Povezane vesti

Ljajić: Povlačim se da bih jednog dana mogao da se vratim

Ljajić: Povlačim se da bih jednog dana mogao da se vratim

Dnevnik 23.12.2018
BEOGRAD: Najavom da neću biti ministar obradovao sam i prijatelje, jer mi misle dobro i znaju koliko sam sebe uložio u ovaj posao, ali i neprijatelje, koji neće morati da me svakodnevno gledaju, kazao je u intervjuu potpredsednik Vlade Srbije i lider… »
Ljajić: Idem iz Vlade, ali ću se vratiti

Ljajić: Idem iz Vlade, ali ću se vratiti

Radio 021 23.12.2018
Ministar trgovine, turzima i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da ostaje pri odluci da se povuče iz Vlade posle izbora, ili eventualne rekonstrukcije, ali da bi "jednog dana mogao da se vrati". On je za "Kurir" rekao da je glavna zamerka njegovih… »
Ljajić: Idem iz Vlade ali ću se vratiti

Ljajić: Idem iz Vlade ali ću se vratiti

Beta 23.12.2018
Ministar trgovine, turzima i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da ostaje pri odluci da se povuče iz Vlade posle izbora, ili eventualne rekonstrukcije, ali da bi "jednog dana mogao da se vrati". On je u intervujuu za Kurir rekao da je glavna… »
Intervju rasim Ljajić za Kurir: Idem iz Vlade, ali ću se vratiti!

Intervju rasim Ljajić za Kurir: Idem iz Vlade, ali ću se vratiti!

Kurir 23.12.2018
Najavom da neću biti ministar obradovao sam i prijatelje, jer mi misle dobro i znaju koliko sam sebe uložio u ovaj posao, ali i neprijatelje, koji neće morati da me svakodnevno gledaju. Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije i lider… »
Ljajić: Idem iz Vlade posle izbora, ali mogao bih jednog dana i da se vratim

Ljajić: Idem iz Vlade posle izbora, ali mogao bih jednog dana i da se vratim

N1 Info 23.12.2018
Ministar trgovine, turzima i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da ostaje pri odluci da se povuče iz Vlade posle izbora, ili eventualne rekonstrukcije, ali da bi "jednog dana mogao da se vrati". On je u intervujuu za Kurir rekao da je glavna… »

Vesti dana »