Povezane vesti

Pozdravio me je preko Amfilohija, hteo je da dođe! Patrijarh Irinej iz Podlastve poručio Đukanoviću da povuče priznanje…

Pozdravio me je preko Amfilohija, hteo je da dođe! Patrijarh Irinej iz Podlastve poručio Đukanoviću da povuče priznanje…

Kurir 28.09.2019
Patrijarh Irinej poručio je danas da je uveren da će predsednik Crne Gore Milo Đukanović povući priznanje "lažne države Kosovo, te da će se vratiti pravim vrednostima". Poglavar SPC opraštajući se od vernika na Trpezi ljubavi organizovanoj nakon… »
Patrijarh Irinej: Uveren sam da će Đukanović povući priznanje Kosova

Patrijarh Irinej: Uveren sam da će Đukanović povući priznanje Kosova

Novi magazin 28.09.2019
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej izjavio je danas da je uveren da će predsednik Crne Gore Milo Djukanović povući priznanje, kako je rekao, "lažne države" Kosovo i da će se "vratiti pravim vrednostima". Na crkvenoj ceremoniji u Grblju… »
Patrijarh Irinej u Crnoj Gori: Živa je naša vera, to je veliko ohrabrenje za srpstvo

Patrijarh Irinej u Crnoj Gori: Živa je naša vera, to je veliko ohrabrenje za srpstvo

Blic 27.09.2019
Patrijarh srpski Irinej izjavio je večeras u manastiru Podlastva u Crnoj Gori da je "živa naša vera" i ocenio da je to "veliko ohrabrenje za celo srpstvo". "Ovo što je vekovima sejano na ovim prostorima, ne može se uništiti ni dekretom ni odlukom… »
Svečanost SPC povodom osam vekova autokefalnosti počela kod Budve, stigao i patrijarh

Svečanost SPC povodom osam vekova autokefalnosti počela kod Budve, stigao i patrijarh

Danas 27.09.2019
Dvodnevna crkvena svečanost povodom osam vekova autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve (SPC), počela je večeras u Manastiru Podlastva, kod Budve, gde je doputovao i patrijarh SPC Irinej. Podgorički mediji prenose da je Irinej kazao da „vlada… »

Vesti dana »