Povezane vesti
Kon: Za obaveznu sam vakcinaciju, ne gine nam novi talas
RTV 04.07.2021
BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon upozorio je danas da Srbiji, s ovim stepenom vakcinacije, na jesen "ne gine" novi talas zaraze korona virusom i poručio da bi uveo obaveznu vakcinaciju za određene grupe stanovništva. "Na jesen nam… »
Glas Zapadne Srbije 04.07.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon upozorio je danas da Srbiji, s ovim stepenom vakcinacije, na jesen "ne gine" novi talas zaraze korona virusom i poručio da bi uveo obaveznu vakcinaciju za određene grupe stanovništva. "Na jesen nam preti novi… »
Top press 04.07.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon upozorio je danas da Srbiji, s ovim stepenom vakcinacije, na jesen „ne gine“ novi talas zaraze korona virusom i poručio da bi uveo obaveznu vakcinaciju za određene grupe stanovništva. „Na jesen nam preti novi… »
Kon upozorio: “Novi talas nam ne gine”; I povratak strožih mera izvestan
Sandžak haber 04.07.2021
Beograd — Pad broja novozaraženih, koji je trajao dva meseca, evidentno je zaustavljen, a prethodne nedelje čak smo imali i više obolelih nego sedam dana ranije. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta “Batut”, u Srbiji smo prošle… »
Kon: Uveo bih obaveznu vakcinaciju
Sputnik 04.07.2021
„Ovi što se sada zaražavaju to su uglavnom mlađi ljudi, kao na samom početku epidemije. Oni imaju česte kontakte, tako da je i realnost brže prenošenje virusa. Uveo bih obaveznu vakcinaciju za određene grupe stanovništva“, rekao epidemiolog Predrag Kon… »
Novi talas nam ne gine, uveo bih obaveznu vakcinaciju: Dr Kon otkrio kada će doći do pogoršanja i zašto!
Mondo 04.07.2021
Epidemiolog Predrag Kon gostovao je u jednoj emisiji gde je objasnio šta nas čeka na jesen što se tiče mera u vezi sa pandemijom korona virusa, kao i kada će doći do novog talasa. Epidemiolog Predrag Kon gostovao je u jednoj emisiji gde je objasnio šta… »
Kon upozorava: Novi talas nam ne gine
Nova 04.07.2021
Pad broja novozaraženih, koji je trajao dva meseca, evidentno je zaustavljen, a prethodne nedelje čak smo imali i više obolelih nego sedam dana ranije. Epidemiolog Predrag Kon izjavio je za TV K1 da je sa ovim stepenom vakcinacijeon u Srbiji na jesen… »
Nije isključen povratak strožih mera: Doktork Kon upozorava - Na jesen nam preti novi talas koronavirusa
Večernje novosti 04.07.2021
Foto: Tanjug - Ovi što se sada zaražavaju to su uglavnom mlađi ljudi, kao na samom početku epidemije. Oni imaju česte kontakte, tako da je i realnost brže prenošenje virusa - objasnio je epidemiolog dr Predrag Kon na TV K1. On je obelodanio da su… »
Upozorenje dr Kona: Na jesen nam preti novi talas, nije isključen povratak strožih mera
Telegraf 04.07.2021
- Kada krene talas, mi ne možemo tek tako da ga pustimo. Moraćemo nekako da reagujemo - kaže epidemiolog. Pad broja novozaraženih, koji je trajao dva meseca, evidentno je zaustavljen, a prethodne nedelje čak smo imali i više obolelih nego sedam dana… »
Vesti dana »
Ovo se čekalo! Poznato kada Novak Đoković igra prvi meč na Australijan openu
Večernje novosti pre 2 minutajoš 26 povezanih
Hladno i vetrovito vreme; mogući ledeni dani naredne nedelje
Glas Zaječara pre 22 minutajoš 16 povezanih
EPS produžio rok za popust na decembarske račune za struju! Kako ostvariti veću uštedu, ovo su uslovi
Blic pre 37 minutajoš 14 povezanih
"Mandićevo isključenje kontroverzno - znam ga, želi da dokaže svom narodu da mu je žao"
B92 pre 27 minutajoš 16 povezanih
Džared Kušner, Toni Bler i Donald Tramp: Formiran Odbor za mir u Gazi
Danas pre 2 satajoš 10 povezanih