Повезане вести

Милојевић: Све је то било брзо за нас… Као да постоји неки страх од одговорности!

Милојевић: Све је то било брзо за нас… Као да постоји неки страх од одговорности!

Хот спорт 27.11.2019
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић није имао шта да замери својим играчима након пораза од Бајерна 6:0. Утакмица 5. кола Лиге шампиона у потпуности је припала гостима који су доминирали током целог меча. На крају су дошли до… »
Владан Милојевић: Нешто мора да се мења! Играмо без енергије, страсти и суза

Владан Милојевић: Нешто мора да се мења! Играмо без енергије, страсти и суза

Моззарт спорт 27.11.2019
“Шта ће да се деси и ако не будемо у Европи? Неће сигурно да се сруши свет“, поручио Звездин стратег на питање може ли екипа да се одупре Олимпијакосу у Пиреју. Тешки дани су пред Владаном Милојевићем. Видело се то и по његовим… »
Сузе које су обишле Србију! Емоције тресле Маракану због сурове лекције, а једна фотка ће се са колена на колено показивати…

Сузе које су обишле Србију! Емоције тресле Маракану због сурове лекције, а једна фотка ће се са колена на колено показивати…

Спортал блиц 27.11.2019
Чим се завршила утакмица меча између и , на лицима црвено-белих могло је да се јасно види колико им је тешко пао коначан резултат. Тих 0:6 у 5. колу Лиге шампиона је најубедљивији домаћи пораз Звезде на евро-сцени, а иако су… »
Милојевић: Преболећу, али нешто мора да се мења

Милојевић: Преболећу, али нешто мора да се мења

Н1 Инфо 27.11.2019
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић није имао много примедби на рачун својих играча после историсјког пораза од Бајерна у 5. колу групе Б Лиге шампиона. Првак Немачке је у престоници Србије славио резултатом 6:0. "Бајерн је… »
Милојевић: Имамо страх од одговорности, нема оправдања за то, али сам сигуран да можемо више

Милојевић: Имамо страх од одговорности, нема оправдања за то, али сам сигуран да можемо више

Вечерње новости 27.11.2019
Били су бољи у свим сегментима игре. Једноставно, све је то било брзо за нас. Немам шта да замерим својим играчима - рекао је Милојевић. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић није био незадовољан упркос убедљивом поразу од… »
"Да ли је до играча или: Мене... Да ставимо овде три тачке" Милојевић после болног пораза тешко налазио речи!

"Да ли је до играча или: Мене... Да ставимо овде три тачке" Милојевић после болног пораза тешко налазио речи!

Спортал блиц 27.11.2019
По завршетку меча између и (0:6) у 5. колу Лиге шампиона, тренер црвено-белих Владан Милојевић анализира је игру свог тима уз само једну замерку. - Апсолутно заслужена победа Бајерна, у свим сегментима су били бољи, технички… »
Ко је каснио и за чим остаје жал? Ево како су играчи Црвене звезде прошли након сурове лекције Бајерна на скенеру Блицспорта…

Ко је каснио и за чим остаје жал? Ево како су играчи Црвене звезде прошли након сурове лекције Бајерна на скенеру Блицспорта…

Спортал блиц 26.11.2019
Фудбалери очитали су сурову лекцију играчима (6:0) у петом колу Лиге шампиона, ипак, није баш све било лоше. Како су прошли на скенеру Блицспорта? Па, кренимо редом. Милан Борјан 6 - Пет одбрана у првом полувремену и једно… »

Вести дана »