Повезане вести

Нова медаља за Србију – бронза за Миленка Себића

Нова медаља за Србију – бронза за Миленка Себића

Политика 02.08.2021
ТОКИО – Српски репрезентативац у стрељаштву Миленко Себић освојио је данас бронзану медаљу у дисциплини малокалибарска пушка тростав на Олимпијским играма у Токију. Он је прво у квалификацијама заузео четврто место и изборио… »
Браво, мајсторе! Себић донео пету медаљу Србији!

Браво, мајсторе! Себић донео пету медаљу Србији!

Спортске.нет 02.08.2021
Српски репрезентативац у стрељаштву Миленко Себић је данас био наш представник у финалу дисциплине малокалибарска пушка - тростав, а после велике борбе је освојио бронзану медаљу! Ово је пета медаља за Србију на Олимпијским… »
Хрватица заплакала пред камером: Сандра Перковић остала без медаље у Токију, на крају није могла да задржи сузе (видео)

Хрватица заплакала пред камером: Сандра Перковић остала без медаље у Токију, на крају није могла да задржи сузе (видео)

Вечерње новости 02.08.2021
ФОТО: Принтскин/Фацебоок/ХРТ Она је освајала злато на Играма у Лондону 2012. године и Рио де Жанеиру 2016. Сада то није успела то да понови, а један од разлога је и киша која је лила као из кабла током такмичења. - Први хитац ми… »
Тренутак за историју! Сцена за памћење, Миленко Себић на олимпијском постољу! /видео/

Тренутак за историју! Сцена за памћење, Миленко Себић на олимпијском постољу! /видео/

Спортал блиц 02.08.2021
Наш стрелац освојио је бронзу у пуцању малокалибарским пушком - тростав на Олимпијским играма, а онда сам морао да себи окачи медаљу. Себићево прво олимпијско финале и то у богатој каријери протекло је уз велику драму, али је… »
Ко је преминула Боба којој је Себић посветио медаљу?

Ко је преминула Боба којој је Себић посветио медаљу?

Нова 02.08.2021
"Медаљу посвећујем нашој преминулој колегиници Бобани Величковић Момчиловић", рекао је Миленко Себић после успеха каријере и освајања олимпијске бронзе. Велики шампион, још већи човек, у својим славним тренуцима сетио се Бобе… »
Немици злато у рвању: Алине Ротер-Фокен тријумфовала на ОИ!

Немици злато у рвању: Алине Ротер-Фокен тријумфовала на ОИ!

Курир 02.08.2021
Алине Ротер-Фокен из Немачке освојила је данас у Токију олимпијско злато у рвању слободним стилом. Она је у финалу категорије до 76 килограма резултатом 7:3 победила Американку Аделин Греј. Бронзане медаље припале су Џу Цјан… »
Легендарна Хрватица остала без медаље, па заплакала ВИДЕО

Легендарна Хрватица остала без медаље, па заплакала ВИДЕО

Нова 02.08.2021
Сандра Перковић, двострука олимпијска шампионка у бацању диска, остала је без медаље у Токију, након што је такмичење завршила на четвртој позицији, била је врло емотивна због тога. Америчка атлетичарка Валери Олмон освојила… »
Себић: Пет паклених година припрема уродило плодом, медаља посвећена Бобани

Себић: Пет паклених година припрема уродило плодом, медаља посвећена Бобани

РТС 02.08.2021
Пет паклених година припрема за Токио уродило је плодом и стварно сам презадовољан јер сам успео да "победим себе" и освојим медаљу, изјавио је српски стрелац Миленко Себић након освајање бронзане медаље у дициплини МК пушка… »
Родитељи миленка себића за новости Мајка Радица: "Ока нисам склопила" Отац Небојша: "Мислио сам, жив нећу дочекати финале"…

Родитељи миленка себића за новости Мајка Радица: "Ока нисам склопила" Отац Небојша: "Мислио сам, жив нећу дочекати финале"…

ФОТО: С. Бабовић - Гледали смо рано јутрос када је ушао као четврти у финале, велики је и то био успех. Нисмо скоро ни спавали. Потајно смо се надали медаљи. Њему је сигурно најтеже било, прошао је много, толико се трудио… »
Сандра Перковић у сузама: Више среће следећи пут

