Povezane vesti

Šarčević starim studentima: Uozbiljite se i završite studije

Radio 021 17.09.2019
Poslanici Skupštine raspravljali su o Predlogu zakona kojim se "starim studentima" produžava rok za dve godine da završe svoje studije po programu po kojem su upisali fakultete. Ministar prosvete Mladen Šarčević, tokom načelne rasprave, poručio im… »

Šarčević "starim studentima": Uozbiljite se

B92 17.09.2019
Poslanici Skupštine raspravljaju o Predlogu zakona kojim se "starim studentima" produžava rok za dve godine da završe studije po programu po kojem su upisali. Ministar prosvete Mladen Šarčević, tokom načelne rasprave, poručio im je da se uozbilje… »

Šarčević starim studentima: Uozbiljite se i završite studije

RTS 17.09.2019
Poslanici Skupštine raspravljaju o Predlogu zakona kojim se "starim studentima“ produžava rok za dve godine da završe svoje studije po programu po kojem su upisali fakultete. Ministar prosvete Mladen Šarčević, tokom načelne rasprave, poručio im… »

Šarčević: Ljudi završite više te studije

Danas 17.09.2019
Poslanici Skupštine Srbije o produženju roka za završetak studija takozvanih "starih studenata" Poslanici Skupštine Srbije najavili su danas podršku predloženim izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju ocenivši da država nikome ne treba da… »

Starim studentima još dve godine po starom programu

RTV 17.09.2019
BEOGRAD - Predlog o izmenama zakona o visokom obrazovanju omogući će studentima koji studiraju po starom programu da svoje studije završe u roku od dve godine, rekao je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević dodajući… »

Skupština usvojila više zakona, među njima i o dualnom modelu studija

RTS 17.09.2019
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su set zakona koji su bili na dnevnom redu 16. vanrednog zasedanja, među kojima je i Zakon o dualnom modelu studija u visokom obrazovanju. Poslanici su usvojili i Zakon o regulisanim profesijama i priznavanju… »

Poslanici usvojili Zakon o dualnom modelu studiranja

Novi magazin 17.09.2019
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas Zakon o dualnom modelu studija u visokom obrazovanju, Zakona o regulisanim profesijama i priznavanju profesionalnih kvalifikacija, Izmene i dopune Zakona o patentima, Zakon o autorskim i srodnim pravima i… »

Šarčević: Starim studentima još dve godine po starom programu

Blic 17.09.2019
Predlog o izmenama zakona o visokom obrazovanju omogući će studentima koji studiraju po starom programu da svoje studije završe u roku od dve godine, rekao je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević dodajući da će i… »

Šarčević: Starim studentima još dve godine po starom programu

Dnevnik 17.09.2019
BEOGRAD: Predlog o izmenama zakona o visokom obrazovanju omogući će studentima koji studiraju po starom programu da svoje studije završe u roku od dve godine, rekao je danas ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević dodajući… »

Šarčević: Starim studentima rok do 2021.

Večernje novosti 17.09.2019
Obrazlažući predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju ministar rekao da se studentima upisanim pre 10. Septembra 2005. godine produžava rok za završetak studija. Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je u Skupštini Srbije… »

Poslanička pitanja na početku vanredne sednice

RTS 17.09.2019
Poslanici Skupštine Srbije započeli su 18. vanredno zasedanje po hitnom postupku na čijem su dnevnom redu dve tačke - Predlog zakona o izmenama o visokom obrazovanju i Predlog autentičnog tumačenja odredbe člana 2 Zakona o potvrđivanju ugovora o… »

Šarčević: Još dve godine za završetak studija po starom sistemu

N1 Info 17.09.2019
Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je u Skupštini Srbije da će rok za završetak studija po starom sistemu biti produžen za dve godine. Obrazlažući poslanicima predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju, Šarčević je… »

Usvojen Zakon o dualnom modelu studiranja

Danas 17.09.2019
Skupština Srbije usvojila je danas pet zakona među kojima i Zakon o dualnom modelu studija u visokom obrazovanju, čija bi primena – kako se očekuje – trebalo da donese korist za visokoškolske ustanove, poslodavce i studente. „Vodeći se… »

Poslanici usvojili više zakona - i o dualnom modelu studija

RTV 17.09.2019
BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas set zakona koji su bili na dnevnom redu 16. vanrednog zasedanja, među kojima je i Zakon o dualnom modelu studija u visokom obrazovanju. Poslanici su usvojili i Zakon o regulisanim profesijama i… »

Skupština Srbije usvojila zakon o dualnom modelu studija i o autorskim pravima

Blic 17.09.2019
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas set zakona koji su bili na dnevnom redu 16. vanrednog zasedanja, među kojima je i Zakon o dualnom modelu studija u visokom obrazovanju. Poslanici su usvojili i Zakon o regulisanim profesijama i priznavanju… »

Poslanici usvojili Zakon o dualnom modelu studiranja

B92 17.09.2019
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su Zakon o dualnom modelu studija u visokom obrazovanju. Takođe i Zakon o regulisanim profesijama i priznavanju profesionalnih kvalifikacija, Izmene i dopune Zakona o patentima, Zakon o autorskim i srodnim pravima i… »

Usvojeni zakoni o dualnom modelu studiranja i autorskim pravima

Radio 021 17.09.2019
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas Zakon o dualnom modelu studija u visokom obrazovanju, Zakon o regulisanim profesijama i priznavanju profesionalnih kvalifikacija, Izmene i dopune Zakona o patentima, Zakon o autorskim i srodnim pravima i Zakon… »

Dobre vesti za večite Šarčević: Starim studentima rok do 2021. godine, produžetak i za bolonjce!

Kurir 17.09.2019
BEOGRAD - Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je u Skupštini Srbije da će rok za završetak studija po starom sistemu biti produžen za dve godine. Obrazlažući poslanicima predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju… »

Usvojen Zakon o dualnom obrazovanju za studente! Šarčević: Oni koji se opredele za učenje kroz rad mogu da računaju na…

Kurir 17.09.2019
Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas Zakon o dualnom modelu studija u visokom obrazovanju, Zakona o regulisanim profesijama i priznavanju profesionalnih kvalifikacija, Izmene i dopune Zakona o patentima, Zakon o autorskim i srodnim pravima i… »

Parlament danas o izmenama Zakona o visokom obrazovanju

Dnevnik 17.09.2019
BEOGRAD: Skupština Srbije počeće danas novu vanrednu sednicu na kojoj će poslanici razmatrati izmene Zakona o visokom obrazovanju, kojima je predviđeno da studenti koji su studije upisali do 10. septembra 2005. godine fakultete završe u naredne dve… »

Parlament danas o izmenama Zakona o visokom obrazovanju

IndeksOnline 17.09.2019
BEOGRAD – Skupština Srbije počeće danas novu vanrednu sednicu na kojoj će poslanici razmatrati izmene Zakona o visokom obrazovanju, kojima je predviđeno da studenti koji su studije upisali do 10. septembra 2005. godine fakultete završe u naredne… »

Skupština: Glasanje, pa izmene zakona zbog starih studenata

B92 17.09.2019
Beograd -- Skupština Srbije počeće danas novu vanrednu sednicu na kojoj će razmatrati izmene Zakona o visokom obrazovanju. Tim iymenama se starim studentima omogućava završetak studija po starom programu u naredne dve godine. Izmenama zakona… »

Vesti dana »