Povezane vesti
Jedini izlaz 4. epizoda: Trudna ljubavnica, šok za šokom! (VIDEO)
Svet plus 25.04.2021
Serija “Jedini izlaz” 4. epizoda biće emitovana na Super Star kanalu većeras u 21 čas! Trudna ljubavnica, šok za šokom! Ana puno toga saznaje u Splitu! Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 24. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U… »
Jedini izlaz: Anđelka Prpić o Ani Kolar! Odakle vuče traume?!
Svet plus 25.04.2021
Anđelka Prpić o Ani Kolar! Odakle ovaj lik vuče traume?! Psihološki triler, film „Jedini izlaz“ proširen je na serijski format od 10 epizoda koje gledaoci od sinoć prate na Prvom programu RTS-a svakog vikenda, a od prošlog vikenda na Super Star… »
Anđelka Prpić: Za ulogu sam se pripremala s psihijatrima
Nova 25.04.2021
Glumica Anđelka Prpić, izjavila je gostujući u Beogradskoj hronici da se za ulogu u filmu i seriji "Jedini izlaz" pripremala sa psihijatrima. „Imamo i malu Anu, to jest mene kada sam bila mala, u njenoj primarnoj porodici sa mamom, tatom i sestrom… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 6 satijoš 2 povezane