzima i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da ostaje pri odluci da se povuče iz Vlade posle izbora, ili eventualne rekonstrukcije, ali da bi "jednog dana mogao da se vrati". On je za "Kurir" rekao da je glavna zamerka njegovih… »
Ljajić: Idem iz Vlade ali ću se vratiti
Beta 23.12.2018
Ministar trgovine, turzima i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da ostaje pri odluci da se povuče iz Vlade posle izbora, ili eventualne rekonstrukcije, ali da bi "jednog dana mogao da se vrati". On je u intervujuu za Kurir rekao da je glavna… »
Intervju rasim Ljajić za Kurir: Idem iz Vlade, ali ću se vratiti!
Kurir 23.12.2018
Najavom da neću biti ministar obradovao sam i prijatelje, jer mi misle dobro i znaju koliko sam sebe uložio u ovaj posao, ali i neprijatelje, koji neće morati da me svakodnevno gledaju. Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije i lider… »
Ljajić: Idem iz Vlade posle izbora, ali mogao bih jednog dana i da se vratim
N1 Info 23.12.2018
Ministar trgovine, turzima i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da ostaje pri odluci da se povuče iz Vlade posle izbora, ili eventualne rekonstrukcije, ali da bi "jednog dana mogao da se vrati". On je u intervujuu za Kurir rekao da je glavna… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih
IDF: Talas vazdušnih napada na ciljeve Hezbolaha u Bejrutu; Bombardovanje širom Pojasa Gaze
RTS pre 11 minutajoš 16 povezanih
Krvava subota u mramorku: Komšija pucao u oca i sina, policija ga privela naoružanog: Povređenima se lekari bore za život
Blic pre 36 minutajoš 16 povezanih
Protest u nedelju u Novom Sadu: SviĆe i STAV pozivaju u 14 časova kod Železničke stanice
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih