Повезане вести

Лакши тренинг за српске ватерполисте у четвртфиналу

Лакши тренинг за српске ватерполисте у четвртфиналу

Вести онлине 21.06.2019
Наши на Ташу потопили Канаду с 20:5 (5:2, 6:2, 4:0, 5:1), а у полуфиналу Светске лиге састају се у суботу (15 часова) с Аустралијом. #ВестиУзиво #ВестиЛиве #ВестиСпорт Србија 20-5 Канада МВП овог меча је Душко Пјетловић… »
Србија до полуфинала "прсним стилом", у суботу већ од 3

Србија до полуфинала "прсним стилом", у суботу већ од 3

Мондо 21.06.2019
Могуће да су Београђани очекивали, и прижељкивали "класик" са Мађарима у суботу од 15, али... Канада овог петка увече није била дорастао ривал, Аустралија у суботу поподне неће бити наиван противник. Најбољи ватерполисти Србије… »
СЛ - "Делфинима" Канађани за "предјело", сада креће оно право!

СЛ - "Делфинима" Канађани за "предјело", сада креће оно право!

Спортске.нет 21.06.2019
Демонстрација силе. Ватерполо репрезентација Србије успела је да се пласира у полуфинале Светске лиге пошто је савладала Канаду са 20:5 (5:2, 6:2, 4:0, 5:1). У првих неколико минута је било неизвесности, Канађани су у једном… »
Србија лако против Канаде, Аустралија поново на путу, сада у полуфиналу Светске лиге

Србија лако против Канаде, Аустралија поново на путу, сада у полуфиналу Светске лиге

Спортски журнал 21.06.2019
За овај меч селектор Савић је одморио Стефана Митровића и Стојановића. Србија – Канада 19:5 (5:2, 6:2, 4:0, 4:1) Београд - Базен: Ташмајдан (отворени). Гледалаца: .430 Судије: Адриан Александреску и Кунихиро Сато. Играч више… »
Изненађење? Мађари не чекају "делфине" у полуфиналу

Изненађење? Мађари не чекају "делфине" у полуфиналу

Мондо 21.06.2019
Ако Србија победи Канаду, ипак неће одиграти велики дерби против северних комшија. Екипу Дејана Савића чека бољи тим, са другог континента. Фото: МН Пресс Добро су знали српски ватерполисти када су у најави завршног турнира… »
СЛ: Хрвати у полуфиналу, "кенгури" шокирали Мађаре!

СЛ: Хрвати у полуфиналу, "кенгури" шокирали Мађаре!

Спортске.нет 21.06.2019
Аустралија направила право чудо. Ватерполисти Хрватске пласирали су се у полуфинале завршног турнира Светске лиге у Београду, пошто су данас у четвртфиналу победили Јапан са 20:13 (4:3, 6:3, 5:2, 5:5). Хрватску је до победе водио… »
Велико изненађење за "делфине": Уколико Србија савлада Канаду неће играти против унапред виђених Мађара

Велико изненађење за "делфине": Уколико Србија савлада Канаду неће играти против унапред виђених Мађара

Спортал блиц 21.06.2019
Ватерполо репрезентација Србије ће у случају победе над Канадом у четвртфиналу завршнице Светске лиге играти против Аустралије, и то други пут на турниру. "Кенгури" су изненађујуће избацили Мађарску са 16:15 (1:2, 0:3, 4:2, 5:3… »
Хрвати сигурно до полуфинала завршнице Светске лиге: Јапан испраћен кући са 20 голова у мрежи

Хрвати сигурно до полуфинала завршнице Светске лиге: Јапан испраћен кући са 20 голова у мрежи

Спортал блиц 21.06.2019
Хрватска ватерполо репрезентација победила је Јапан 20:13 (4:3, 6:3, 5:2, 5:5) у четвртфиналу Светске лиге у Београду. Противник у наредној фази биће јој бољи из дуела Шпанија - Казахстан Хрватска је без већих проблема савладала… »
Срби спремни за Канаду, не планирају да их потцене

Срби спремни за Канаду, не планирају да их потцене

Мондо 21.06.2019
Изабраници Дејана Савића ће вечерас играти за полуфинале, Ћирић задовољан приступом играча. Након рутинске победе 20:6 у дуелу са Казахстаном, ватерполо селекција Србије ће вечерас у четвртфиналу завршног турнира Светске лиге… »
Немци сипају со на рану: Озбиљно понижавање новог нападача Реала – ‘Ко је је**ни Лука Јовић?!’

Немци сипају со на рану: Озбиљно понижавање новог нападача Реала – ‘Ко је је**ни Лука Јовић?!’

Хот спорт 21.06.2019
Немачки медији после декласирања Србије подсетили су на врло лошу партију Луке Јовића, новог нападача Реал Мадрида. Немачка је у другом колу Европског првенства за младе била убедљива против ‘орлова’ са 6:1, а троструки стрелац… »
‘Орлови’ после велике бруке: Ђоровић жели ‘да плати цену… Живковић: Шта да кажем?!

