Povezane vesti
Netanjahu: Pokušao sam da dovedem Ganca za pregovarački sto: Formiraćemo liberalnu vladu
Večernje novosti 21.10.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu, a nakon što nije uspeo da obezbedi većinu u… »
Netanjahu obavestio predsednika Izraela da ne može da obrazuje novu vladu
Danas 21.10.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavestio je večeras izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da mu vraća mandat, koji mu je poverio da obrazuje vladu nakon parlamentarnih izbora 17. septembra, jer u tome nije uspeo. „Otkako sam dobio mandat radio sam… »
Vesti dana »
Nova računica za vozače u Evropi: Zbog skupe nafte gorivo bi moglo da poskupi i do 220 evra
Blic pre 40 minutajoš 34 povezane
Godišnjica smrti premijera Zorana Đinđića: Poštu odavali građani, simpatizeri i stranačke kolege, vence na mestu stradanja položili bivši i sadašnji ministri (foto)
Blic pre 10 minutajoš 66 povezanih
BLOG UŽIVO Prva poruka novog vrhovnog vođe Irana: Izrael tvrdi da je pogodio iranski kompleks za razvoj nuklearnog oružja
Nova pre 10 minutajoš 48 povezanih
Novi vrhovni vođa Irana se oglasio prvi put posle imenovanja: Nećemo odustati od osvete za „krv mučenika“
NIN pre 45 minutajoš 59 povezanih
Čubrilo najavljuje obrt vremena: Do utorka prolećno toplo, zatim stižu kiša, zahlađenje i sneg na planinama
Dnevnik pre 55 minutajoš 33 povezane