Povezane vesti
Netanjahu: Pokušao sam da dovedem Ganca za pregovarački sto: Formiraćemo liberalnu vladu
Večernje novosti 21.10.2019
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da odustaje od napora da formira novu vladu, a nakon što nije uspeo da obezbedi većinu u… »
Netanjahu obavestio predsednika Izraela da ne može da obrazuje novu vladu
Danas 21.10.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavestio je večeras izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da mu vraća mandat, koji mu je poverio da obrazuje vladu nakon parlamentarnih izbora 17. septembra, jer u tome nije uspeo. „Otkako sam dobio mandat radio sam… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: rok za rešenje i pregovori o prodaji udela
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 28 povezanih
U Bujanovcu se evro u utorak u menjačnicama prodavao i po 120 dinara, uz ocenu da će, zbog velike tražnje, kurs biti još viši.
OK radio pre 7 satijoš 11 povezanih
Epidemija glisti među decom u Srbiji: Pedijatar upozorava na novu pošast pored mutant virusa! Ako je dete nervoznije i ne može da jede, sumnjajte na parazite
Dnevnik pre 8 satijoš 3 povezane
Oglasila se Narodna banka Srbije: Evo kakve mere su preduzete za snabdevanje menjačnica evrom
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih