Повезане вести

С ким се све Стефановић састајао у САД

С ким се све Стефановић састајао у САД

Нова 03.08.2021
У време када су се председник Александар Вучић и министар полиције Александар Вулин хвалили хапшењима и истрагом против чланова криминалне групе Вељка Беливука, министар одбране Небојша Стефановић открио је да се кључни… »
Директно! Вучић: Чуо сам се са Стефановићем поводом ФБИ и Беливука. Цео посао обавили су МУП и БИА!

Директно! Вучић: Чуо сам се са Стефановићем поводом ФБИ и Беливука. Цео посао обавили су МУП и БИА!

Курир 03.08.2021
Председник истиче да је спреман да оде на полиграф поводом оптужби које су изнете на његов рачун. Поновио је да се није састајао с криминалцима и да никада неће испливати такав снимак, јер он не постоји. Услучају против… »
Тајна кривична пријава – против медија или против Вучића и Вулина?

Тајна кривична пријава – против медија или против Вучића и Вулина?

Н1 Инфо 03.08.2021
Реприза случаја Јовањица. Опет се због довођења у везу председника Србије са неком од афера подносе кривичне пријаве. Овога пута Милош Вучевић поднео ју је против свог партијског колеге Александра Вучића, а Ђорђе Комленски из… »
Стефановић: Никада нисам тврдио да је ФБИ учествовао у истрази против Беливука

Стефановић: Никада нисам тврдио да је ФБИ учествовао у истрази против Беливука

Правда 03.08.2021
Потпредседник Владе и министар одбране Небојше Стефановића рекао је да је тужио све медије који су га, како каже, бруталним лажима оптуживали за сарадњу са Беливуком. Поновио је да се никада није видео нити чуо са њим, нити са… »
Вулин: Званично сам се обратио амбасади САД

Вулин: Званично сам се обратио амбасади САД

Вечерње новости 03.08.2021
Фото: Тањуг - Званично сам се обратио Амбасади Сједињених Америчких Држава да их замолим да проследе ФБИ, како би нам та агенција одговорила да ли имају било какву оперативну обраду или сазнање, које ми у Министарству… »
Стефановић: Нисам рекао да је ФБИ учествовао у истрази против Беливука, Вучић има моју оставку увек

Стефановић: Нисам рекао да је ФБИ учествовао у истрази против Беливука, Вучић има моју оставку увек

Радио 021 03.08.2021
Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић навео је, у писаној изјави, да није рекао да је ФБИ учествовао у истрази против Вељка Беливука. Он је навео и да су "поједини медији блиски Влади и медији блиски… »
Министар Вулин о кривичним пријавама против њега и председника Србије: Они покушавају да од Вучића и мене направе шефове…

Министар Вулин о кривичним пријавама против њега и председника Србије: Они покушавају да од Вучића и мене направе шефове…

Курир 03.08.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да су данас против њега и председника државе Александра Вучића, поднете кривичне пријаве тужилаштву јер се тако бране од оптужби које се могу чути "у делу јавности под… »
Стефановић: Нисам рекао да је ФБИ учествовао у истрази против Беливука

Нова 03.08.2021
Министар одбране Небојшта Стефановић, након изјаве која је изазвала буру у јавности о учешћу Федералног истражног бироа (ФБИ) у истрази против криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, али и тврдњи да никада није… »
Вулин преко амбасаде САД тражи одговор да ли је ФБИ обрађивао Беливуков клан

Вулин преко амбасаде САД тражи одговор да ли је ФБИ обрађивао Беливуков клан

Н1 Инфо 03.08.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да ФБИ није учествовао у разбијању криминалне групе Беливук-Миљковић и да је званично, преко Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Београду, затражио одговор да ли су… »
Вулин о учешћу ФБИ Званично сам се обратио Амбасади Сједињених Америчких Држава...

Вулин о учешћу ФБИ Званично сам се обратио Амбасади Сједињених Америчких Држава...

Ало 03.08.2021
Министар је истакао да је разбијање криминалне групе Беливук-Миљковић искључиво успех српске полиције. Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да ФБИ није учествовао у разбијању криминалне групе… »

Н1 Инфо 03.08.2021
Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић навео је, у писаној изјави, да није рекао да је ФБИ учествовао у истрази против Беливука и да су "поједини медији блиски Влади и медији блиски опозицији" његову изјаву… »
Стефановић: Никада нисам рекао да је ФБИ учествовао у истрази

Стефановић: Никада нисам рекао да је ФБИ учествовао у истрази

РТВ 03.08.2021
БЕОГРАД - Министар одбране Небојша Стефановић поновио је данас да се никада није видео, нити чуо са Вељком Беливуком и члановима његове криминалне групе, да никада није користио телефон са апликацијом Скај и да никада није… »
Н. Стефановић: Никада нисам рекао да је ФБИ учествовао у истрази против Беливука

Н. Стефановић: Никада нисам рекао да је ФБИ учествовао у истрази против Беливука

Бета 03.08.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да никада није рекао да је ФБИ учествовао у истрази против Вељка Беливука и његове групе, већ да је казао да је разбијање криптоване комуникације путем апликације Скај… »
АТЕРИРАО- Стефановић: „Нисам рекао да је ФБИ хапсио Беливукову групу“!

