Повезане вести

Ђоковић спорије кренуо ка историји: Новак изгубио сет, па демолирао Данца на старту УС опена

Ђоковић спорије кренуо ка историји: Новак изгубио сет, па демолирао Данца на старту УС опена

Вести онлине 01.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ðоковић пласирао се у друго коло УС опена, пошто је на старту савладао младог Холгера Рунеа из Данске са 3:1 (6:1, 6:7 (5:7), 6:2, 6:1). Први сет је био црз, лак и ефикасан и Новак је у њему радио… »
Ђоковић прошао у друго коло УС опена: Волео бих да испишем историју

Ђоковић прошао у друго коло УС опена: Волео бих да испишем историју

Дневник 01.09.2021
ЊУЈОРК: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у друго коло УС опена, пошто је на старту савладао младог Холгера Рунеа из Данске 6:1, 6:7 (5:7), 6:2, 6:1. Ђоковићев наредни ривал биће Талон Грикспур из Холандије, који… »
Новак преко Рунеа стигао до Грикспора

Новак преко Рунеа стигао до Грикспора

Спортски журнал 01.09.2021
На старту УС опена Новак Ђоковић победио је Данца Холгера Витуса Нодскова Рунеа 3:1. На старту УС опена Новак Ђоковић победио је Данца Холгера Витуса Нодскова Рунеа 3:1 (6:1, 6:7, 6:2, 6:1) за два сата и 16 минута игре. Било би… »
Ђоковић показао пред камерама сат од 22 хиљаде долара ВИДЕО

Ђоковић показао пред камерама сат од 22 хиљаде долара ВИДЕО

Нова 01.09.2021
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, недавно је потписао уговор са произвођачем сатова, а на конференцији на медије након победе над Холгером Рунеом (6:1, 6:7(5), 6:2, 6:1)у првом колу УС Опена показао је модел који ће носити… »
Ђоковић: Помажем Олги колико могу

Ђоковић: Помажем Олги колико могу

Данас 01.09.2021
Олга Даниловић направила је успех на овосезонском УС опену самим пласманом у главни жреб. Српска тенисерка успела је да направи искорак у виду пласмана у друго коло у коме је имала привилегију да таленат провери у дуелу са гренд… »
Ђоковић какав се ретко виђа! Новак није могао да издржи, оплео у САД: Знам ко сам и шта сам, а покушавају да ме умање и…

Ђоковић какав се ретко виђа! Новак није могао да издржи, оплео у САД: Знам ко сам и шта сам, а покушавају да ме умање и…

Спортал блиц 01.09.2021
је победом отворио наступ на УС опену, али није био претерано задовољан игром током елиминације Холгера Рунеа. У четири сета је српски ас поразио талентованог Данца и отишао у наредну фазу америчког гренд слема. - Ситуација је… »
Холгер Руне има поруку за Новака, нека чује цео свет!

Холгер Руне има поруку за Новака, нека чује цео свет!

Спортске.нет 01.09.2021
Прва препрека за Новака Ђоковића у Њујорку на путу ка новој Грен Слем титули био је 18-годишњи дански тенисер Холгер Руне који је својим наступом покупио симпатије и публике, али и самог Ђоковића који му се недуго после меча… »
"Новаче, хвала ти што си ме учинио мудријим, ти си велики шампион": Руне после пораза послао поруку Ђоковићу

"Новаче, хвала ти што си ме учинио мудријим, ти си велики шампион": Руне после пораза послао поруку Ђоковићу

Вечерње новости 01.09.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЈОХН Г. МАБАНГЛО Најбољи тенисер света је после меча исказао велико поштовање према 145. играчу на АТП листи. Сада је Руне послао поруку српском асу у којој му се захвалио. - Хвала Њујорку и Ју-Ес опену за… »
Новак показао ''чуку'' од 22.000 евра: Ђоковић потписао за Швајцарце, одмах се видео скупоцени сат! (фото)

Новак показао ''чуку'' од 22.000 евра: Ђоковић потписао за Швајцарце, одмах се видео скупоцени сат! (фото)

Мондо 01.09.2021
Срадња је недавно успостављена, а сат изгледа врхунски! Срадња је недавно успостављена, а сат изгледа врхунски! Најбољи тенисер света од скоро сарађује са швајцарским произвођачем сатова ''Хублот'', а одмах након првог меча… »
Циципас прозивао Новака за тоалет, а кампује у њему

Циципас прозивао Новака за тоалет, а кампује у њему

Нова 01.09.2021
Стефанос Циципас није баш најомиљенији тенисер на УС Опену, захваљујући триковима којима се послужио против Ендија Марија. Није Циципас учинио ништа што се коси са правилима, искористио је право за одлазак у тоалет, али је… »
Новак открио зашто није слао срца публици у Њујорку

Новак открио зашто није слао срца публици у Њујорку

Нова 01.09.2021
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић објаснио је због чега је изостао његов чувени поздрав који практикује већ годинама на АТП туру. Новак је победом над Данцем Холгером Рунеом почео турнир на УС Опену, у четири сета. После… »
"Нико не може да ми одузме оно што сам постигао": Ђоковић отворио душу у Њујорку и говорио о резултатима које је остварио у…

"Нико не може да ми одузме оно што сам постигао": Ђоковић отворио душу у Њујорку и говорио о резултатима које је остварио у…

ФОТО: АП/Тањуг Српски ас је добро почео меч, али је онда уследио пад који је Данац искористио. Ипак, проблеми са грчевима које је имао 145. на АТП листи онемогућили су га да до краја пружи максимум. Ипак, то не умањује тријумф… »
Ако покушају да умање моје успехе, пореде са другима... Ђоковић отворио душу у Њујорку: Да ли добијам исту пажњу?

Ако покушају да умање моје успехе, пореде са другима... Ђоковић отворио душу у Њујорку: Да ли добијам исту пажњу?

Мондо 01.09.2021
Новак Ђоковић коментарисао је и да ли се његови успеси довољно вреднују. Новак Ђоковић коментарисао је и да ли се његови успеси довољно вреднују. Српски тенисер Новак Ђоковић победио је Холгера Руне на старту УС Опена (3:1)… »
Новака Ђоковића после победе на УС опену прво питали шта мисли о прелепој српкињи! "Причали смо, покушао сам да јој помогнем!"…

Новака Ђоковића после победе на УС опену прво питали шта мисли о прелепој српкињи! "Причали смо, покушао сам да јој помогнем!"…

Спортал блиц 01.09.2021
И сам је било помало изненађен питањем, нарочито јер га новинари прво нису питали о победи на старту УС опена. Први тенисер света је на конференцији после меча говорио о српској тенисерки са којом често тренира, а прелепа… »
Ђоковић прескочио прву препреку на ју-ес опену: Новак сигуран на старту против младог Данца

Ђоковић прескочио прву препреку на ју-ес опену: Новак сигуран на старту против младог Данца

ФОТО: ЕПА Талентовани 18-годишњак није могао да приведе меч крају онако како је желео. Разлог је велики проблем са грчевима који се јавио крајем трећег сета и од тада није могао нормално да се креће. Најбољи тенисер света… »
Ђоковићу није много значио први меч, ко је херој дана?

Ђоковићу није много значио први меч, ко је херој дана?

Н1 Инфо 01.09.2021
Другог дана УС опена Новак Ђоковић је изашао на терен први пут у Њујорку, савладао је Холгера Рунеа у четири сета. Ипак, тешко је закључити било шта о Новаковој игри на основу тог меча, а објаснили смо и зашто. Све епизоде… »
Ноћна мора Новака Ђоковића доживела дебакл на УС Опену

Ноћна мора Новака Ђоковића доживела дебакл на УС Опену

Нова 01.09.2021
Новак Ђоковић је одрадио свој део посла и успешно прошао прву препреку на УС Опену у виду младог Холгера Рунеа, а успут му се неколико звучних имена склонило са пута. Новак Ђоковић је одрадио свој део посла и успешно прошао прву… »
Ђоковић: Пратим Олгу, помажем јој колико могу

Ђоковић: Пратим Олгу, помажем јој колико могу

Н1 Инфо 01.09.2021
После победе у првом колу УС Опена над Данцем Холгером Рунеом, Новак Ђоковић је између осталог говорио о српској тенисерки Олги Даниловић која треба да игра са Наоми Осаком у другом колу овог Гренд слема. Такође је причао о… »
Сеча фаворита: Са Ју-Ес опена испало пет фаворита, а Новак је сигурно желео да их избегне

Сеча фаворита: Са Ју-Ес опена испало пет фаворита, а Новак је сигурно желео да их избегне

ФОТО: Тањуг У досадашњих 16 мечева у првом колу - Ђоковић има исто толико тријумфа, али неки од његових потенцијалних ривала у истом делу костура нису имали довољно концентрације за тако нешто, а испали су неки играчи које је… »
Јелена Докић открила ко може да победи Ђоковића на УС Опену ВИДЕО

Јелена Докић открила ко може да победи Ђоковића на УС Опену ВИДЕО

Нова 01.09.2021
Новак Ђоковић је успешно започео свој пут ка исписивању историје и освајању рекордног 21 гренд слема што никоме није пошло за руком до сада. Српски тенисер би истовремено постао и тек други тенисер у историји са освојеним… »
Публика поново навијала против Новака, он им одговорио после меча ВИДЕО

Публика поново навијала против Новака, он им одговорио после меча ВИДЕО

Нова 01.09.2021
Новак Ђоковић је успео уз мање проблеме да преброди прву препреку на УС Опену против талентованог Холгера Рунеа, а већ сада традиционално је имао и публику против себе. Међутим, српски тенисер је после меча имао јасан став по… »
Изненађење дана на ју-ес опену: Италијан елиминисан од 716. играча на АТП листи

Изненађење дана на ју-ес опену: Италијан елиминисан од 716. играча на АТП листи

ФОТО: Тањуг Американац је у тај-брејку првог сета сломио отпор Чекината и после 57 минута повео у сетовима. У другом сету пресудан је био 12. гем, када је Чекинато одузео сервис ривалу и резултатом 7:5 освојио сет и изједначио… »
Американци нису чули звиждуке - Руне: Нисам знао да скандирају моје име, мислио сам да звижде Новаку

Американци нису чули звиждуке - Руне: Нисам знао да скандирају моје име, мислио сам да звижде Новаку

Фото Инстаграм принтсцреен/холгерруне Тенисер из Данске је успео да придобије публику која је већи део меча навијала за њега. Новак Ђоковић је након меча рекао да му је публика звиждала, а амерички новинари одговорили су да то… »
Ђоковић тешио 18-годишњег Данца након победе: Много се мучио, ово се и мени дешавало у младости!

Ђоковић тешио 18-годишњег Данца након победе: Много се мучио, ово се и мени дешавало у младости!

Вести онлине 01.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ðоковић пласирао се у друго коло УС опена, пошто је на старту савладао младог Холгера Рунеа из Данске са 3:1 (6:1, 6:7 (5:7), 6:2, 6:1). После победе, Новак је истакао да му је јако криво што је меч… »
Ђоковић: Жао ми је што је Руне имао проблема са грчевима

Ђоковић: Жао ми је што је Руне имао проблема са грчевима

РТС 01.09.2021
Први тенисер света Новак Ђоковић надиграо је Холгера Рунеа са 3:1 (6:1, 6:7 /5-7/, 6:2, 6:1) у првом колу Ју-Ес опена, а после меча је нахвалио младог Данца истакавши да му је жао што је његов супарник имао проблема са грчрвима… »
Младог Данца обузеле емоције, сликама показао колико му значи Новак

Младог Данца обузеле емоције, сликама показао колико му значи Новак

Нова 01.09.2021
Новак Ђоковић је у првом колу савладао талентованог Холгера Рунеа са 3:1 у сетовима, а млади Данац је због херојског отпора постао једна од најлепших прича првог гренд слема у сезони. Он је скоро два сета упркос боловима и… »
Да ли је могуће?! Обезбеђење на УС опену отерало Новака са терена! Ђоковић два пута покушао да дође до навијача, али...

Да ли је могуће?! Обезбеђење на УС опену отерало Новака са терена! Ђоковић два пута покушао да дође до навијача, али...

Спортал блиц 01.09.2021
Најбољи тенисер планете направио је морао је брзо да напусти стадион "Артур Еш". Србин је као што је до сада била традиција, после кратке изјаве желео да подели аутограме са својим фановима, међутим обезбеђење на овом гренд… »
Серенин тренер: Новак полудео у Токију, на УС Опену ће се борити са живцима

Серенин тренер: Новак полудео у Токију, на УС Опену ће се борити са живцима

Нова 01.09.2021
Патрик Муратоглу, тренер Серене Вилијамс, говорио је о притиску са којим се Новак Ђоковић суочава у нападу на 21. Гренд слем. „Ова година је посебна за Новака, увек је био далеко од двојице других (Роџер Федерер и Рафа Надал) по… »
Новак Ђоковић одушевио тениску јавност: Након меча се овом поруком обратио ривалу (фото)

Новак Ђоковић одушевио тениску јавност: Након меча се овом поруком обратио ривалу (фото)

ФОТО: Тањуг Након меча против Данца Холгера Рунеа, који је Ноле добио у четири сета, обратио се талентованом Данцу поруком која ће га без сумње погурати и дати му мотивацију за наредне подухвате. Ђоковић је тешио Рунеа након… »
Навијачи поново нису на страни Ђоковића: Српски тенисер се борио против ривала, али и публике у Њујорку – ‘Није идеална…

Навијачи поново нису на страни Ђоковића: Српски тенисер се борио против ривала, али и публике у Њујорку – ‘Није идеална…

Хот спорт 01.09.2021
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у друго коло УС Опена, пошто је на старту последњег гренд слема у сезони савладао данског тенисера Холгера Рунеа са 3:1 (6:1, 6:7 (5), 6:2, 6:1). Први рекет света је на конференцији за… »
УС опен: Ђоковић кренуо по историјски гренд слем, младом Данцу дозволио само један сет!

УС опен: Ђоковић кренуо по историјски гренд слем, младом Данцу дозволио само један сет!

Хот спорт 01.09.2021
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у друго коло УС Опена. Он је на старту последњег гренд слемна у сезони за два сата и 16 минута савладао данског тенисера Холгера Рунеа са 3:1, по сетовима 6:1, 6:7 (5), 6:2, 6:1. Ђоковић… »
Нису ми звиждали, него скандирали!? Ок, како кажете: Ђоковић се борио са публиком у Њујорку, радовали се грешкама!

Нису ми звиждали, него скандирали!? Ок, како кажете: Ђоковић се борио са публиком у Њујорку, радовали се грешкама!

Мондо 01.09.2021
Шта је права истина? Да ли је публика скандирала Рунеу или звиждала Ђоковићу? Новак се није сложио са новинарима... Шта је права истина? Да ли је публика скандирала Рунеу или звиждала Ђоковићу? Новак се није сложио са… »
Зверев напада Циципаса: Постаје смешно, радио је то и Новаку

Зверев напада Циципаса: Постаје смешно, радио је то и Новаку

Нова 01.09.2021
Александар Зверев избацио је Сема Кверија у 1. колу УС Опена са 6:4, 7:5, 6:2, а било је речи о Стефаносу Циципасу. Грк, иначе 3. тенисер света, на удару је критика, па чак и ругања због својих одлазака у тоалет у критичним… »
Ђоковић после меча послао снажну поруку која је одјекнула планетом, а онда критиковао себе: Знам како да изађем на крај!

Ђоковић после меча послао снажну поруку која је одјекнула планетом, а онда критиковао себе: Знам како да изађем на крај!

Спортал блиц 01.09.2021
Први рекет света направио је успешан први корак у свом походу ка 21. гренд слем титули, на конференцији за новинаре одговарао је на бројна занимљива питања. Србин је а Данац је "показао зубе", нарочито у другом сету када је… »
Новак отишао у свлачионицу ривала, па говорио о својим родитељима ВИДЕО

Новак отишао у свлачионицу ривала, па говорио о својим родитељима ВИДЕО

Нова 01.09.2021
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, није био превише расположен на конференцији за медије после 1. кола. Умор је учинио своје, Новак је направио паузу после Олимпијских игара, како би се психички спремио за последњи Гренд… »
За њега ни Ђоковић није чуо! Холанђанин је наредни Новаков ривал - идол му је Мареј, а обожава мотокрос и Формулу 1

За њега ни Ђоковић није чуо! Холанђанин је наредни Новаков ривал - идол му је Мареј, а обожава мотокрос и Формулу 1

Мондо 01.09.2021
За следећег противника српског тенисера је мало ко чуо, па и сам Ђоковић. Ово су неке интересантне ствари о њему. За следећег противника српског тенисера је мало ко чуо, па и сам Ђоковић. Ово су неке интересантне ствари о њему… »
Непријатна сцена: Новак пришао до навијача, реаговало је обезбеђење!

Непријатна сцена: Новак пришао до навијача, реаговало је обезбеђење!

ФОТО: Принтскрин/Еуроспорт Ђоковић је славио са 3:1 у сетовима, а после изјаве на терену кренуо је да, како традиција налаже, подели аутограме навијачима. Међутим, у томе га је спречило обезбеђење. Ђоковићу су забранили да приђе… »
Новак играо против данца и публике: "Нису ми звиждали него скандирали? Ок, како кажете"

Новак играо против данца и публике: "Нису ми звиждали него скандирали? Ок, како кажете"

ФОТО: Тањуг Након добре игре у другом сету почели су да га муче грчеви, играо је преко бола, а на крају је Новак успео да слави. На крају, Новак је на мрежи рекао да му је жао, тешио је ривала који је отишао погнуте главе у… »
Велико срце Новака одушевило публику: Данац ће вечно памтити Нолетов гест при повреди (видео)

Велико срце Новака одушевило публику: Данац ће вечно памтити Нолетов гест при повреди (видео)

ФОТО: Тањуг Новак Ђоковић успешно је почео такмичење на УС Опену у дуелу са 18-годишњим Рунеом, ког је победио у 1. колу са 6:1, 6:7 (5), 6:2, 6:1. Први сет је добио убедљиво Новак, у другом је упао у кризу, што је Руне… »
Новак у другом колу, звиждуци или скандирање?

Новак у другом колу, звиждуци или скандирање?

Спортске.нет 01.09.2021
Новак Ђоковић је започео одбрану круне на УС Опену победом против младог Данца Холгера Рунеа. Квалификант никада није играо против ривала из топ 10, било је треме у првом сету, али је у другом успео да добије тај брејк и окрене… »
Новак: Волео бих да испишем историју, нисам чуо шта публика скандира, мислио сам да само звижде

Новак: Волео бих да испишем историју, нисам чуо шта публика скандира, мислио сам да само звижде

Вести онлине 01.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ðоковић пласирао се у друго коло УС опена, пошто је на старту савладао младог Холгера Рунеа из Данске са 3:1 (6:1, 6:7 (5:7), 6:2, 6:1). Први тенисер света Новак Ђоковић је на конференцији за медије… »
Дјоковић у другом колу Ју Ес опена

Дјоковић у другом колу Ју Ес опена

Радио сто плус 01.09.2021
Први тенисер света победио је после два сата и 15 минута. Он је осам пута одузео сервис противнику, који је направио два брејка. Дјоковић није изгубио у првом колу гренд слем турнира још од 2006. године и Аустралијан опена… »
5 Изненађења у Новаковом делу жреба - испале "мине": Отказана реприза са Шпанцем, а Италијани скроз заказали!

