Повезане вести

Вучић: Моравски коридор биће готов до краја марта 2024. године

Вучић: Моравски коридор биће готов до краја марта 2024. године

Политика 29.03.2021
СТАЛАЋ – Председник Србије Александар Вучић обишао је данас радове на изградњи деонице ауто-пута од Појата до Крушевца, у оквиру будућег Моравског коридора који ће спојити ауто-пут Београд - Ниш са ауто-путем „Милош Велики”… »
"Од Ниша до Чачка за сат и по": Вучић: Цео Моравски коридор готов до краја марта 2024.

"Од Ниша до Чачка за сат и по": Вучић: Цео Моравски коридор готов до краја марта 2024.

Блиц 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучцић најавио је данас током обиласка радова на Моравском коридору да ће цео тај аутопут од 112 километара од Појата до Прељине бити завршен за три године и да ће тада од Чачка до Ниша моћи да се… »
Вучић обишао радове на Моравском коридору: До марта 2024. биће комплетан, биће један од најширих и најмодернијих ауто-путева…

Вучић обишао радове на Моравском коридору: До марта 2024. биће комплетан, биће један од најширих и најмодернијих ауто-путева…

Курир 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић обилази данас радове на изградњи моста преко Јужне Мораве (Моравски коридор) код Сталаћа, који ће бити дуг 248 метара. Вучић је нагласио да ће радови на Моравском коридору бити готови за три… »
Вучић: Одлука Кризног штаба о ограничењу рада укинуће се кад падне број заражених и умрлих

Вучић: Одлука Кризног штаба о ограничењу рада укинуће се кад падне број заражених и умрлих

Бета 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће се мере Кризног штаба о ограничењу и забрани рада у привреди укинути кад "се спусте бројеви" заражених и умрлих. Он је, обилазећи радове на Моравском коридору, на питање… »
Вучић: Моравски коридор биће завршен за три године

Н1 Инфо 29.03.2021
Председник Александар Вучић рекао је да ће Моравски коридор бити завршен за три године и да је држава из буџета уложила 210 милиона евра, што говори о "снази привреде". Он је обилазећи радове на том коридору у близини Сталаћа… »

Данас 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће Моравски коридор бити завршен за три године и да је држава из буџета уложила 210 милиона евра, што говори о „снази привреде“. Он је обилазећи радове на том коридору у… »
Вучић најавио завршетак Моравског коридора за три године

Вучић најавио завршетак Моравског коридора за три године

Нова 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће Моравски коридор бити завршен за три године и да је држава из буџета уложила 210 милиона евра. То како је рекао говори о "снази привреде". Он је обилазећи радове на том… »
Вучић решио дилему: Вакцинисаћу се кад… (ВИДЕО)

Вучић решио дилему: Вакцинисаћу се кад… (ВИДЕО)

Вести онлине 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да ће се он лично вакцинисати када број ревакцинисаних пређе милион. – Вакцинисаћу се у понедељак или уторак у једном малом месту у Србији и тада ће бити довољно вакцина да се… »
Питали Вучића кад ће укинути мере: Сит сам тог препуцавања

Питали Вучића кад ће укинути мере: Сит сам тог препуцавања

Нова 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић одговорао је данас опет на бројна питања, између осталог и на оно о евентуалном укидању мера против коронавируса. На питање када можемо очикивати попуштање мера и евентуални повратак ђака у… »
Мере ће бити укинуте само у једном случају: Вучић изнео јасан став - Пустите Кризни штаб да ради свој посао

Мере ће бити укинуте само у једном случају: Вучић изнео јасан став - Пустите Кризни штаб да ради свој посао

Мондо 29.03.2021
Председник Србије је рекао да ће се он вакцинисати у понедељак и уторак у једном од мањих места. Председник Србије је рекао да ће се он вакцинисати у понедељак и уторак у једном од мањих места. Председник Србије Александар… »
Вучић открио када ће мере бити укинуте: Не подносим додворавање народу, сит сам препуцавања

Вучић открио када ће мере бити укинуте: Не подносим додворавање народу, сит сам препуцавања

Курир 29.03.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је сит препуцавања око укидања епидемиолошких мера. - Сит сам и не могу да разумем ту врсту политичког препуцавања и ту тему коју користе политичари да би се додворили… »
Вучић на моравском коридору: Ауто-пут ћемо изградити у року од три године, поносан сам на нашу Србију! (фото/видео)

Вучић на моравском коридору: Ауто-пут ћемо изградити у року од три године, поносан сам на нашу Србију! (фото/видео)

Вечерње новости 29.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић данас је обишао радове на изградњи моста преко Јужне Мораве, на првој деоници Моравског коридора од Појата до Крушевца. "Цео овај ауто-пут ћемо изградити у року од три године" Председник је открио да… »
Вучић открио када ће бити укинуте мере!

Вучић открио када ће бити укинуте мере!

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић данас је рекао ће мере против корона вируса бити укинуте онда када то струка каже! Како каже, сит је политичког препуцавања везаних за мере Кризног штаба и додворавања народу. - Ја сам за то… »
Вучић: Мере ће бити укинуте када се епидемиолози са тим сложе. У централној Србији бројеви још расту

Вучић: Мере ће бити укинуте када се епидемиолози са тим сложе. У централној Србији бројеви још расту

Телеграф 29.03.2021
Председник је најавио и да ће се почетком следеће недеље вакцинисати. Председник Србије Александар Вучић рекао је приликом обиласка радова на изградњи моста преко Јужне Мораве да у Београду број новозаражених од короне на… »
"Новости" на лицу места: Ево како изгледају радови на изградњи моста преко Јужне Мораве (фото/видео)

"Новости" на лицу места: Ево како изгледају радови на изградњи моста преко Јужне Мораве (фото/видео)

НА стотине радника ангажовано је на изградњи моста преко Јужне Мораве на првој деоници Моравског коридора, коју обилази председник Александар Вучић. Први дигитални ауто-пут у Србији Појате-Прељина, у оквиру прве деонице од… »
Ауто-пут Рума-Шабац биће готов до октобра 2023. године

Ауто-пут Рума-Шабац биће готов до октобра 2023. године

Политика 29.03.2021
ШАБАЦ – Председник Србије Александар Вучић обишао је данас радове на новом мосту преко Саве код села Мачвански Причиновић, будућег ауто-пута Рума-Шабац и брзе саобраћајнице Шабац-Лозница. Вучић је у разговору са представницима… »

Вести дана »