Povezane vesti

"Slušajte me sada dobro!" Vučić najavio žestok obračun sa kriminalom - uvodimo doživotnu robiju!

Srbija danas pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sistemske mere koje će država preduzeti kako bi suzbila kriminal i korupciju.
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je uvođenje oštrije kaznene politike za sva krivična dela koja obuhvataju nasilničko ponašanje, do nasilja u porodici do ubistava i najavio uvođenje doživotnog zatvora za višestruke ubice,... »

Vučić potvrdio i na Tviteru: Za ubice dece doživotna robija!

Srbija danas pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas i na Tviteru da će biti uvedena doživotna robija za ubice dece i druga najteža krivična dela
- Jučerašnja akcija koju su sprovodili policija i tužilaštvo, pokazala je nameru države ne samo da se suoči sa najopasnijim vidovima kriminala u Srbiji, već i da taj kriminal i najteže oblike korupcije pobedi. Uvodimo doživotnu... »

Država da slomi kičmu kriminalu: Vacić uz Vučića za uvođenje doživotne robije!

Srbija danas pre 6 dana
Srpska desnica pozdravlja odluku predsednika Aleksandra Vučića
Srpska desnica pozdravlja odluku predsednika Aleksandra Vučića i državnih organa da se uvedu najstrože mere za počinioce krivičnih dela, a posebno uvođenje doživotne kazne zatvora za ubice dece i višestruke ubice. - Nakon... »

Doživotna robija za višestruka ubistva i ubice dece

RT Kragujevac pre 6 dana
U Beogradu je održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojem su neke od tema bile nove mere države u sistemskom i sistematskom obračunu sa kriminalom i korupcijom. Na sastanku u zgradi Predsedništva na Adrićevom vencu predložene su mere za efikasniji rad i pooštravanje kaznene politike.... »

Igor Jurić: Vraćanje doživotne robije zajednička pobeda 160.000 građana i vlade

iKragujevac pre 6 dana
Ovo bi mogla da bude zajednička pobeda 160.000 građana ove zemlje koji su potpisali peticiju za uvođenje doživotnog zatvora za pedofile i ubice dece, ljudi koji su bili angažovani u kampanji, i Vlade Republike Srbije, izjavio je danas Igor Jurić, predsednik Fondacije "Tijana Jurić" koja je pokrenula tu inicijativu.
On je ocenio da je to prvi korak ka tome da Srbija bude uređenija zemlja. "Ovako jedna država treba da funkcioniše. Hvala Vladi RS, Ministarstvu policije i Ministarstvu pravde što će poslušati volju svojih građana. Nadamo se da... »

Vučić: Država će pregaziti kriminalce, uvodimo doživotne kazne za najteža krivična dela

Beta video pre 6 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je danas gradjanima da će država da pregazi kriminace i da to nije ad hok borba već borba koja će trajati godinama. ``Imamo veoma blagu kaznenu politiku, kazne su bile u najvećem procentu minimalne, ili uz ublažavanje kazni``, kazao je Vučić.... »

Oštrije kazne “dobra poruka“ i za nasilnike i za žrtve

Studio B pre 6 dana
Koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević pozdravila najavljeno uvođenje oštrijih kazni za krivična dela koja se odnose na nasilje u porodici, nad ženama i decom. Pokretač inicijative o izmeni Krivičnog zakonika Igor Jurić ocenjuje da je reč o velikom ohrabrenju.
Stanojević je okarakterisala kao pozitivne predložene mere, koje je danas nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost izneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kojima će minimalna kazna za nasilje u porodici biti povećana sa... »

Vučić: Uvodimo doživotnu robiju za ubice dece, višestruke ubice, drakonske kazne za sve nasilnike, silovatelje, dilere droge! Država će pregaziti kriminalce!

iKragujevac pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas uvođenje drakonskih kazni za počinioce krivičnih dela, uključujući i doživotnu kaznu zatvora za počinioce najtežih krivičnih tela: ubice dece i višestruke ubice. Vučić je rekao da je ovim prihvaćen predlog Igora Jurića, osnivača Fondacije "Tijana Jurić", i "Blica".
Za silovanje od 5 do 15, za nasilje u porodici minimum godinu, a za ubistvo duplo... Prihvaćen je predlog Igora Jurića i javnosti pa doživotnu uvodimo za višestruke ubice, ubice dece i druga najteža krivična dela. On je,... »

Vučić: Pregazićemo kriminalce, uvodimo doživotnu kaznu zatvora

Glas Zapadne Srbije pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je uvođenje drakonskih kazni za počinioce krivičnih dela, uključujući i doživotnu kaznu zatvora. Vučić je posle sednice za Nacionalnu bezbednost izjavio da je će doći do promena u kaznenoj politici i da će doći do povećanja minimalnih i maksimalnih kazni... »

Doživotna robija za ubice dece, oštrije kazne za silovanje

IndeksOnline pre 6 dana
BEOGRAD – Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas uvođenje oštrije kaznene politike za sva krivična dela koja obuhvataju nasilničko ponašanje, do nasilja u porodici do ubistava i najavio uvođenje doživotnog zatvora za višestruke ubice, ubice dece i druga najteža krivična dela. “Uvodimo... »

Vučić: "Uvodimo kaznu doživotne robije. Prihvaćen predlog građana i gospodina Igora Jurića!"

Prva pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je uvođenje drakonskih kazni za počinioce krivičnih dela, uključujući i doživotnu kaznu zatvora. On je posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost izjavio da će doći do promena u kaznenoj politici i do povećanja minimalnih i maksimalnih kazni za počinioce najtežih krivičnih dela.
On je, najavljujući sistemske i sveobuhvatne mere protiv najtežih krivičnih dela, rekao da je država odlučna da pobedi najteže oblike kriminala i korupcije. Najavio je i izmenu kaznene politike, posebno za krivična dela... »

Vučić najavio uvođenje doživotne zatvorske kazne za najteža krivična dela

Slobodna Evropa pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučič najavio je uvođenje doživotne kazne zatvora za najteža krivična dela. “Uvodimo institut doživotne robije za one koji su počinili najteža krivična dela - za višestruke ubice, ubice dece i druga najteža krivična dela", rekao je Vučić posle sednice Saveta za... »

Vučić: Pregaziti kriminalce i uvesti doživotni zatvor

Al Jazeera pre 6 dana
Predsjednik Srbije najavio sistemske i sveobuhvate mjere protiv najtežih krivičnih djela poput silovanja i pedofilije.
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas uvođenje drakonskih kazni za počinioce najtežih krivičnih djela, uključujući i doživotnu kaznu zatvora, prenosi agencija Tanjug. On je, najavljujući sistemske i sveobuhvatne... »

Vučić: Uvodimo kaznu doživotne robije

Sandžak press pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je uvođenje drakonskih kazni za počinioce krivičnih dela, uključujući i doživotnu kaznu zatvora. Vučić je posle sednice za Nacionalnu bezbednost izjavio da je će doći do promena u kaznenoj politici i da će doći do povećanja minimalnih i maksimalnih kazni... »

VUČIĆ SAZVAO SEDNICU SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Danas u 10 sati o merama protiv kriminala (UŽIVO VIDEO)

IndeksOnline pre 6 dana
BEOGRAD – U Beogradu će danas biti održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost kojim će predsedavati predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Jedna od tema su nove mere države u sistemskom i sistematskom obračunu sa kriminalom i korupcijom, saopštila je Pres služba predsednika Republike. Sastanak... »
©2018 Netmark d.o.o.