Povezane vesti
Netanjahu: Pokušao sam da dovedem Ganca za pregovarački sto: Formiraćemo liberalnu vladu
Večernje novosti 21.10.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu, a nakon što nije uspeo da obezbedi većinu u… »
Netanjahu obavestio predsednika Izraela da ne može da obrazuje novu vladu
Danas 21.10.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavestio je večeras izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da mu vraća mandat, koji mu je poverio da obrazuje vladu nakon parlamentarnih izbora 17. septembra, jer u tome nije uspeo. „Otkako sam dobio mandat radio sam… »
Vesti dana »
Srbija pod snegom - vanredna situacija proglašena na teritoriji devet opština
RTV pre 18 minutajoš 17 povezanih
RHMZ upozorava: Poledica i novi sneg prave haos na putevima – oprez danas i narednih dana
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 16 povezanih
Adelman "zagrmeo" na NBA zbog Jokića: "Razumem pravilo, ali pričamo o Nikoli koji 10 godina..." VIDEO
B92 pre 23 minutajoš 14 povezanih
"Topim sneg, sram ih bilo, da li se njihova deca tako kupaju?": Trideset domaćinstava kod Novog Sada već tri meseca bez struje i vode
N1 Info pre 48 minutajoš 1 povezana
Iran ključa, Evropa se smrzava, Tramp nastavlja da diže tenzije oko Grenlanda: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih