Povezane vesti
Oliver Varhelyi u samoizolaciji
Slobodna Evropa 12.10.2020
Evropski komesar za susjedsku politiku i proširenje Oliver Varhelyi otišao je u samoizolaciju nakon što je članu njegovog tima potvrđen korona virus. "Obaviješten sam da je član mog tima pozitivan na COVID-19. Do novih rezultata testiranja, članovi tima… »
Varhelji u samoizolaciji zbog korona virusa
Politika 12.10.2020
BRISEL – Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Oliver Varhelji je objavio da je u samoizolaciji nakon što je saznao da je jedan član njegovog tima pozitivan na kovid-19. On je na svom Tviteru objavio da on i članovi njegovog tima čekaju… »
Evropski komesar za proširenje u izolaciji: Član tima pozitivan na virus korona
Večernje novosti 12.10.2020
EVROPSKI komesar za proširenje Oliver Varheji objavio je da je u samoizolaciji pošto je potvrđeno da je član njegovog tima pozitivan na virus korona. - Dok čekamo rezultate najnovijeg testiranja, ja i članovi mog tima bićemo u samoizolaciji - naveo je… »
Varheji u samoizolaciji zbog korona virusa
RTV 12.10.2020
BRISEL - Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Oliver Varheji objavio je da je u samoizolaciji nakon što je saznao da je jedan član njegovog tima pozitivan na virus kovid-19 . On je na svom Tviteru objavio da on i članovi njegovog tima… »
Varheji u samoizolaciji jer je član njegovog tima pozitivan na koronu
Danas 12.10.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji izjavio je večeras da će biti u samoizolaciji dok čeka rezultat testiranja na korona virus, nakon što je član njegovog tima pozitivno testiran. „Danas sam obavešten da je član mog tima pozitivno testiran na… »
Video se nedavno s Vučićem, sad u izolaciji zbog korone
Nova 12.10.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji, objavio je na svom Tviter nalogu da se nalazi u samoizolaciji, nakon što je saznao da je član njegovog tima pozitivan na koronavirus. Pre tri dana, Evropski komesar se sastao sa predsednikom Srbije… »
Varhelji u samoizolaciji: Član njegovog tima pozitivan na koronu
Blic 11.10.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji objavio je da je u samoizolaciji pošto je saznao da je član njegovog tima pozitivan na korona virus. "Danas sam obavešten da je član mog tima pozitivan na korona virus. Dok čekamo nove rezultate, moj tim i… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 31 povezana

"Ona je suza u oku majke, koja nikad nije dobila kaznu" Voditeljka objavila potresnu poruku o Oluji
Telegraf pre 1 satjoš 40 povezanih

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

Zvezda saznala rivale: Evo na koga crveno-beli mogu ako prođu Leh, određeni rivali i ukoliko ispadnu od poljske ekipe
Večernje novosti pre 35 minutajoš 19 povezanih

Crvena zvezda dobila potencijalne rivale: Uefa skratila žreb, dva pakleno teška protivnika...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih