Повезане вести
Трампова помиловања изазвала контроверзу
Глас Америке 19.02.2020
Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевић је на слободи. Вратио се кући из затвора – као један од 11 људи које је председник Доналд Трамп ове недеље помиловао или им је ублажио затворску казну. Трампова помиловања појединаца… »
Род Благојевић: Ја сам "трампократа"
РТС 19.02.2020
Некадашњи гувернер Илиноиса Род Благојевић назвао је себе "трампократом" и додао да би гласао за Доналда Трампа када би му то било дозовољено као бившем осуђенику. Благојевић се обратио новинарима пошто је у уторак пуштен из… »
Род Благојевић први пут пред медијима: Вечна захвалност Трампу
Н1 Инфо 19.02.2020
Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевић обратио се први пут медијима од како му је председник САД Доналд Трамп смањио затворску казну због корупције, и одговарао на питања о будућим плановима и кривичном деловању које га је… »
Род Благојевић дао прву изјаву после ослобађања
Нови магазин 19.02.2020
Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевић обратио се данас први пут медијима од како му је председник САД Доналд Трамп смањио затворску казну због корупције, и одговарао на питања о будућим плановима и кривичном деловању које га… »
Благојевић: Ја сам "трампократа", гласао бих за њега да могу
РТВ 19.02.2020
ЧИКАГО - Ја сам "трампократа" и да имам могућност да гласам гласао бих за Трампа, изјавио је данас бивши гувернер Илиноиса Род Благојевић на првој конференцији за новинаре након изласка из затвора захваљујући помиловању… »
Трампов специјални однос са Родом Благојевићем
РТС 19.02.2020
Када је пре десет година гостовао у ријалити шоуу "Шегрт", Род Благојевић није могао ни да сања да ће му то једног дана послужити као нека врста карте за излазак из затвора из "Монопола". Информација да је Доналд Трамп помиловао… »
Благојевића су сматрали отелетворењем прљаве политике: Зашто је Трамп помиловао америчког Србина (фото)
Блиц 19.02.2020
Бивши демократски гувернер Илиноиса Род Благојевић прогласио је синоћ себе “Трампократом”, неколико сати након што је амерички председник Доналд Трамп укинуо његову затворску казну коју је служио у установи у Колораду због… »
Зашто је републиканац Трамп помиловао демократу Благојевића
Политика 19.02.2020
Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевић, којег је амерички председник Доналд Трамп помиловао, пуштен је из затвора после одслужених осам година казне од укупно 14 на колико је осуђен због корупције. Новинарима на аеродрому у… »
Сандерс оштро критиковао Трампа због помиловања Благојевића
Политика 19.02.2020
ВАШИНГТОН - Амерички сенатор и један од могућих кандидата демократа на председничким изборима Берни Сандерс оштро је критиковао одлуку председника Доналда Трампа да помилује неколико бивших политичара и бизнисмена осуђених за… »
Сандерс критизирао Трумпа због помиловања Благојевицха
Ал Јазеера 19.02.2020
Бивши гувернер Иллиноиса изашао је из затвора послије седам година, након што га је амерички предсједник помиловао. Амерички сенатор и један од могућих кандидата демократа на предсједничким изборима Берние Сандерс критизирао је… »
Прве фотографије Рода Благојевића након помиловања
РТС 19.02.2020
Амерички председник Доналд Трамп помиловао је бившег гувернера Илиноиса, који је провео осам година у затвору због изнуде, подмићивања и корупције. Након изласка из затвора, поручио је да ће прво загрлити породицу и појести три… »
Сандерс о помиловању Благојевића: Пропали и расистички правосудни систем
РТС 19.02.2020
Сенатор и један од претендената на место демократског кандидата на председничким изборима у САД, Берни Сандерс оштро је критиковао председника Доналда Трампа после серије помиловања некадашњих политичара и пословних људи… »
Вести дана »
ЦЕО тим је веровао у победу од самог почетка: Огласио се херој Војводине!
Хот спорт пре 30 минутајош 73 повезане
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 3 сатајош 34 повезане
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 2 сатајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних