Повезане вести

Стигли резултати тестирања - мамурно јутро за Чеду: Јовановић имао више од два промила алкохола у крви кад је разбио излог

Стигли резултати тестирања - мамурно јутро за Чеду: Јовановић имао више од два промила алкохола у крви кад је разбио излог

Србија данас 03.06.2021
Како се сазнаје, у тренутку вађења Јовановићу је измерено више од 1,5 промила алкохола у крви. Лидер ЛДП Чедомир Јовановић, који је синоћ око 22 сата направио инцидент у ресторану брзе хране на Новом Београду, имао је више од… »
"Крив сам, али нека ми не долазе пред кућу" Одмах након инцидента огласили се Чеда и Јелена Јовановић

"Крив сам, али нека ми не долазе пред кућу" Одмах након инцидента огласили се Чеда и Јелена Јовановић

Србија данас 03.06.2021
Јелена Јовановић, супруга лидера ЛДП Чедомира Јовановића после инцидента који се синоћ догодио испред једног ресторана брзе храна у близини њихове куће, каже да је реч о нападу навијача на њеног мужа. Чеда Јовановић, који је… »
Јовановић: Навијачи ме напали вербално и физички, провоцирају сваки дан

Јовановић: Навијачи ме напали вербално и физички, провоцирају сваки дан

Н1 Инфо 03.06.2021
Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић рекао је у емисији "360 степени" да су га навијачи напали и физички и вербално. "Немојте да очекујете да се ја пред својим станом повлачим и да ми у мојој кући раде оно што су радили у Бетон хали"… »
Чедомир Јовановић: Напали су ме навијачи, провоцирају ме сваког дана

Чедомир Јовановић: Напали су ме навијачи, провоцирају ме сваког дана

Бета 03.06.2021
Лидер Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић изјавио је вечерас да су га навијачи напали - и физички и вербално и да га провоцирају сваког дана. "Стали су испред нас, окренули главу пред тим урлицима, називали су… »
Јовановић: Сав сам црн од удараца, тукао сам и ја њих

Јовановић: Сав сам црн од удараца, тукао сам и ја њих

Нова 03.06.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић рекао је у емисији "360 степени" на Н1 да су га синоћ навијачи у близини његовог стана напали и физички и вербално, као и да је попио једну чашу пића које су му донеле комшије. Говорећи о инцидентима… »
Чедомир Јовановић у усијању дана: Не могу да ми прете и да очекују да се повучем (видео)

Чедомир Јовановић у усијању дана: Не могу да ми прете и да очекују да се повучем (видео)

Курир 03.06.2021
Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић у емисији Усијање Телевизије Курир да је његова обавеза да брани свој и живот своје породице и да се инцидент није догодио испред Понча већ испред улаза у гаражу где он живи. Он је додао да су га… »
Тужилаштво о инциденту у објекту брзе хране у којем је учествовао Јовановић

Тужилаштво о инциденту у објекту брзе хране у којем је учествовао Јовановић

Н1 Инфо 03.06.2021
Треће основно јавно тужилаштво у Београду је саопштило да је, поводом догађаја у вези са оштећењем објекта брзе хране "Пончо", наложило "да се изврше све неопходне провере, да се прибаве изјаве од учесника догађаја, власника тог… »
Думановић (Ослобођење): Чедомир Јовановић јавна личност, не сме да се понаша као вандал

Думановић (Ослобођење): Чедомир Јовановић јавна личност, не сме да се понаша као вандал

Бета 03.06.2021
Покрет "Ослободјење" осудио је данас понашање лидера Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомира Јовановића, који је у среду увече разбио излог једног киоска брзе хране и оценили да Јовановић, као јавна личност, "не сме да се… »
Чеда шутира Ауто док га држе полицајци: Нови снимак инцидента на Новом Београду (видео)

Чеда шутира Ауто док га држе полицајци: Нови снимак инцидента на Новом Београду (видео)

Вечерње новости 03.06.2021
Фото: Принтскрин Он је синоћ око 22 сата, по његовим речима бацио столицу, а по речима очевидаца камен, на излог једног локала брзе хране након свађе са радницима. Узрок свега била је свађа са навијачима, након чега је Јовановић… »
Тужилаштво о Јовановићу: Полицији наложено да прибави снимке

Тужилаштво о Јовановићу: Полицији наложено да прибави снимке

Нова 03.06.2021
Треће основно тужилаштво у Београду наложило је полицији да се обаве све неопходне провере у вези с инцидентом који се догодио синоћ испред ресторана брзе хране "Пончо" на Новом Београду, када је лидер ЛДП чедомир Јовановић… »
Рекет, столица, шта је следеће: Суноврат Чедомира Јовановића

Рекет, столица, шта је следеће: Суноврат Чедомира Јовановића

Нова 03.06.2021
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић последњих година у јавности се појављује најчешће као актер неког физичког или вербалног обрачуна. Од младе наде српске демократије, борца за правду са београдских улица… »
Тужилаштво наложило проверу инцидента са Чедомиром Јовановићем у Новом Београду

Тужилаштво наложило проверу инцидента са Чедомиром Јовановићем у Новом Београду

РТВ 03.06.2021
БЕОГРАД - Треће основно јавно тужилаштво у Београду наложило је да се изврше све неопходне провере поводом догађаја у вези са оштећењем објекта брзе хране "Пончо" на Новом Београду, а у коме је учествовао и лидер ЛДП Чедомир… »
Покренута истрага! Тужилаштво се огласило о инциденту који је направио Чеда Јовановић

Покренута истрага! Тужилаштво се огласило о инциденту који је направио Чеда Јовановић

Блиц 03.06.2021
Треће основно тужилаштво наложило је истрагу инцидента који је јуче у објекту брзе хране на Новом Београду изазвао политичар Чедомир Јовановић. Како сазнајемо, тужилаштво је наложило полицији да се изврше све неопходне провере… »
Откривамо: Чеда Јовановић се синоћ сукобио са двојицом познатих вођа "хијена"! Да ли је ово била реченица која га је…

Откривамо: Чеда Јовановић се синоћ сукобио са двојицом познатих вођа "хијена"! Да ли је ово била реченица која га је…

Блиц 03.06.2021
Политичар и бизнисмен Чедомир Јовановић се у среду увече у локалу брзе хране на Новом Београду сукобио са двојицом припадника навијачке групе "хијене", Радетом Дуњићем и Урошем Аврамовићем, сазнаје незванично "Блиц". Раде Дуњић… »
Гаси бре та светла, деца ми овде спавају: Свађа Чеде и МУП-а

Гаси бре та светла, деца ми овде спавају: Свађа Чеде и МУП-а

Нова 03.06.2021
Испливао нови снимак на коме се види како се лидер ЛДП на буран начин обраћа припадницима полиције приликом синоћњег инцидента на Новом Београду. Да подсетимо Лидер ЛДП Чедомир Јовановић сукобио се синоћ испред киоска брзе хране… »
Ово је позадина инцидента, чеда седео са вођом навијача? Избила одједном свађа, па летеле столице и камење!

Ово је позадина инцидента, чеда седео са вођом навијача? Избила одједном свађа, па летеле столице и камење!

Мондо 03.06.2021
Гости покушали да их раздвоје, а онда је дошла полиција. Гости покушали да их раздвоје, а онда је дошла полиција. Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а пре инцидента који се десио синоћ у ресторану брзе хране, наводно је седео у… »
Па нема већег наркомана од мене!? Чеда уживо након инцидента, открио све детаље па замало заплакао у емисији (видео)

Па нема већег наркомана од мене!? Чеда уживо након инцидента, открио све детаље па замало заплакао у емисији (видео)

Мондо 03.06.2021
Лидер ЛДП-а се поново огласио поводом инцидента на Новом Београду. Лидер ЛДП-а се поново огласио поводом инцидента на Новом Београду. Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић гостовао је у емисији на телевизији "Хепи" након што је све… »
Тужилаштво наложило проверу инцидента у Новом Београду: Прикупљају се изјаве, прегледају снимци

Тужилаштво наложило проверу инцидента у Новом Београду: Прикупљају се изјаве, прегледају снимци

Телеграф 03.06.2021
- По прибављању свих наведених података полицији ће бити издат налог за даље поступање - прецизирају из тужилаштва. Треће основно јавно тужилаштво у Београду наложило је да се изврше све неопходне провере поводом догађаја у… »
Адвокат Чеде Јовановића: "Није имао ниједан промил алкохола у крви, рађен је и тест на наркотике"

Адвокат Чеде Јовановића: "Није имао ниједан промил алкохола у крви, рађен је и тест на наркотике"

Блиц 03.06.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић који је синоћ око 22 сата учествовао у инциденту у ресторану брзе хране на Новом Београду, није имао ниједан промила алкохола у крви у тренутку када се он догодио, тврди његов адвокат Александар… »
Нису ваљда очекивали да ћу да запевам са њима: Чеда брисао сузе док је причао о инциденту испред локала брзе хране

Нису ваљда очекивали да ћу да запевам са њима: Чеда брисао сузе док је причао о инциденту испред локала брзе хране

Курир 03.06.2021
Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић признао је јутрос да је разбио излог локала брзе хране и додао да су га "испровоцирали навијачи" који су се ту налазили. - Искрено ми је жао, не могу да кажем да се кајем, жао ми је ако сам некоме… »
Чеда Јовановић о инциденту: То са мном не може да прође

Чеда Јовановић о инциденту: То са мном не може да прође

Нова 03.06.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић је за "Пробуди се" на телевизији Нова С рекао да се синоћњи инцидент испред киоска на Новом Београду, када је столицом разбио излог, догодио након што је нападнут и затим поручио нападачима да му не… »
Чеда у тренутку инцидента имао 1,52 промила алкохола у крви

Чеда у тренутку инцидента имао 1,52 промила алкохола у крви

Нова 03.06.2021
Политичар и лидер ЛДП Чедомир Јовановић, који је синоћ око 22 сата разбио излог у једном ресторану брзе хране на Новом Београду, након што су га, како је изјавио, напали навијачи Црвене звезде, у тренутку инцидента био је под… »
Чеда Јовановић: Сачекали су ме кретени испред стана

Чеда Јовановић: Сачекали су ме кретени испред стана

Нова 03.06.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић је за "Пробуди се" на телевизији Нова С рекао да се синоћњи инцидент испред киоска на Новом Београду, када је столицом разбио излог, догодио након што је нападнут и затим поручио нападачима да му не… »
Нови снимак Јовановића испред фаст фуда: Погледајте шта се десило кад је стигла интервентна (видео)

Нови снимак Јовановића испред фаст фуда: Погледајте шта се десило кад је стигла интервентна (видео)

Курир 03.06.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић учесник је инцидента који се касно синоћ догодио испред локала брзе хране у Новом Београду, а сада се на друштвеним мрежама појавио и снимак на коме се види шта се десило. Након инцидента је спроведен… »
"Новости" сазнају: Јовановић имао више од 2 промила алкохола у крви када је разбио излог

"Новости" сазнају: Јовановић имао више од 2 промила алкохола у крви када је разбио излог

Фото: И. Маринковић У тренутку вађења, а то је сатима након инцидента, Јовановићу је измерено 1,36 промила алкохола у крви. Претпоставља се да је у тренутку инцидента имао више од два промила. Ускоро опширније… »
"Гаси ова светла, деца ми спавају": Испливао снимак инцидента, Јовановић се свађа са Интервентном

"Гаси ова светла, деца ми спавају": Испливао снимак инцидента, Јовановић се свађа са Интервентном

Телеграф 03.06.2021
Чедомир Јовановић је признао да је ударио у возило Интервентне полиције и да је сматрао да није требало да долазе. Лидер ЛДП Чедомир Јовановић синоћ је нешто пре 22 сата изазвао је инцидент у ресторану брзе хране на Новом… »
Чеда пијан разбио излог: Имао више од 2 промила алкохола у крви приликом демолирања локала брзе хране

Чеда пијан разбио излог: Имао више од 2 промила алкохола у крви приликом демолирања локала брзе хране

Правда 03.06.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић, који је синоћ око 22 сата направио инцидент у ресторану брзе хране на Новом Београду, имао је више од два промила алкохола у крви у тренутку дивљања, незванично сазнаје Курир. Како се сазнаје, у… »
Чеда имао више од 2 промила алкохола у крви? Јовановић био мртав пијан кад је демолирао локал

Чеда имао више од 2 промила алкохола у крви? Јовановић био мртав пијан кад је демолирао локал

Мондо 03.06.2021
Полиција још ради на случају и прикупљању доказа. Полиција још ради на случају и прикупљању доказа. Лидер ЛДП Чедомир Јовановић, који је синоћ око 22 сата направио инцидент у ресторану брзе хране на Новом Београду, имао је… »
Јовановићу измерено више од 1,5 промила алкохола у крви у тренутку инцидента на Новом Београду

Јовановићу измерено више од 1,5 промила алкохола у крви у тренутку инцидента на Новом Београду

Телеграф 03.06.2021
Јовановићу је измерено више од 1,5 промила алкохола у крви, а колико је тачно имао у тренутку инцидента биће утврђено вештачењем на основу добијеног резултата и времена које је прошло од момента напада до вађења крви. Лидеру… »
Чедино јутро после инцидента: На путу ка школи! Јовановић на Инстаграму објавио фотографију са ћерком (фото)

Чедино јутро после инцидента: На путу ка школи! Јовановић на Инстаграму објавио фотографију са ћерком (фото)

Курир 03.06.2021
Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић огласио се на друштвеним мрежама након синоћног инцидента испред ресторана брзе хране у Новом Београду. Јовановић се рано јутрос фотографисао са ћерком на путу ка њеној школи и на први поглед делује… »
Чедомир Јовановић демолирао локал брзе хране у Београду?

Чедомир Јовановић демолирао локал брзе хране у Београду?

Дневник 03.06.2021
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић у среду је нешто пре 22 сата, демолирао локал брзе хране Пончо на Новом Београду, јавља Курир. Очевици су испричали да је Јовановић, пошто се посвађао са радницима, узео… »
„Бацио сам столицу на излог, нећу да им се склањам“: Чедомир Јовановић о инциденту који је изазвао

„Бацио сам столицу на излог, нећу да им се склањам“: Чедомир Јовановић о инциденту који је изазвао

Спутник 03.06.2021
Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић изјавио је да је у среду увече након инцидента испред једног ресторана брзе хране на Новом Београду отишао у полицију да би дао изјаву. Јовановић је рекао да је столицом гађао излог локала недалеко… »
„Појачајте Чеди обезбеђење, нападају га фаст фудови“

„Појачајте Чеди обезбеђење, нападају га фаст фудови“

Нова 03.06.2021
Данило Икодиновић прокоментарисао је инцидент у ком је Чедомир Јовановић разбио излог Понча на Новом Београду. Лидер ЛДП Чедомир Јовановић је за „Пробуди се“ на телевизији Нова С рекао да се синоћњи инцидент испред киоска на… »
Нови снимци Овако је синоћ изгледао хаос после насилног инцидента због којег је приведен Чедомир Јовановић (видео)

Нови снимци Овако је синоћ изгледао хаос после насилног инцидента због којег је приведен Чедомир Јовановић (видео)

Фото: И. Маринковић Према првим информацијама, он је око 22 часа гађао каменом један локал брзе хране након свађе са радницима. Узрок свега била је свађа са навијачима, након чега је Јовановић шутирао полицијско возило и један… »
Чедомир Јовановић: Напали су ме припадници навијачке групе „Хијене“

Чедомир Јовановић: Напали су ме припадници навијачке групе „Хијене“

Н1 Инфо 03.06.2021
Након инцидента у среду увече када је лидер ЛДП Чедомир Јовановић разбио излог у ресторану брзе хране Пончо на Новом Београду, његов адвокат Александар Шћекић за Нова.рс казао је да су Јовановића напали навијачи. Јовановић је… »
Нека ми не долазе пред кућу: Јовановић за Нова С о инциденту

Нека ми не долазе пред кућу: Јовановић за Нова С о инциденту

Нова 03.06.2021
Адвокат Чедомира Јовановића: Напали га навијачи

Адвокат Чедомира Јовановића: Напали га навијачи

Данас 03.06.2021
Адвокат председника Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомира Јовановића, Александар Шћекић, изјавио је да је прошле ноћи Јовановић разбио излог ресторана брзе хране „Пончо“ у Новом Београду зато што су га напали навијачи… »
Чеда Јовановић о демолирању локала на Новом Београду: Напали су ме, бацио сам столицу! Имам и поруку за њих... (видео)

Чеда Јовановић о демолирању локала на Новом Београду: Напали су ме, бацио сам столицу! Имам и поруку за њих... (видео)

Мондо 03.06.2021
Лидера ЛДП-а Чедомира Јовановића новинари су рано јутрос затекли испред пекаре на Новом Београду, у близини локала који је синоћ разбио. Лидера ЛДП-а Чедомира Јовановића новинари су рано јутрос затекли испред пекаре на Новом… »
Чеда дивљао на Новом Београду: Демолирао локал, па шутао полицијски аутомобил, одведен у станицу (фото/ видео)

