Povezane vesti
Amerikanka srpskog porekla osvojila zlatnu medalju: Prva u istoriji za ženski tekvondo u Americi! (video)
Hot sport 25.07.2021
Veliki uspeh za Aleksandru Zolotić! Reprezentativci Uzbekistana i Amerike Ulugbek Rašitov i Aleksandra Zolotić osvojili su zlatne medalje u Tokiju, u kategorijama do 68 i 57 kilograma. Rašitov je u finalu do 68 kilograma pobedio Britanca Bredlija… »
Amerikanka srpskog porekla osvojila zlato na OI: Anastasija Zolotić stigla do najsjajnijeg odličja u tekvondu
Večernje novosti 25.07.2021
FOTO: AP/Tanjug Rašitov je u finalu do 68 kilograma pobedio Britanca Bredlija Sindena, a bronzane medalje pripale su turskom takmičaru Hakanu Rečberu (pobedio predstavnika BIH Nedžada Husića, u meču za bronzu), i Kinezu Šuaji Žau. Amerikanka srpskog… »
Vesti dana »
Tabaković: Inflacija u padu, rast BDP manji od očekivanog - ove godine 2,1 odsto
Novi magazin pre 40 minutajoš 40 povezanih
„To je za nas ozbiljna pretnja“: Jorgovanka Tabaković o upozorenju SAD Narodnoj banci Srbije
Nedeljnik pre 50 minutajoš 60 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 16 minutajoš 14 povezanih
Više hiljada građana Lučana, Gornjeg Milanovca i Čačka bez struje: Sneg napravio potpuni kolaps u ovom delu Srbije
Nova pre 2 satajoš 48 povezanih
„Pomogao mi je Dodik, dosadilo mi je ovo“: Oglasio se Vlado Đajić nakon što je smenjen posle skandaloznog snimka
Nova pre 36 minutajoš 20 povezanih