Повезане вести
Вучић након кривичне пријаве: Спреман сам за полиграф
Слободна Европа 03.08.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је "спреман да иде на саслушање и на полиграф" након што је против њега и министра полиције Александра Вулина поднета кривична пријава због навода о повезаности са групом Вељка… »
Вучић натерао Вучевића да поднесе исту пријаву коју је већ поднео Вулетић
Нова 03.08.2021
Кривичну пријаву против Александра Вучића, чије је подношење најавио сам председник пре две вечери рекавши да ће је поднети сам против себе, а онда је сутрадан променио мишљење, па је то данас ипак учинио његов партијски друг… »
Кривичне пријаве против Вучића и Вулина састављене од написа у медијима
Данас 03.08.2021
Адвокат Милан Ђукић, пуномићник потпредседника СНС Милоша Вучевића и посланика Покрета социјалиста Ђорђа Комленског, који су данас поднели кривичне пријаве против Вучића и Вулина, није за Данас желео да прецизира садржај тих… »
Н1 Студио Ливе (3.8.2021)
Н1 Инфо 03.08.2021
Потпредседник СНС Милош Вучевић поново у одбрани части и угледа породице Вучић. Овај пут поднео је кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића, поводом оптужби криминалног клана Вељка Беливука и његових… »
СНС: Полиграф не би издржао лажи опозиције и Ђиласових медија
Данас 03.08.2021
Новосадски одбор Српске напредне странке (СНС) одбацио је данас захтев Демократске странке (ДС) да градоначелник Новог Сада и високи функционер СНС-а Милош Вучевић да оставку, јер је поднео „наручену“ кривичну пријаву против… »
Вучевић и Комленски поднели кривичну пријаву против Вучића и Вулина
РТС 03.08.2021
Потпредседник СНС Милош Вучевић и посланик Покрета социјалиста Ђорђе Комленски предали су данас у Републичком јавном тужилаштву кривичну пријаву против председника Александра Вучића и министра унутрашњих послова Александра… »
Гајић: Тужилаштво мора да провери исказе Беливука и Миљковића, кривичне пријаве су спрдња
Данас 03.08.2021
– Шта пишу медији није толико важно. Важно је шта су о Вучићу и Вулину рекли организатори криминалне групе, Вељко Беливук и Марко Миљковић, јер је то нешто што тужилаштво мора да провери. То су докази у кривичном поступку које… »
Комленски после подношења кривичне пријаве: Очекујем да лажи криминалне банде буду што пре раскринкане
Курир 03.08.2021
Народни посланик Покрета социјалиста у Скупштини Србије Ђорђе Комленски, заједно са потпредседником Српске напредне странке Милошем Вучевићем поднео је данас кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића и министра… »
Нинић: Пријава ће вероватно бити одбачена, Вучевић направио процедуралну грешку
Н1 Инфо 03.08.2021
Адвокат Иван Нинић сматра да ће кривична пријава, коју су Милош Вучевић и Ђорђе Комленски поднели против председника Србије Александра Вучића и министра унутрашњих послова Александра Вулина, највероватније бити одбачена без… »
Вучић: Спреман сам да будем саслушан, на полиграф идем чим ме позову
Н1 Инфо 03.08.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, поводом подношења кривичне пријаве против њега због наводних веза са криминалним кланом Вељка Беливука, да је спреман да се то саслушање спроведе на полиграфу, како би сви видели… »
Председник Србије о кривичној пријави: Спреман сам да идем на полиграф кад год ме позову
Курир 03.08.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом подношења кривичне пријаве против њега због наводних веза са криминалним кланом Вељка Беливука, да је спреман да се то саслушање спроведе на полиграфу, како би сви… »
Вучевић поднео кривичне против Вучића и Вулина: Докази које смо приложили су врло јасни, верујем у правосудни систем наше…
Курир 03.08.2021
Потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић данас је са адвокатом Ђорђем Кулменским предао у Републичком јавном тужилаштву кривичну пријаву против Председника Републике Александра Вучића и министра унутрашњих… »
