Povezane vesti
Jasmin Boland, vodeći britanski astrolog: Nova era počinje 21. decembra!
Svet plus 16.12.2020
Jasmin Boland, vodeći britanski astrolog tvrdi da Nova era počinje 21. decembra i trajaće 200 godina! Sve više ljudi će videti stvari drugačije, želeti promene i mnogi će biti spremni da eksperimentišu. To znači da će biti i dosta protesta… »
Čekaju nas Velike promene: Astrolog tvrdi da počinje nova era, a ključan datum je 21. decembar!
Mondo 16.12.2020
Poznati britanski astrolog tvrdi da uskoro ulazimo u novu eru, a evo šta će nam ona doneti! Poznati britanski astrolog tvrdi da uskoro ulazimo u novu eru, a evo šta će nam ona doneti! Jasmin Boland, popularna astrološkinja iz Velike Britanije, tvrdi… »
Vesti dana »
„Oni koji su odgovorni biće biće pogođeni jače nego iko“: Tramp preti „užasnom cenom“ Hamasu
Danas pre 28 minutajoš 16 povezanih
BLOG UŽIVO „Mama ti krava“: Odbornici vlasti i opozicije se vređaju na sednici o smeni gradonačelnika Novog Sada
Nova pre 3 minutajoš 14 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 51 minutajoš 16 povezanih
"Danas imam težak dan u Briselu": Vučić na konferenciji "Dostojanstvo": Vidim da su Kurti i ovi najavili demonstracije, tri stvari važne u vezi sa Zubinim Potokom (video)
Blic pre 3 minutajoš 10 povezanih
Loše šutersko veče Bogdanovića, ostao sam na “dopunskoj” (video)
Sportski žurnal pre 57 minutajoš 12 povezanih