‘Орлови’ после велике бруке: Ђоровић жели ‘да плати цену… Живковић: Шта да кажем?!

Хот спорт 21.06.2019
Млада селекција Србије декласирана је од Немачке резултатом 6:1 (3:0), а после меча нисмо добили адекватна објашњења овог дебакла. Селектор Горан Ђоровић је преузео одговорност на себе после новог шамара. – После квалификација… »
Ђоровић после Немачке: Поштедите играче, нека ја платим цену

Ђоровић после Немачке: Поштедите играче, нека ја платим цену

Вечерње новости 21.06.2019
Никада нисам тражио алиби, нећу ни сада. Ови играчи су наша будућност, морамо да их чувамо. Овакви порази се дешавају у фудбалу, можда и тежи – рекао је селектор “орлића”. Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Горан… »
Креће нокаут фаза, Делфини се загревају против Канађана

Креће нокаут фаза, Делфини се загревају против Канађана

Моззарт спорт 21.06.2019
Три корака деле изабранике селектора Дејана Савића до титуле у Светској лиги и пласмана на Олимпијске игре у Токију. У четвртфиналу вечерас на Ташу против скромне селекције из Северне Америке. Чудан је систем такмичења на… »
“Орлићи” сломљених крила Лукић: Моја је одговорност, крив сам за други гол! Живковић: Ово ће оставити трага...

“Орлићи” сломљених крила Лукић: Моја је одговорност, крив сам за други гол! Живковић: Ово ће оставити трага...

Спортал блиц 21.06.2019
Млади репрезентативац Србије Андрија Живковић рекао је да нема оправдања за убедљив пораз од Немачке у другом колу Европског првенства у Италији и Сан Марину. “Орлићи” су поражени од Немачке са 6:1, а пошто су у првом колу… »
Ђоровићу, крени стопама Младена Крстајића!

Ђоровићу, крени стопама Младена Крстајића!

Мондо 21.06.2019
Горан Ђоровић после дебакла "орлића" против Немаца: "Ако неко треба да плати цену, онда сам то ја". Сагласни смо! Фото: МН Пресс "Ево, ја ћу први да кажем: идемо на Европско првенство да будемо прваци", рекао је не тако давно… »
Лукић: Немци нам показали како се игра фудбал

Лукић: Немци нам показали како се игра фудбал

Моззарт спорт 21.06.2019
"Опет, поносан сам на ову нашу екипу, поготово на А репрезентативце који су дошли овде"... (Од извештача МОЗЗАРТ Спорта из Италије) Тешко су млади репрезентативци Србије поднели дебакл против Немаца и елиминацију са Европског… »
"Не дирајте их, они су наша будућност": Ђоровић после дебакла: Ако неко треба да плати цену, онда сам то ја!

"Не дирајте их, они су наша будућност": Ђоровић после дебакла: Ако неко треба да плати цену, онда сам то ја!

Спортал блиц 21.06.2019
Селектор младе репрезентације Србије Горан Ђоровић рекао је да нико није очекивао убедљив пораз од Немачке после којег је његов тим остао без шансе за пласман у полуфинале Европског првенства у Италији и Сан Марину. Немци су у… »
"Максимално опрезно, фаворити смо и то морамо да покажемо": Ватерполисти у петак са Канадом: Показали су велику озбиљност

"Максимално опрезно, фаворити смо и то морамо да покажемо": Ватерполисти у петак са Канадом: Показали су велику озбиљност

Спортал блиц 20.06.2019
Помоћни тренер ватерполо репрезентације Србије Стефан Ћирић, после победе над Казахстаном у трећем мечу завршног турнира Светске лиге, рекао је да је екипа била фокусирана током целог меча. - Држали смо концентрацију све време и… »
Млади фудбалери Србије поражени од Немачке, без шансе за полуфинале

Млади фудбалери Србије поражени од Немачке, без шансе за полуфинале

Данас 20.06.2019
Млада фудбалска репрезентација Србије изгубила је вечерас у Трсту од Немачке с 1:6 у другом колу Групе Б и тако остала без шансе да се пласира у полуфинале Европског првенства за играче до 21 године. Екипа Горана Ђоровића као и у… »
Чиста доминација: Ватерполисти Србије разбили Казахстан и заказали четвртфинале Светске лиге са Канадом! /фото/

Чиста доминација: Ватерполисти Србије разбили Казахстан и заказали четвртфинале Светске лиге са Канадом! /фото/

Спортал блиц 20.06.2019
Ватерполо репрезентација Србије чијег је тим "Униqа" спонзор, савладала је Казахстан 20:6 (4:0, 6:3, 6:1, 4:2) у трећем колу групе Б Светске лиге у Београду, у дуелу који није имао претерано велики значај јер су "делфини" још… »

Вести дана »