АТЕРИРАО- Стефановић: „Нисам рекао да је ФБИ хапсио Беливукову групу“!

У центар 03.08.2021
„Нисам ја џаба учио школу“… Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић навео је, у писаној изјави, да није рекао да је ФБИ учествовао у истрази против Беливука и да су „поједини медији блиски Влади и медији блиски… »
Крстоношић о Вучевићевој пријави: Оставка, циљ да се истина сакрије; СНС одговара: Јадно

Крстоношић о Вучевићевој пријави: Оставка, циљ да се истина сакрије; СНС одговара: Јадно

Радио 021 03.08.2021
Председник Градског одбора ДС Вељко Крстоношић поручује да је градоначелник Милош Вучевић потписао наручену кривичну пријаву, док новосадски напредњаци кажу да је то што опозиција ради - јадно. Потпредседник Главног одбора… »
Вучић: Спреман сам да идем на полиграф кад год ме позову

Вучић: Спреман сам да идем на полиграф кад год ме позову

Бета видео 03.08.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом подношења кривичне пријаве против њега због наводних веза са криминалним кланом Вељка Беливука, да је спреман да се то саслушање спроведе на полиграфу… »
Вучић: Спреман сам да будем саслушан, на полиграф идем чим ме позову

Вучић: Спреман сам да будем саслушан, на полиграф идем чим ме позову

Глас Зајечара 03.08.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, поводом подношења кривичне пријаве против њега због наводних веза са криминалним кланом Вељка Беливука, да је спреман да се то саслушање спроведе на полиграфу, како би сви видели… »
Вучић о хапшењу Беливука: Све обавили МУП и БИА, спреман сам да идем на полиграф кад год ме позову

Вучић о хапшењу Беливука: Све обавили МУП и БИА, спреман сам да идем на полиграф кад год ме позову

Нови магазин 03.08.2021
Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да амерички Федерални биро за истраге (ФБИ) није имао улогу у хапшењу чланова криминалне групе Вељка Беливука већ да су "све обавили" припадници МУП-а и… »
Вулин: У хапшењу Беливукове групе није учествовао ФБИ

Вулин: У хапшењу Беливукове групе није учествовао ФБИ

Нова 03.08.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да у хапшењу чланова криминалне групе Вељка Беливука нису учествовали "ни ФБИ нити било која друга страна" већ да је то "искључиво резултат рада српских органа… »
Вучић: Спреман сам за саслушање, чуо сам се са Стефановићем поводом ФБИ и Беливука

Вучић: Спреман сам за саслушање, чуо сам се са Стефановићем поводом ФБИ и Беливука

РТС 03.08.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је спреман да током саслушања о Беливуковој групи све време буде прикључен на полиграф. Поновио је да у случају Беливук ФБИ није имао никакву улогу и рекао да се пре два дана тим… »
Вучић: ФБИ није имао везе са хапшењем Беливука и његове групе

Вучић: ФБИ није имао везе са хапшењем Беливука и његове групе

Блиц 03.08.2021
Амерички ФБИ није имао везе са хапшењем Вељка Беливука и његове криминалне групе, рекао је данас председник Србије Александар Вучић. Он је потврдио да се пре два дана чуо са некадашњим министром унутурашњих послова Небојшом… »
Вучић: ФБИ није имао везе са хапшењем Беливука

Вучић: ФБИ није имао везе са хапшењем Беливука

Нова 03.08.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ФБИ није имао везе са хапшењем Вељка Беливука и његове криминалне групе. Он је потврдио да се пре два дана чуо са некадашњим министром унутурашњих послова Небојшом Стефановићем… »
Вучић о пријави коју је против њега поднео Вучевић: Спреман сам да ме прикопчају на полиграф

Вучић о пријави коју је против њега поднео Вучевић: Спреман сам да ме прикопчају на полиграф

Телеграф 03.08.2021
Како је рекао, сигуран је да је и Вулин спреман да иде на полиграф. Председник Србије, Александа Вучић, прокоментарисао је данас кривичну пријаву коју су против њега и Александра Вулина поднели потпредседник СНС Милош Вучевић и… »
Да се ФБИ није умешао, Веља Невоља би још касапио људе

Да се ФБИ није умешао, Веља Невоља би још касапио људе

Нова 03.08.2021
И док се власт на сва уста хвали борбом против организованих криминала, истицајући хапшење групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, министар одбране Небојша Стефановић наводи да није било страних служби, у првој линији ФБИ… »

Вести дана »