Повезане вести
„Иванишевић ми је рекао да су ми волеји били као Рафтерови“
Н1 Инфо 10.07.2021
Први тенисер света Новак Ђоковић био је веома задовољан својом игром на мрежи у дуелу са Денисом Шаповаловом у полуфиналу Вимблдона, у победи са 7:6 (7-3), 7:5, 7:5. У петак је велики јубилеј славио Горан Иванишевић, Новаков… »
Скандал: Новак играо, а обезбеђење склањало српске заставе
Нова 10.07.2021
Новак Ђоковић савладао је Дениса Шаповалова са 7:6(3), 7:5, 7:5 и пласирао се у финале Вимблдона, ипак велику пажњу привукла су дешавања на трибинама. Иако то нико није могао ни да претпостави један навијач је започео тему и… »
Новак забринуо навијаче: Српски тенисер пред финале Вимблдона открио да има два здравствена проблема!
Хот спорт 10.07.2021
Ђоковић ће се у недељу борити за одбрану трона у Лондону. То му је омогућила победа над Денисом Шаповаловим у полуфиналу, али је Новак Ђоковић после меча рекао српским новинарима да је последњих дан и по имао неких стомачних… »
Новак открио: Последњих дан и по сам имао стомачне тегобе
Моззарт спорт 10.07.2021
“То ме је мало пореметило”, рекао најбољи тенисер света. Одиграо је Новак Ђоковић сасвим просечан меч за његове стандарде у полуфиналу Вимблдона. Замислите то: просечан меч у полуфиналу гренд слема и победа од 3:0 у сетовима… »
Од тактике до главе, како је Новак сломио Дениса? (ВИДЕО)
Н1 Инфо 10.07.2021
Новак Ђоковић пласирао се у седмо вимблдонско финале, а иако је добио у три сета, са 7:6 (7-3), 7:5, 7:5, дуел са Денисом Шаповаловом био је изузетно напет. И Новак је признао да је Канађанин углавном био бољи у прва два сета… »
Новак забринуо навијаче, открио два здравствена проблема
Нова 10.07.2021
Новак Ђоковић савладао је Дениса Шаповалова са 7:6(3), 7:5, 7:5 и пласирао се у финале Вимблдона, ипак, након сусрета открио је да је имао и неке здравствене проблеме. Српски тенисер је наставио низ од 20 узастопних победа на… »
Већ дан и по ме боли! Новак открио неочекивани проблем: Вртело му се у глави у полуфиналу, мучиле га 2 ствари!
Мондо 10.07.2021
Новак Ђоковић је током меча са Денисом Шаповаловом имао проблема са стомаком. Новак Ђоковић је током меча са Денисом Шаповаловом имао проблема са стомаком. Иако Новак Ђоковић на овом Вимблдону изгледа импресивно, иако је врло… »
Новак јачи и од стомачних тегоба: Ђоковић открио да је током полуфинала имао два здравствена проблема
Вечерње новости 10.07.2021
ФОТО: Тањуг/АП Ђоковић је рекао српским новинарима да је последњих дан и по имао неких стомачних проблема. Сметало му је у прва два сета и мало утицало на повратак. Тачније, Ђоковић је рекао да му желудачни проблеми и блага… »
Откривено шта је Новак урадио у свлачионици без камера
Нова 10.07.2021
Новак Ђоковић савладао је Дениса Шаповалова са 7:6(3), 7:5, 7:5 и пласирао се у своје седмо вимблдонско финале. И већина је видела оно што се дешавало јавно пред камерама, а онда је Канађанин открио и шта се дешавало када су се… »
Вести дана »
Суђење студентима ухапшеним после Видовданског протеста одложено за март
НИН пре 1 сатјош 29 повезаних
Колико кошта легализација и ко не мора уопште да плати! Овако изгледа сајт на који се пријављујете, врло је једноставно! Све готово у неколико кликова
Курир пре 1 сатјош 117 повезаних
Петоро страдало у размени ватре између Тајланда и Камбоџе, стотине хиљада људи премештено у склоништа
Недељник пре 2 сатајош 42 повезане