Повезане вести

Трамп се поново обратио демонстрантима: Идите кући и памтите овај дан!

Трамп се поново обратио демонстрантима: Идите кући и памтите овај дан!

Вечерње новости 07.01.2021
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп поново се обратио демонстрантима поруком да оду кући. Трамп је на свом Твитер налогу написао да се „овакве ствари десе када се изборна победа отме од патриота“. Тхесе аре тхе тхингс анд евентс… »
Огласио се Пенс: Побегао главом без обзира, а сад позива народ да напусти зграду Конгреса!

Огласио се Пенс: Побегао главом без обзира, а сад позива народ да напусти зграду Конгреса!

Вечерње новости 06.01.2021
ПОТПРЕДСЕДНИК САД Мајк Пенс изјавио је да ће сви који су умешани у насиље током протеста у Вашингтону бити кажњени у складу са законом. Он је позвао демонстранте да поштују снаге реда и да напусте зграду Конгреса. Пеацефул… »
Трамп се поново огласио: Без насиља! Ми смо странка закона и реда! (видео)

Трамп се поново огласио: Без насиља! Ми смо странка закона и реда! (видео)

ПРЕДСЕДНИК САД Доналд Трамп поново се огласио на Твитеру и позвао своје присталице да не примењују насиље. - Тражим да сви у америчком Капитолу остану мирни. Без насиља! Запамтите, ми смо странка закона и реда - поштујте закон… »
Трамп се поново огласио: Има важну поруку за своје присталице! (фото)

Трамп се поново огласио: Има важну поруку за своје присталице! (фото)

ПРЕДСЕДНИК САД Доналд Трамп поново се огласио пошто су његове присталице заузеле Капитол. Трамп је својим присталицама поручио да остану мирне и да буду подршка полицији. Плеасе суппорт оур Цапитол Полице анд Лав Енфорцемент… »

Вести дана »