Povezane vesti

Korona u Srbiji: Još jedna opština proglasila vanrednu situaciju, u Čačku preminule tri osobe, italijanski lekari pomažu u…

Blic pre 3 dana
Dobro došli u "Blicov" blog o epidemiji korona virusa u Srbiji. Ovde možete pratiti najnovije informacije u vezi sa borbom protiv zaraze u našoj zemlji. Prema poslednjim podacima, bitku sa kovidom-19 izgubilo je još osam pacijenata. Novozaraženih je… »

Vanredna situacija proglašena u još jednoj opštini

B92 pre 3 dana
U Opštini Temerin uvedena je vanredna situacija od 1. avgusta, odlučeno je na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije, objavljeno je na sajtu opštine. Vanredna situacija se proglašava zbog epidemije zarazne bolesti kovid 19 i sprovođenja… »

Još jedna opština u Srbiji proglasila vanrednu situaciju, odluka važi odmah

Mondo pre 3 dana
U Opštini Temerin proglašena je vanredna situacija zbog epidemije koronavirusa. U Opštini Temerin proglašena je vanredna situacija zbog epidemije koronavirusa. Odluka je doneta na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije. Kako je objavljeno je… »

Uživo korona u Srbiji Dr Kon: Maske jesu dovoljna mera, ali opadanje broja obolelih će trajati duže

Kurir pre 3 dana
Prema poslednjim podacima, u Srbiji je od kovida 19 preminulo još 9 pacijenata. Potvrđeno je 330 novih slučajeva zaraze korona virusom. 09.24 - Dr Kon: Podaci ohrabruju ali oprez treba da bude "majka mudrosti" Epidemiolog Predrag Kon kaže da je, iako… »

UŽIVO U Vranju i Novom Pazaru manje zaraženih

Nova pre 3 dana
Pratite najnovije vesti o epidemiji koronavirusa u Srbiji. – U Srbiji je od posledica zaraze koronavirusom od početka epidemije umrlo 582 ljudi. – Od poslednjeg preseka je testirano 9.109 građana, od čega je 330 novozaraženih. – Prema podacima… »

Korona virus: U Srbiji stručnjaci pozivaju na oprez, Viktorija proglasila stanje katastrofe

Danas pre 3 dana
Stručnjaci u Srbiji upozoravaju da je potrebna kontrola sprovođenja mera protiv korona virusa, dok je australijska država Viktorija proglasila stanje katastrofe zbog skoka broja slučajeva. Prema poslednjim zvaničnim podacima, u Srbiji je preminulo… »

Pad broja zaraženih je blag, stručnjaci upozoravaju da je potreban oprez

RTS pre 3 dana
Koronavirus je u Srbiji od početka epidemije registrovan kod 25.882 osobe, a zabeležena su 582 smrtna slučaja, pokazuju podaci sa sajta covid19.rs. 06:00 "Podaci ohrabruju, ali je potreban dalji oprez" Stručnjaci poručuju da su, iako podaci ohrabruju… »

Dr Kon: Menja se vlada, ne vidim zašto se ne bi menjao i Krizni štab

Blic pre 3 dana
Epidemiolog Predrag Kon kaže za RTS da je, iako podaci ohrabruju, potreban dalji oprez. Istakao je da je situacija u Beogradu nesigurna, jer je malo potrebno da opet dođe do velikog pogoršanja. Predrag Kon je, govoreći u Dnevniku RTS-a o trenutnoj… »

Konačno dobra vest Kon: Podaci ohrabruju, ali ova stvar je ključna

Večernje novosti pre 3 dana
EPIDEMIOLOG Predrag Kon izjavio je večeras da, iako podaci ohrabruju, oprez je i dalje neophodan i upozorio da je situacija u Beogradu nesigurna i da je malo potrebno da opet dođe do velikog pogoršanja. Smatra da je neophodno prisustvo kontrole na… »

Kon: Situacija stabilnija, sad je neophodan poseban oprez

Danas pre 3 dana
Epidemiolog Predrag Kon ocenio je da je došlo do blagog smanjenja broja zaraženih korona virusom kao i broja pacijenata na respiratorima i da je situacija stabilizovana ali da je rizik i dalje visok. „I u Beogradu je došlo do postepenog smanjenja… »

Vesti dana »