Поднете кривичне пријаве против Вучића и Вулина, без квалификације дела
Н1 Инфо 03.08.2021
Функционери Српске напредне странке и Покрета социјалиста поднели су кривичне пријаве против председника Србије Александра Вучића и министра унутрашњих послова Александра Вулина, због свега што је о њима објављено и речено у… »
Званичник СНС Вучевић поднео кривичну пријаву против Вучића и Вулина
Глас Америке 03.08.2021
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић у уторак је Републичком јавном тужилаштву у Београду поднео кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића и министра унутрашњих послова Александра… »
Вучевић поднео кривичну пријаву против председника Вучића!
Правда 03.08.2021
Потпредседник Српске народне странке (СНС) Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против лидера те партије и председника Србије Александра Вучића поводом оптужби криминалног клана Вељка Беливука и његових сарадника и лажи… »
Вучевић поднео кривичну пријаву против Вучића и вулина: Приложио сам доказе, желим да се открије истина
Мондо 03.08.2021
Милош Вучевић је кривичну пријаву поднео Републичком јавном тужилаштву. Милош Вучевић је кривичну пријаву поднео Републичком јавном тужилаштву. Потпредседник Српске народне странке (СНС) Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву… »
Поднете кривичне пријаве против Вучића и Вулина
Данас 03.08.2021
Функционери Српске напредне странке (СНС) и Покрета социјалиста данас су поднели кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића и министра унутрашњих послова Александра Вулина, због свега што је о њима објављено… »
Вучевић поднео кривичне пријаве против Вучића и Вулина
Радио 021 03.08.2021
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић поднео је Републичком јавном тужилаштву кривичне пријаве против Александра Вучића и Александра Вулина. Вучевић поручује да се у пријави налазе наводи из медија… »
Поднете кривичне пријаве против Вучића и Вулина
Блиц 03.08.2021
Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је да су Републичком јавном тужилаштву пондете кривичне пријаве против председника државе Александра Вучића и министра полиције Александра Вулина… »
Вулетић: Вучић и Вулин су два вишеструка повратничка делинквента…
Правда 03.08.2021
Зашто би Александар Вучић подносио кривичну пријаву против себе, када сам ја још 9. марта поднео две кривичне пријаве против њега и против министра полиције Александра Вулина, а у вези случаја Беливук – пита се професор права… »
Ракић: Вучић прикрива везе с Беливуковим кланом
Данас 03.08.2021
Страх и паника, покушај прикривања веза са кланом Вељка Беливука, нескривени утицај на тужилаштво и правосудни систем, само су неки од разлога, према мишљењу саговорника Данаса, због којих ће председник Србије Александар… »
Цвијић: ФБИ сарађивао са Еурополом, Вучићево самопријављивање – смејурија
Данас 02.08.2021
Најава председника Александра Вучића и министра полиције Александра Вулина да ће поднети кривичну пријаву сами против себе због навода да су умешани у послове групе Вељка Беливука је “смејурија”, каже новинар НИН-а Вук Цвијић… »
Вести дана »

Огласила се Управа након навода да је студент пребачен у болницу: "И даље је у затвору где штрајкује глађу"
НИН пре 39 минутајош 41 повезана

Полиција у Београду ухапсила четири особе због крађе по фирмама у Барајеву
Нови магазин пре 30 минутајош 41 повезана

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 1 сатјош 32 повезане

Узнемирујући снимак ватреног окршаја у Бечу! Србин који је починио породични масакр пуца на специјалце (видео)
Курир пре 55 минутајош 23 повезане

Трактори и сирене испред суда у Новом Саду: Мушкарцу који је нападнут на скупу пољопривредника позлило, стигла хитна
Еуроневс пре 3 сатајош 17 повезаних