Сандра Перковић у сузама: Више среће следећи пут

РТС 02.08.2021
Хрватица Сандра перковић остала је без медаље на Играма у Токију, у дисциплини бацање диска. После такмичења, најбоља хрватска атлетичарка рекла је да не тражи изговоре, али да у Јапану једноставно није успела да да свој… »
Најбоља на дугим пругама: Злато за холандску атлетичарку у трци на 5.000 метара на ОИ

Најбоља на дугим пругама: Злато за холандску атлетичарку у трци на 5.000 метара на ОИ

Курир 02.08.2021
Холандска атлетичарка Сифан Хасан освојила је данас златну медаљу у трци на 5.000 метара, на Олимпијским играма у Токију. Холанђанка, рођена у Етиопији, на свом другом учешћу на Играма истрчала је трку за 14:36,79 минута. Друго… »
Српски спортисти успешни 10. дана Игара – бронза за Себића, одбојкашице и ватерполисти у четвртфиналу

Српски спортисти успешни 10. дана Игара – бронза за Себића, одбојкашице и ватерполисти у четвртфиналу

РТС 02.08.2021
Стрелац Миленко Себић освојио је бронзану медаљу у пуцању малокалибарском пушком на 50 метара у троставу. Батерполисти бољи од Црне Горе, одбојкашице убедљиве против Јужне Кореје. Кајакаши Бојан Зделар и Милица Новаковић… »
Токио, 10. дан: Пета медаља за Србију, Хрватица без одличја

Токио, 10. дан: Пета медаља за Србију, Хрватица без одличја

Нова 02.08.2021
Олимпијске игре улазе у завршну фазу, а 10. дан донео је и пету медаљу за Србију, јер је Миленко Себић освојио бронзу у стрељаштву. Сва дешавања и најзанимљивије моменте из Токија могли сте да пратите уживо уз Нова.рс блог… »
Сандра Перковић без подијума: Ово су биле смешне даљине, медаља се нудила, али нешто ми у Токију од почетка смета

Сандра Перковић без подијума: Ово су биле смешне даљине, медаља се нудила, али нешто ми у Токију од почетка смета

Моззарт спорт 02.08.2021
Двострука олимпијска победница тек четврта. Као што је Србија рачунала сигурну медаљу Новака Ђоковића, тако је и Хрватска укалкулисала одличје Сандри Перковић. Само што је по узору на најбољег тенисера света, 31-годишња… »
Хрватица остала без медаље, па заплакала пред камерама: Подбацила након 2 олимпијска злата - за бронзу фалио 71цм!

Хрватица остала без медаље, па заплакала пред камерама: Подбацила након 2 олимпијска злата - за бронзу фалио 71цм!

Мондо 02.08.2021
Атлетичарка Сандра Перковић није успела да се домогне одличја у бацању диска. Атлетичарка Сандра Перковић није успела да се домогне одличја у бацању диска. Сандра Перковић, олимпијска шампионка из Лондона 2012. године и Рио де… »
Сензација! Хрватска остала без сигурне медаље на Олимпијским играма! Перковићева није могла да задржи сузе

Сензација! Хрватска остала без сигурне медаље на Олимпијским играма! Перковићева није могла да задржи сузе

Ало 02.08.2021
Хрватска бацачица диска Сандра Перковић није успела да освоји трећу медаљу на Олимпијским играма. Двострука узастопна олимпијска шампионка је у Токију такмичење завршила на четвртом месту. Њен најбољи хитац износио је 65,01… »
Себићеви родитељи за РТС: Пресрећни смо, као дијамантску медаљу да је освојио

Себићеви родитељи за РТС: Пресрећни смо, као дијамантску медаљу да је освојио

РТС 02.08.2021
Миленко Себић освојио је бронзану медаљу на Играма у Токију, а његови родитељи кажу да су пресрећни и да је медаља награда за сав труд који је њихов син уложио у неколико последњих година. Родитељи Миленка Себића били су… »
ОИ Токио 2020: Американка дошла до олимпијског злата у бацању диска

