Повезане вести

Легенда је отишла у легенде: Потресна читуља Гранд продукције за Тозовца - "Отишао је певач кога су волели сви" (фото)

Легенда је отишла у легенде: Потресна читуља Гранд продукције за Тозовца - "Отишао је певач кога су волели сви" (фото)

Вечерње новости 07.04.2021
ЛЕГЕНДАРНИ српски композитор, текстописац, хармоникаш и певач народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је у уторак ујутру у 85. години на Војномедицинској академији у Београду, услед застоја рада срца. Тозовац је био први… »
Познати датум и време сахране чувеног тозовца: Последњи поздрав музичкој легенди у Алеји заслужних грађана

Познати датум и време сахране чувеног тозовца: Последњи поздрав музичкој легенди у Алеји заслужних грађана

Вечерње новости 06.04.2021
ПЕВАЧ Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години. Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић одобрио је да великан српске народне музике Предраг Живковић Тозовац буде сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом… »
Остала празна чаша: Престало је да куца срце великог Тозовца (фото)

Остала празна чаша: Престало је да куца срце великог Тозовца (фото)

Вечерње новости 06.04.2021
ЛЕГЕНДАРНИ српски композитор, текстописац, хармоникаш и певач народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је у уторак ујутру у 86. години на Војномедицинској академији у Београду, услед застоја рада срца. Тозовац је тачно… »
"Хтео сам да питам лекаре да ме пусте да достојанствено умрем код куће": Тозовцу је боравак у болници тешко пао, а ове његове…

"Хтео сам да питам лекаре да ме пусте да достојанствено умрем код куће": Тозовцу је боравак у болници тешко пао, а ове његове…

Блиц 06.04.2021
Легендарни певач народне музике Предраг Живковић Тозовац преминуо је у 85. години живота, након што се борио са корона вирусом. Он је пре неколико дана изјавио да би волео да га лекари пусте из болнице да умре код куће, као да је… »

Вести дана »