Повезане вести

Одбор Сенату Универзитета: Приступити поништавању доктората Синише Малог

Одбор Сенату Универзитета: Приступити поништавању доктората Синише Малог

Глас Америке 21.11.2019
БЕОГРАД — Одбор за професионалну етику Универзтитета у Београду једногласно је одлучио на седници у четвртак да је приликом израде доктората Синише Малог било неакадемског понашања, изјавила је ректорка Иванка Поповић. Одбор је… »
Одбор за Етику предложио поништавање доктората Синише Малог

Одбор за Етику предложио поништавање доктората Синише Малог

Vice 21.11.2019
Након вишегодишње афере, протеста, силних одлука и заузимања ставова прича о плагијату Синише Малог дошла је чини се до самог краја. У четвртак 21.новембра 2019.године, Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду… »
“Знам колико знам, знам да то нисам урадио…”: Синиша Мали о одлуци Етичког одбора и његовом докторату

“Знам колико знам, знам да то нисам урадио…”: Синиша Мали о одлуци Етичког одбора и његовом докторату

Недељник 21.11.2019
Фото: Тањуг Министар финансија у Влади Србије Синиша Мали рекао је да је за њега данас тема Предлог буџета за 2020.годину и додао да ће о докторату говорити у наредним данима. Синиша Мали се огласио поводом одлуке Одбора за… »
Ректорка: “Даљи кораци воде до тога да докторат буде поништен…”

Ректорка: “Даљи кораци воде до тога да докторат буде поништен…”

Недељник 21.11.2019
Фото: Ђорђе Којадиновић за Недељник Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду предложио је Сенату Универзитета да поступи по правилнику о поништавању доктората у случају министра Синише Малог јер је утврдио… »
Синиша Мали преписивао, утврдио Универзитет у Београду

Синиша Мали преписивао, утврдио Универзитет у Београду

Слободна Европа 21.11.2019
Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду једногласно је утврдио постојање неакадемског понашања Синише Малог, министра финансија Србије, приликом израде докторске дисертације „Креирање вредности кроз процес… »
Ректорка: Синиши Малом ће бити „поништен докторат“

Јужне вести 21.11.2019
Огњен Стевановић/Фонет Ректорка Универзитета Иванка Поповић Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду једногласно је утврдио да је министар финансија Синиша Мали учинио повреде из члана 22. Кодекса етичке… »

BBC News 21.11.2019
Одлука је донета пет година након што је објављено да је Мали плагирао делове рада. Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду једногласно је утврдио да је министар финансија Синиша Мали учинио повреде из члана 22… »
Одбор преиначио одлуку ФОН-а: Мали плагирао докторску дисертацију (ВИДЕО)

Одбор преиначио одлуку ФОН-а: Мали плагирао докторску дисертацију (ВИДЕО)

Данас 21.11.2019
Одбор за професионалну етику УБ једногласно је утврдио да је било неакадемског понашања у докторату Синише Малог. Потпредседница Двери Тамара Керковић оценила је данас да је Универзитет у Београду одбранио свој углед тиме што је… »
Утврђено да је Мали плагијатор, али таблодима је већа вест емисија о томе на Н1

Утврђено да је Мали плагијатор, али таблодима је већа вест емисија о томе на Н1

Н1 Инфо 21.11.2019
Након више од пет година, Универзитет у Београду је преломио, и званично утврдио да је министар финансија Синиша Мали преписивао приликом израде своје докторске дисертације коју је на Факултету организационих наука одбранио 2013… »
Мали: Знам колико знам и знам да то нисам урадио (видео)

Мали: Знам колико знам и знам да то нисам урадио (видео)

Мондо 21.11.2019
Министар финансија Србије Синиша Мали рекао је поводом одлуке Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду да је за њега данас тема Предлог буџет за 2020. Опозиција поздравља одлуку Одбора. Министар финансија Србије… »
Омладина ДС: Малог треба да буде срамота

Омладина ДС: Малог треба да буде срамота

Данас 21.11.2019
Омладина Демократске странке (ДС) оценила је данас да министра финансија Синишу Малог треба да буде срамота што је украо туђи интелектуални рад. „Храброст Одбора је велика, јер знамо да су трпели притиске од стране представника… »
Двери: Универзитет у Београду одбранио свој углед

Двери: Универзитет у Београду одбранио свој углед

Данас 21.11.2019
Потпредседница Двери Тамара Керковић оценила је данас да је Универзитет у Београду одбранио свој углед тиме што је прогласио докторат министра финансија Синише Малог плагијатом, наводи се у саопштењу Двери. Керковић је казала да… »
НДБГ ће тражити смену Малог на протесту 25. новембра испред Министарства финансија

НДБГ ће тражити смену Малог на протесту 25. новембра испред Министарства финансија

Данас 21.11.2019
После данашње одлуке Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду којим је потврђено да је Синиша Мали плагирао свој докторат, иницијатива Не давимо Београд захтева хитну смену министра финансија. „Нисмо толико наивни… »
Ректорка о случају Малог: Поступити по правилнику о поништавању доктората

Ректорка о случају Малог: Поступити по правилнику о поништавању доктората

Н1 Инфо 21.11.2019
Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду предложио је Сенату Универзитета да поступи по правилнику о поништавању доктората у случају министра Синише Малог јер је утврдио постојање неакадемског понашања у његовом… »
Ректорка: Рад Малог проглашен плагијатом, дисертација ће бити поништена