ОИ Токио 2020: Американка дошла до олимпијског злата у бацању диска

Курир 02.08.2021
Америчка атлетичарка Валери Олмон освојила је данас олимпијско злато у Токију, у дисциплини бацање диска. Она је до победе дошла са пребачених 68,98 метара, док је сребро припало Немици Кристин Пуденц (66,86). Бронзану медаљу… »
Себићев гест гануо Зорану Аруновић: Исплакала се због Бобане

Себићев гест гануо Зорану Аруновић: Исплакала се због Бобане

Нова 02.08.2021
Зорана Аруновић, српска репрезентативка у стрељаштву дирнута је гестом Миленка Себића, који је медаљу у Токију посветио Бобани Момчиловић Величковић. Њена смрт је потресла спортски свет у Србији прошле године, а до трагедије… »
Себић: Подигао сам и на прву опалио

Себић: Подигао сам и на прву опалио

Данас 02.08.2021
Злато је отишло младом Кинезу Чангхонг Жангу (466), на месту број два завршио је Рус Сергеј Каменски (464,2), а наш искусни такмичар из Трстеника је на крају драме прецизније погађао од Норвежанина Јона Херман Хега (438). Пошто… »
Пет година пакла - и успео сам да победим себе! Прва изјава бронзаног Миленка: Знао сам да је то тај метак

Пет година пакла - и успео сам да победим себе! Прва изјава бронзаног Миленка: Знао сам да је то тај метак

Мондо 02.08.2021
Миленко Себић се обратио после освајања бронзане медаље у Токију. Миленко Себић се обратио после освајања бронзане медаље у Токију. Пет паклених година припрема за Токио су уродиле плодом и стварно сам презадовољан јер сам… »
Бронзана медаља за Миленка Себића, пета за Србију на Играма у Токију

Бронзана медаља за Миленка Себића, пета за Србију на Играма у Токију

РТС 02.08.2021
Српски стрелац Миленко Себић освојио је бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију, у дисциплини 50 метара тростав малокалибарском пушком. У изузетно занимљивом такмичењу, Себић је до медаље дошао захваљујући… »
Миленков потез током примања медаље најежио Србију! Подигао слику - "Бобана, ово је за тебе"

Миленков потез током примања медаље најежио Србију! Подигао слику - "Бобана, ово је за тебе"

Мондо 02.08.2021
Миленко Себић најежио је Србију када је на додели медаље подигао фотографију преминуле Бобане Величковић. Миленко Себић најежио је Србију када је на додели медаље подигао фотографију преминуле Бобане Величковић. Не само да је… »
И камен да заплаче: Себић медаљу посветио преминулој Бобани

И камен да заплаче: Себић медаљу посветио преминулој Бобани

Нова 02.08.2021
"Пет паклених година припрема за Токио су уродиле плодом и стварно сам презадовољан јер сам успео да победим себе и освојим медаљу", изјавио је српски стрелац Миленко Себић након освајање бронзане медаље на Олимпијским… »
Прво одличје после екипних

Прво одличје после екипних

Данас 02.08.2021
После 10. дана Олимпијских игара Србија има пет медаља а последњу јој је донео 36-годишњи стрелац Миленко Себић, тако што је фантастичном завршницом финалног гађања са 50 метара, малокалибарском пушком у три става, стигао до… »
Није је заборавио! Себић је после освајања бронзе узео њену слику и одушевио нацију гестом и речима (фото)

Није је заборавио! Себић је после освајања бронзе узео њену слику и одушевио нацију гестом и речима (фото)

Ало 02.08.2021
У тренуцима славља је показао да посстоје ствари које се не смеју заборавити. Нови херој нације је Миленко Себић. Освајач бронзане медаље у стрељаштву, дисциплина малокалибарска пушта, тростав, је донео Србији пету медаљу… »
Себић расплакао Србију: Медаља на грудима и њена слика у руци... Ево коме је посветио бронзу

Себић расплакао Србију: Медаља на грудима и њена слика у руци... Ево коме је посветио бронзу

Фото: ОКС "После Рија сам имао веома тежак период јер сам био спреман за финале, али нисам тада успео да освојим медаљу. Последњих пет година сам се спремао за Токио и то је уродило плодом. Презадовољан сам јер сам успео да… »
Бронзани Себић: После Рија сам осећао тежак бол... Сад сам победио себе, на прву опалио и узео медаљу

Бронзани Себић: После Рија сам осећао тежак бол... Сад сам победио себе, на прву опалио и узео медаљу

Моззарт спорт 02.08.2021
"Медаљу посвећујем нашој другарици, колегиници која нажалост није више са нама. То је наша Бобана Величковић" (Од специјалног извештача Моззарт Спорта из Токија) После Дамира Микеца још један српски стрелац је упуцао медаљу на… »
Себић освојио бронзану медаљу у троставу на ОИ – ‘Презадовољан сам освојеном медаљом’

Себић освојио бронзану медаљу у троставу на ОИ – ‘Презадовољан сам освојеном медаљом’

Радио сто плус 02.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић освојио је данас бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију, у дисциплини малокалибарска пушка тростав. Себић је у финалу остварио резултат од 448,2 круга, док је златну… »
Покуљале емоције после освајања пете медаље за Србију у Токију! Миленко Себић за Блиц: Пет година пакла, а онда ово…

Покуљале емоције после освајања пете медаље за Србију у Токију! Миленко Себић за Блиц: Пет година пакла, а онда ово…

Спортал блиц 02.08.2021
Какав дан за српски спорт у Токију! Миленко Себић нам је приредио велику радост упуцавши малокалибарском пушком - тростав бронзану медаљу. Након Дамира Микеца који је првог дана освојио сребро, и Себић је своје име уписао међу… »
Честитка председника Вучића: Браво, Миленко! Хвала за уложену енергију и срчаност!

Честитка председника Вучића: Браво, Миленко! Хвала за уложену енергију и срчаност!

Курир 02.08.2021
Председник Србије Александар Вучић честитао је стрелцу Миленку Себићу освајање бронзане медаље на Олимпијским играма у Токију. "Драги Миленко, честитам Вам на освојеној бронзи и још једној медаљи коју сте изборили за наш… »
Србија гледа и плаче! Себић узео олимпијску медаљу, па због трагично преминуле спортисткиње усред Токија урадио - ово! /фото/…

Србија гледа и плаче! Себић узео олимпијску медаљу, па због трагично преминуле спортисткиње усред Токија урадио - ово! /фото/…

Спортал блиц 02.08.2021
Наш стрелац је на Олимпијским играма освојио бронзу у пуцању малокалибарским пушком из тростава, а потом је уследила сцена због које су се многи у Србији расплакали. Не због тога што је Себићево прво олимпијско финале у богатој… »
Шокантна грешка која је Србији донела бронзу, Микец објаснио детаље

Шокантна грешка која је Србији донела бронзу, Микец објаснио детаље

Нова 02.08.2021
Миленко Себић је пуцао фантастично у финалу у дисциплини малокалибарска пушка тростав (50 метара), али га је ка врху погурала огромна грешка једног његовог ривала. Себић је стигао до пете олимпијске медаље за Србију у Токију, а… »
Хрватска мета Србији "донела" бронзу: Микец објаснио шта је спасило Себића, шокантна грешка каква се ретко виђа!

Хрватска мета Србији "донела" бронзу: Микец објаснио шта је спасило Себића, шокантна грешка каква се ретко виђа!

Мондо 02.08.2021
Миленко Себић је имао и среће, јер је до медаље дошао делом и због велике грешке Украјинца... Миленко Себић је имао и среће, јер је до медаље дошао делом и због велике грешке Украјинца... Србији је стигла нова медаља, укупно… »
Поглед горе и пушка увис – како Себић слави медаљу Србије

Поглед горе и пушка увис – како Себић слави медаљу Србије

Нова 02.08.2021
Готово једнако хладнокрван као и док је пуцао, тако је изгледао Миленко Себић док је Србији доносио пету медаљу на Олимпијским играма у Токију. Миленко је све до пред крај такмичења у финалу на 50 метара малокалибарском пушком… »
Себићева бронза за филмску причу: Како је Украјинац погодио мету Хрвата и погурао Србина до медаље...

Себићева бронза за филмску причу: Како је Украјинац погодио мету Хрвата и погурао Србина до медаље...

Фото: Принтсцреен РТС Себић је добро отворио финале, после две серије налазио се на трећем месту, али уследило је неколико лошијих издања и на средини такмичења био је константно на петом, а у једном тренутку и шестом месту… »
Себић Србији донео бронзу! Компанија Меридиан повећала донације на пола милиона (видео)

Себић Србији донео бронзу! Компанија Меридиан повећала донације на пола милиона (видео)

Фото архива ВН Закључно са данас и великим успехом Миленка Себића који је освојио бронзу у дисциплини МК пушка тростав, наша земља је до сада освојила пет медаља, а компанија Меридиан је сваку од њих НАГРАДИЛА СА 100.000… »
Себићу лепа Рускиња променила живот, венчали се у тренеркама због пропуста

Себићу лепа Рускиња променила живот, венчали се у тренеркама због пропуста

Нова 02.08.2021
Миленко Себић донео је пету медаљу Србији на Олимпијским играма. Српски стрелац је ожењен прелепом рускињом Алином, а управо му је она променила живот. О њиховом приватном животу нема много информација, али је Себић увек… »
Миленку Себићу уручена бронзана медаља

Миленку Себићу уручена бронзана медаља

РТС 02.08.2021
Рерпрезентативцу Србије у стрељаштву, Миленку Себићу, уручена је бронзана медаља у Токију. Себић је у узбудљивој завршници такмичења освојио бронзу у дисциплини пушка тростав. Србија је десетог дана у Токију дошла до пете… »
Себић освојио бронзану медаљу у троставу на ОИ

Себић освојио бронзану медаљу у троставу на ОИ

Нови магазин 02.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић освојио је данас бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију, у дисциплини малокалибарска пушка тростав. Себић је у финалу остварио резултат од 448,2 круга, док је златну… »
Распоред за 11. дан: Нема спавања – Ивана скаче за злато

Распоред за 11. дан: Нема спавања – Ивана скаче за злато

Нова 02.08.2021
Српски олимпијци имали су богат дан који се по нашем времену јутрос завршио, Милено Себић донео нам је пету медаљу у Токију, а новој се надамо већ у уторак. Дан је почео убедљивом победом одбојкашица против Јужне Кореје… »
Браво! Себић је ову бронзу чекао цео живот: Србија слави нову медаљу - Миленковој срећи нема краја! (видео)

Браво! Себић је ову бронзу чекао цео живот: Србија слави нову медаљу - Миленковој срећи нема краја! (видео)

Мондо 02.08.2021
Миленко Себић је освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију, а наш стрелац био је одушевљен приликом доделе одличја. Миленко Себић је освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију, а наш стрелац био је… »
Ко је Миленко Себић? Оженио се тренером и све кренуло на боље: Србији је донео бронзу, а прелепа Рускиња је заслужна!

Ко је Миленко Себић? Оженио се тренером и све кренуло на боље: Србији је донео бронзу, а прелепа Рускиња је заслужна!

Мондо 02.08.2021
Миленко Себић је Србији донео бронзану медаљу, а по сопственом признању све му је кренуло на боље када се оженио Алином. Миленко Себић је Србији донео бронзану медаљу, а по сопственом признању све му је кренуло на боље када… »
Олимпијске игре у Токију: Себић упуцао бронзу за Србију, Одбојкашице лако са Јужном Корејом, ватерполисти силни против Црне…

Олимпијске игре у Токију: Себић упуцао бронзу за Србију, Одбојкашице лако са Јужном Корејом, ватерполисти силни против Црне…

Данас 02.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић освојио је бронзану медаљу на Олимпијским играма у Токију у стрељаштву у дисциплини пушка тростав. Он је у финалу упуцао 448,2 круга – злато је освојио Чангхонг Жанг са 466… »
Себић у драми освојио бронзу сјајним хицима

Себић у драми освојио бронзу сјајним хицима

Нова 02.08.2021
Миленко Себић је освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у дисциплини малокалибарска пушка тростав (50 метара). Српски стрелац је остао миран током читавог финала и стигао до вредне медаље. Након уводне серије је био… »
Себић трећи, бронза за Србију!

