Povezane vesti
SUZANA PRIZNALA DA JE JEDNOM BILA LJUBAVNICA, a onda Miki otkrio od kog datuma su njih dvoje ZVANIČNO U VEZI! (VIDEO)
Svet & Skandal 22.02.2019
Jedna od omiljenih emisija svih gledalaca “Zadruge 2”, rijalitija koji ruši sve rekorde, “Gledanje snimaka” emituje se i ove večeri na televiziji Pink. Na jednom klipu prikazan je razgovor Suzane Perović i Mikija Đuričića u kom ona njemu govori da je… »
Zadruga 2: Ljubavni snimak Mikija i Suzane! Rada oplela po njoj! (VIDEO)
Svet plus 22.02.2019
U rijalitiju "Zadruga 2" pušten je ljubavni snimak Mikija Đuričića i Suzane Perović! Rada Vasić oplela po njoj: "Miki je sve u pravu, ti sve lažeš. Da mi muž ovo gleda ja bih se obesila." Na malim ekranima u Beloj kući pojavio se snimak koji je bio… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 48 minutajoš 47 povezanih

SNS ipak blokirao ulice Leskovca iako nose transparent “Građani Leskovca protiv blokada”
Jugmedia pre 47 minutajoš 36 povezanih

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 51 povezana