Повезане вести
Служио сам да ме Милица бије и да добијем батине: Дечко је на тераси спремао за злато - Удари ме, па ме теши! (видео)
Мондо 27.07.2021
Није ни њему било лако, али је на крају све вредело! Није ни њему било лако, али је на крају све вредело! Златна Милица Мандић! Освојила је друго олимпијско злато за Србију. После Лондона 2012. године је још једном обрадовала… »
Српски олимпијци прославили златну медаљу Милице Мандић (ВИДЕО)
Вести онлине 27.07.2021
Девет година после златне медаље на Олимпијским играма у Лондону, српска теквондисткиња Милица Мандић поновила је велики успех освојивши златну медаљу и у Токију. Наиме, Милица је победила у финалу Ли Дабин из Јужне Кореје… »
Дечко златне олимпијке открио велику тајну, коју нико није смео да зна пре почетка Игара
Вести онлине 27.07.2021
Милица Мандић је у Токију поновила успех из Лондона 2012, поново се нашла на олимпијском трону у теквондоу у категорији +67 килограма. Али, мало ко зна да се повредила мало пре Игара. – Ретко ко зна, Милица је имала повреду… »
Милица Мандић: Истински сам желела да будем на постољу и да освојим златну медаљу!
Вести онлине 27.07.2021
Србија је освојила прву златну медаљу на Олимпијским играма у Токију! Као и у Лондону 2012. године, обрадовала нас је Милица Мандић, представница у теквоноду, која је у финалу категорије +67кг победила супарницу из Кореје Дабин… »
Срби у Токију, дан пети: Четири спорта, надамо се сви у дуплом програму
Моззарт спорт 27.07.2021
Следи још један узбудљив дан када су у питању наши спортисти. После четири дана Олимпијских игара у Токију, Србија има три медаље. По једну у свакој категорији. Милица Мандић је освојила своје друго злато у теквондоу, њена… »
Милица Мандић је најбоља српска олимпијка икада
Нова 27.07.2021
Милица Мандић је још у Лондону ушла у историју српског спорта јер је самосталној Србији донела прво олимпијско злато, а величанственим тријумфом у Токију је свој статус учинила легендарним. Она је другим освојеним златом постала… »
Милица је злато, чисто злато! До Лондона 2012. Србија није имала појма ко је она, данас у Токију је освојила прву и последњу…
Спортал блиц 27.07.2021
Учешће на Олимпијским играма је велика част, освојена медаља, било која, престиж и карта за место у историји, а оно што је урадила - то је нешто посебно! и уједно постала једина спортисткиња из наше земље којој је пошло за… »
Мали круг људи је веровао у успех, другима је било смешно! Овако говори двострука олимпијска шампионка Милица Мандић
Курир 27.07.2021
Српска репрезентативка у теквондоу Милица Мандић по други пут је постала олимпијска шампионка, јер је после злата у Лондону, девет година касније у Токију поновила исти успех. Милица је тако ушла у историју као једина наша… »
ВИДЕО: Ђоковић ватрено навијао за Милицу Мандић у финалу
Радио 021 27.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић испратио је финале у ком је Милица Мандић освојила златну медаљу. Мандић је Србији донела прво злато на овогодишњим Играма, трећу медаљу укупно, а Ђоковић је показао колико је срећан због… »
Дечко Милице Мандић пуца од поноса: Вратио сам се да је освојим, а служио сам да ме бије! 25 дана пре Токија била је повређена…
Курир 27.07.2021
Српска репрезентативка у теквондоу Милица Мандић по други пут је постала олимпијска шампионка, јер је после злата у Лондону, девет година касније у Токију поновила исти успех. Милица је тако ушла у историју као једина наша… »
Није крај? Милица Мандић напада злато и у Паризу!?
Ало 27.07.2021
Милица Мандић нас је све обрадовала златном медаљом на Олимпијским играма у Токију, али ту није крај лепим вестима када је у питању репрезентативка Србије у теквондоу. Милца Мандић је након злата у Лондону освојила најсјајније… »
Стварно је чудо: Миличин дечко открио да је повређена отишла у Токио
Нова 27.07.2021
Милица Мандић повредила се 25 дана пред пут у Токио и њено олимпијско злато утолико добија још више на значају. То је открио њен вереник Марко Ђуричић, па је невероватно како је српска теквондоисткиња све издржала у Јапану… »
Патос
Нова 27.07.2021
Милица Мандић победила је данас Дабин Ли из Јужне Кореје у финалној борби у теквонду и донела прву златну медаљу Србији на Олимпијским играма у Токију. Браво Милице!… »
Естонија освојила прву златну олимпијску медаљу још од Игара 2008. у Пекингу
Нови магазин 27.07.2021
Женска репрезентација Естоније у мачевању освојила је данас златну медаљу на Олимпијским играма у Токију. Естонке су у финалу тог тимског такмичења биле боље од репрезентације Јужне Кореје, а победу од коначних 36:32 донела… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду 3. јун 2026: Данас облачно, топло и веома нестабилно
Бета пре 2 сатајош 3 повезане
Полиција пронашла импровизовани камп са ирегуларним мигрантима у околини Београда
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Фото) Србин (51) се забарикадирао наоружан у кући са 3 ћерке?! Нови детаљи талачке кризе у Немачкој: Мајка девојчица испред објекта, и она српска држављанка
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
Емануел Макрон у четвртак у Црној Гори: Свечани дочек за председника Француске на Цетињу
Курир пре 2 сатајош 1 повезана