Спутник 21.11.2019
Одбор за професионалну етику је утврдио да постоје елементи академске нечеститости у изради докторске дисертације кандидата Синише Малог и сходно томе је донео одлуку да се поништи одлука Наставно-научног већа ФОН-а, рекла је за… »
Мали након саопштења Одбора УБ: Знам шта знам (ВИДЕО)

Мали након саопштења Одбора УБ: Знам шта знам (ВИДЕО)

Данас 21.11.2019
Знам колико знам, знам да то нисам урадио, а то што неком ова тема значи из политичких разлога, то не могу ни да коментаришем, изјавио је министар финансија Синиша Мали за Тањуг, након што је објављена вест да је Одбор за… »
Одбор за професионалну етику БУ: Дисертација Синише Малог плагијат; Ректорка: Применити правилник о поништавању доктората

Одбор за професионалну етику БУ: Дисертација Синише Малог плагијат; Ректорка: Применити правилник о поништавању доктората

Инсајдер 21.11.2019
Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду преиначио је одлуку наставно научног већа ФОН-а и једногласно утврдио постојање неакадемског понашања Синише Малог приликом израде докторске дисертације. Како се наводи у… »

РТС 21.11.2019
Одбор за професионалну етику је утврдио да постоје елементи академске нечеститости у изради докторске дисертације кандидата Синише Малог и сходно томе је донео одлуку да се поништи одлука Наставно-научног већа ФОН-а, рекла је за… »
Мали: Интересује ме буџет, о докторату у наредним данима

Мали: Интересује ме буџет, о докторату у наредним данима

Вести онлине 21.11.2019
Министар финансија Србије Синиша Мали рекао је данас поводом одлуке Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду да је за њега данас тема Предлог буџет за 2020.годину и додао да ће о докторату говорити у наредним… »
Један од пет милиона: Универзитет прва ослобођена установа

Један од пет милиона: Универзитет прва ослобођена установа

Данас 21.11.2019
Удружење Један од пет милиона поручило је данас да је Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду донео коначну одлуку да је докторат министра финансија Синише Малог плагијат и да је тиме Универзитет прва у низу… »
Рашковић Ивић: Мали више ни дана не може остати на функцији министра финансија

Рашковић Ивић: Мали више ни дана не може остати на функцији министра финансија

Данас 21.11.2019
Потпредседница Народне странке Санда Рашковић Ивић оценила је данас да министар финансија Синиша Мали више ни дана не може остати на тој функцији, након што је Етички одбор Универзитета једногласно утврдио да је његов докторат… »
Мали: Знам колико знам, знам да то нисам урадио

Мали: Знам колико знам, знам да то нисам урадио

Инсајдер 21.11.2019
Министар финансија Синиша Мали данас је одбио да одговара на питања о одлуци Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду да је његов докторат плагијат. Мали је, како преноси РТС, рекао је да је за њега данас тема… »
Универзитет одлучио: Синиша Мали плагијатор, поништити му докторат

Универзитет одлучио: Синиша Мали плагијатор, поништити му докторат

Нова економија 21.11.2019
Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду одлучио је да је министар финансија Синиша Мали прекршио члан Кодекса професионалне етике који се односи на плагирање и затражио поништавање његовог доктората. Одбор је на… »
Предложено поништавање доктората Синише Малог; Министар финансија: Знам колико вредим

Предложено поништавање доктората Синише Малог; Министар финансија: Знам колико вредим

Радио 021 21.11.2019
Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду преиначио је одлуку Наставно-научног већа ФОН-а и једногласно утврдио постојање неакадемског понашања Синише Малог приликом израде докторске дисертације. У међувремену се… »
Одбор: Неакадемско понашање Малог у изради доктората; Мали: Интересује ме буџет, о докторату у наредним данима

Одбор: Неакадемско понашање Малог у изради доктората; Мали: Интересује ме буџет, о докторату у наредним данима

Вечерње новости 21.11.2019
Знам колико знам, знам да то нисам урадио, а то што неком ова тема значи из политичких разлога, то не могу ни да коментаришем, рекао је министар финансија. Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду на седници, одржаној… »
Синиша Мали о докторату: Нисам то урадио

Синиша Мали о докторату: Нисам то урадио

Слободна Европа 21.11.2019
Министар финансија Србије Синиша Мали рекао је да је за њега данас тема Предлог буџета за 2020. годину и додао да ће о докторату говорити у наредним данима, пренео је Тањуг. „Знам колико знам, знам да то нисам урадио, а то што… »
Ратко Божовић: Добра одлука али не очекујем последице по Малог

Ратко Божовић: Добра одлука али не очекујем последице по Малог

Данас 21.11.2019
Социолог Ратко Божовић изјавио је данас да је добро што је Одбор за професионалну етику упутио предлог Сенату Универзитета да поступи по правилнику за поништење доктората министра финансија Синише Малог, да је тиме једна ствар… »
Одбор за етику предложио да Сенат поступи по правилнику о поништавању доктората

Одбор за етику предложио да Сенат поступи по правилнику о поништавању доктората

Нови магазин 21.11.2019
Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду предложио је Сенату Универзитета да поступи по правилнику о поништавања доктората у случају министра Синише Малог јер је утврдио постојање неакадемског понашања у његовом… »
Одбор преиначио одлуку ФОН-а и једногласно утврдио неакадемско понашање Малог

Одбор преиначио одлуку ФОН-а и једногласно утврдио неакадемско понашање Малог

Н1 Инфо 21.11.2019
Одбор за професионалну етику Универзитета у Београду преиначио је Одлуку Наставно-научног већа Факултета организационих наука (ФОН) од 28. октобра 2019. године и једногласно утврдио постојање неакадемског понашања Синише Малог… »

Вести дана »