Себић трећи, бронза за Србију!

Н1 Инфо 02.08.2021
Српски стрелац Миленко Себић освојио је бронзану медаљу у дисциплини 50 метара пушка тростав на Олимпијским играма у Токију! То је укупно пета медаља за Србију у Токију, а друга у стрељаштву, после сребра Дамира Микеца. У… »
Себић упуцао још једну медаљу за Србију! Србин остварио резултат каријере на Олимпијским играма у Токију!

Себић упуцао још једну медаљу за Србију! Србин остварио резултат каријере на Олимпијским играма у Токију!

Курир 02.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву, Миленко Себић, освојио је бронзу на Олимпијским играма у Токију у дисциплини МК пушка тростав. Себић је донео Србији 5. медаљу на Олимпијским играма у Токију. Након злата Милице Мандић… »
Србија освојила нову медаљу: Себић "упуцао" бронзу у Токију!

Србија освојила нову медаљу: Себић "упуцао" бронзу у Токију!

Мондо 02.08.2021
Миленко Себић је успео да направи резултат каријере и освоји бронзану медаљу за Србију на Олимпијским играма у Токију! Миленко Себић је успео да направи резултат каријере и освоји бронзану медаљу за Србију на Олимпијским играма… »
Браво, мајсторе! Србија се радује петој медаљи! Миленко Себић "упуцао" бронзу у Токију!

Браво, мајсторе! Србија се радује петој медаљи! Миленко Себић "упуцао" бронзу у Токију!

Ало 02.08.2021
Српски стрелац Миленко Себић освојио је бронзану медаљу у дисциплини 50 метара малокалибарска пушка тростав. Српски стрелац Миленко Себић освојио је бронзану медаљу у дисциплини 50 метара малокалибарска пушка тростав. Какав… »
Себић упуцао бронзу за Србију

Себић упуцао бронзу за Србију

Радио 021 02.08.2021
Српски стрелац Миленко Себић освојио је бронзану медаљу у финалу гађања малокалибарском пушком тростав на Олимпијским играма у Токију. Себић је пуцао укупно 448,2 круга и до медаље дошао после директног дуела са Норвежанином… »
Браво! Себић упуцао бронзу за Србију

Браво! Себић упуцао бронзу за Србију

Моззарт спорт 02.08.2021
Сјајан резултат за нашег стрелца. Србија има пету медаљу на Олимпијским играма у Токију. Српски стрелац Миленко Себић освојио је бронзано одличије у финалу гађања малокалибарском пушком стигао до треће позиције. Још један… »
Нова медаља: Себић освојио бронзу!

Нова медаља: Себић освојио бронзу!

Хот спорт 02.08.2021
Готово је финале у дисциплини тростав пушком! Миленко Себић је успео да избори пласман у завршницу дисциплине тростав на Олимпијским играма које се ове године одржавају у Токију. Веома добро полуфинале имао је момак родом из… »
Себић пуца за медаљу: Одличан резултат Србина у квалификацијама

Себић пуца за медаљу: Одличан резултат Србина у квалификацијама

Фото: АП Он је у квалификацијама заузео четврто место резултатом од 1.180 кругова. Други српски репрезентативац Милутин Стефановић завршио је као 23. са 1.164 круга. Финале је на програму од 9.50 сати.… »
Себић у финалу, Стефановић завршио учешће у квалификацијама МК пушка тростав

Себић у финалу, Стефановић завршио учешће у квалификацијама МК пушка тростав

Данас 02.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић пласирао се данас у финале дисциплине малокалибарска пушка тростав на Олимпијским играма у Токију, а Милутин Стефановић завршио је учешће у квалификацијама. Себић је у… »
Српски стрелац направио подвиг, Србија се нада новој медаљи

Српски стрелац направио подвиг, Србија се нада новој медаљи

Нова 02.08.2021
Репрезентативац Србије у стрељаштву Миленко Себић пласирао се у финале дисциплине малокалибарска пушка тростав на Олимпијским играма у Токију, а Милутин Стефановић завршио је учешће у квалификацијама. Себић је у квалификацијама… »

Вести дана »