Povezane vesti
Zadruga 4: Maja ujedala Janjuša zbog striptizete! (VIDEO)
Svet plus 10.04.2021
Maja ujedala Janjuša zbog striptizete! Spustio je na zemlju jednom rečenicom! Sramota šta radi bolesnica. Pominje mi striptizetu, a je*ala se na metar od mene- vikao je Janjuš pred kamerama rijalitija "Zadruga 4". Maja Marinković je jurila Marka… »
Užas u Zadruzi, vrisak se orio! Maja gađa i grize Janjuša, on je iz sve snage pribio uz zid: "Ubiću te na mestu, provocira…
Blic 10.04.2021
U "Zadruzi" je sinoć nastao haos kada je Maja Marinković napala Marka Janjuševića zbog tačke koju je on imao sa striptizetom. Maja nije slušala zadrugare kada su je smirivali, već je sve vreme napadala Janjuša. - Ne može to je moja šolja, vrati… »
Vesti dana »

Studenti iz Novog Sada krenuli peške za Beograd, Branko Ružić (SPS) izjavio da će ići na protest 15. marta (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 30 povezanih

Grupa građana blokirala ulaz u zgradu TV N1 u Beogradu, tražili da ih prime u studio
Beta pre 41 minutajoš 43 povezane

Bogdan Bogdanović posle pobede nad Majamijem: Bogdanović: Još učim kako da igram sa Hardenom
Dnevnik pre 2 satajoš 15 povezanih

Zelenski: SAD da primoraju Rusiju da okonča rat; Ušakov: Ništa ne dobijamo privremenim prekidom vatre
RTS pre 41 minutajoš 41 povezana