Чеда дивљао на Новом Београду: Демолирао локал, па шутао полицијски аутомобил, одведен у станицу (фото/ видео)

Правда 03.06.2021
Синоћ је све запрепастила вест да је лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић демолирао киоск брзе хране на Новом Београду. Инцидент се одиграо вечерас око 22 сата, а како су београдски медији пренели Јовановић је излог разбио каменом… »
Јовановић: Јесам, бацио сам столицу, напале ме „Хијене“

Јовановић: Јесам, бацио сам столицу, напале ме „Хијене“

Нова 03.06.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић огласио се након синоћњег инцидента, када је столицом разбио излог киоска брзе хране "Пончо" на Новом Београду. Јовановић је рекао да је тако реаговао, након што су га напали припадници навијачке… »
"Јесам бацио столицу, напали су ме навијачи" Огласио се Чеда након инцидента - пошао по хлеб деци за прженице

"Јесам бацио столицу, напали су ме навијачи" Огласио се Чеда након инцидента - пошао по хлеб деци за прженице

Србија данас 03.06.2021
Они само тај језик разумеју, баш ме брига шта ко пише, рекао је Јовановић и додао да им се неће склањати с пута јер ту живи и ту му је породица, а за пола сата му деца иду у школу. Лидер ЛДП Чедомир Јовановић рекао је јутрос да… »
Чедомир Јовановић демолирао локал брзе хране у Новом Београду

Чедомир Јовановић демолирао локал брзе хране у Новом Београду

Данас 03.06.2021
Лидер Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић вечерас нешто пре 22.00 разбио је излог киоска брзе хране „Пончо“ у Новом Београду. Како преносе медији, Јовановић се претходно посвађао са радницима, а потом узео… »
Прве фотографије: са места инцидента у који је умешан Чедомир Јовановић

Прве фотографије: са места инцидента у који је умешан Чедомир Јовановић

Блиц 03.06.2021
Политичар и бизнисмен Чедомир Јовановић умешан је у инцидент који се вечерас догодио на Новом Београду. Ово су прве фотографије са места сукоба. Како је "Блиц" већ писао у инциденту су полупана стаклена врата једног локала, а… »
Чеду тестирају на наркотике и алкохол: После демолирања локала и саслушања у полицији, Јовановића воде на ВМА

Чеду тестирају на наркотике и алкохол: После демолирања локала и саслушања у полицији, Јовановића воде на ВМА

Курир 03.06.2021
Лидер ЛДП Чедомир Јовановић вечерас је из Полицијске станице Нови Београд одведен на Војно-медицинску академију (ВМА) где ће бити тестиран на наркотике и алкохол, сазнаје Курир! Лидер ЛДП Чедомир Јовановић вечерас, нешто пре 22… »
Први видео снимци: Патролни џип одвози Чеду Јовановића у станицу полиције, супруга пешке кренула за њим

Први видео снимци: Патролни џип одвози Чеду Јовановића у станицу полиције, супруга пешке кренула за њим

Блиц 02.06.2021
Политичар и бизнисмен Чедомир Јовановић одведен је око 23 сата патролним џипом интервентне полицијске јединице у полицијску станицу Нови Београд у вези са инцидентом који се вечерас догодио на Новом Београду. За њима је у… »
Чедомир Јовановић дивљао, одвезла га полиција: Интервентна га испитивала, демолирао локал брзе хране (фото)

Чедомир Јовановић дивљао, одвезла га полиција: Интервентна га испитивала, демолирао локал брзе хране (фото)

Вечерње новости 02.06.2021
Фото: И. Маринковић Његова жена је такође аутомобилом кренула за њима, у пратњи адвоката. Током разговора са припадницима интервенте јединице Чедомир Јовановић се смејао, као што можете видети на фотографијама. Фото: Фото: И… »
Чедомир Јовановић демолирао локал: Инцидент на Новом Београду - полиција на лицу места

Чедомир Јовановић демолирао локал: Инцидент на Новом Београду - полиција на лицу места

Вечерње новости 02.06.2021
Фото: И. Маринковић Стакло на улазу је разбијено, а како су пренели београдски медији Јовановић је каменом гађао локал након што се посвађао са радницама. Чедомир Јовановић је потом задржан на лицу места, где га је полиција… »

Вести дана »