Povezane vesti
Trčala sam za obavezama koje sam samoj sebi nametnula! Tanja Bošković otvorila dušu: Ni za šta nisam imala vremena!
Kurir 25.04.2020
Iako je u sedmoj deceniji, u godine Tanje Bošković niko ne veruje - vreme nije uspelo da otme ništa od njene lepote, verovatno i zato što ju je uvek s drugima delila svojim darom, ljubavlju, dobrom rečju za svakoga. Sada, ona u miru i sa sobom i drugima… »
Tanja Bošković najzad može da jede luk i kaže: "Radujem se što sada u Beogradu čujem ptice, komšijski razgovor s prozora na…
Večernje novosti 25.04.2020
Glumica Tanja Bošković o tišini, novim knjigama, prijateljima, duhovnoj zrelosti i stečenom iskustvu: Radujem se što sada u Beogradu čujem ptice, komšijski razgovor s prozora na prozor. To mi je ranije nedostajalo. SVAKO vreme je pravo vreme da se sa… »
Vesti dana »
BLOG Lustracija i poreklo imovine funkcionera: Predstavljene prve dve tačke studentskog programa, novi protest u Beogradu 27. januara
Nova pre 2 satajoš 32 povezane
Saniran kvar na deponiji "Duboko" posle izlivanja neprečišćene vode u Turski potok
RTV pre 6 satijoš 30 povezanih
Strašna svađa na Zapadu: Leti perje - Makron odgovorio na Trampove nove pretnje
Večernje novosti pre 2 satajoš 41 povezana
Novak Đoković komentarisao naslove o sebi u medijima: "Uvek mora da postoji neka drama..."
Telegraf pre 5 satijoš 41 povezana
Vranjanac Dodić MVP u velikoj pobedi rukometaša Srbije nad Nemačkom
Vranje news pre 1 satjoš 53 povezane