Povezane vesti
"Idem kod starijeg čike, dodirivala sam ga, davao mi je novac“: Dnevnik devojčice (12) otkrio monstruoznu pedofiliju u…
Večernje novosti 07.03.2020
Novi detalji obljube dvanaestogodišnjakinje za koju je osumnjičen doktor Š. T. (66). Dve godine beležila šta se dešavalo između nje i osumnjičenog lekara. SASVIM slučajno pronađenim ličnim dnevnikom učenice u jednoj od prostorija novosadske… »
Doktor medicine zlostavljao devojčicu u dnevniku je napisala: Čika me je terao da ga mazim već osuđivan zbog pedofilije
Kurir 07.03.2020
Šandor T. (66) sumnjiči se da je od 2018. više puta obljubio 12-godišnjakinju, a sve je otkriveno kada je ona u školskoj klupi zaboravila beleške koje je vodila. Šandor T. (66), poznati primarijus doktor sudske medicine iz Novog Sada, koji je… »
Sumnja se da je ovde poznati lekar zlostavljao devojčicu (12): Primoravao ju je na gadosti i za to joj davao novac, poznaje je…
Večernje novosti 06.03.2020
U Novom Sadu je, zbog sumnje da je obljubio 12-godišnju devojčicu, uhapšen poznati specijalista sudske medicine Šandor Takač. U Novom Sadu je, zbog sumnje da je obljubio 12-godišnju devojčicu, uhapšen poznati specijalista sudske medicine Šandor… »
Vesti dana »

Protest na Novom Beogradu Eskalirao: Sukob Stanara i „Obezbeđenja“
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih

Vozač Vojske Srbije osuđen na 12 godina zbog pogibije pet osoba u nesreći kod Raške
RTS pre 52 minutajoš 28 povezanih

Prekršio ugovor 10 meseci pre isteka, iz ponude izbacio N1 za pola sata: Ko je Slobodan Đinović, bivši „otporaš“ i vlasnik „Oriona“
Nova pre 57 minutajoš 13 povezanih

Ministarstvo: Četiri proizvođača obmanjivala potrošače - kafu sa dodatkom surogata prodavali kao čistu kafu
Novi magazin pre 12 minutajoš 14 povezanih