5 Изненађења у Новаковом делу жреба - испале "мине": Отказана реприза са Шпанцем, а Италијани скроз заказали!

Мондо 01.09.2021
Новак Ђоковић за почетак неће морати да мисли на њих, а нико не воли када му се нађу на путу. Новак Ђоковић за почетак неће морати да мисли на њих, а нико не воли када му се нађу на путу. Новак Ђоковић је уз мало осцилација у… »
Победио Новака у Токију, тражио да га казне, а сада је остао у шоку! Шпанцу ни 2:0 у сетовима и 4 меч лопте нису помогле

Победио Новака у Токију, тражио да га казне, а сада је остао у шоку! Шпанцу ни 2:0 у сетовима и 4 меч лопте нису помогле

Мондо 01.09.2021
Пабло Карењо Буста је завршио такмичење на УС опену. Пабло Карењо Буста је завршио такмичење на УС опену Крај већ на почетку. На Олимпијским играма у Токију је победио Новака Ђоковића у мечу за бронзу, тражио је и да се Србин… »
Новак Ђоковић победом кренуо у поход на историју! Данац показао зашто га зову "нови Рафа", али најбољи на свету је са правом…

Новак Ђоковић победом кренуо у поход на историју! Данац показао зашто га зову "нови Рафа", али најбољи на свету је са правом…

Спортал блиц 01.09.2021
Најбољи тенисер света успешно је започео свој поход ка 21. гренд слем титули пошто се у првом колу УС опена савладао данског тенисера са 3:1 у сетовима (6:1, 6:7, 6:2, 6:1) После два сата и 16 минута српски ас се пласирао у… »
Руне о „напаљеној“ игри против Новака и хит торби коју носи

Руне о „напаљеној“ игри против Новака и хит торби коју носи

Нова 01.09.2021
Новак Ђоковић победио је Холгера Рунеа са 6:1, 6:7 (5), 6:2, 6:1 у 1. колу УС Опена, а млади Данац био је пун утисака после меча. Одиграо је Руне спектакуларни 2. сет, али су средином трећег почели да га муче грчеви, што је… »
Ђоковићев гест при повреди ће млади Руне вечно памтити ФОТО

Ђоковићев гест при повреди ће млади Руне вечно памтити ФОТО

Нова 01.09.2021
Холгер Руне, дански тенисер, одушевио је Новака Ђоковића спортским духом у 1. колу УС Опена. Новак Ђоковић успешно је почео такмичење на УС Опену у дуелу са 18-годишњим Рунеом, ког је победио у 1. колу са 6:1, 6:7 (5), 6:2… »
Ђоковић не зна против кога игра, упознаће ривала на јутјубу

Ђоковић не зна против кога игра, упознаће ривала на јутјубу

Нова 01.09.2021
Наредни ривал Новака Ђоковића, Талон Грикспор, победио је Јана Ленарда Штруфа у 1. колу УС Опена са 2:6, 7:6 (3), 4:6, 6:4, 7:5. После три сата и 41 минута игре, холандски тенисер приредио је велико изненађење. Сви су видели… »
Није лепо када се овако заврши меч! Ђоковић похвалио ривала и критиковао себе: Штета што је морао да прође кроз ово

Није лепо када се овако заврши меч! Ђоковић похвалио ривала и критиковао себе: Штета што је морао да прође кроз ово

Мондо 01.09.2021
Новак Ђоковић је био самокритичан после победе на старту УС опена. Свестан је грешака које је правио у битним моментима. Новак Ђоковић је био самокритичан после победе на старту УС опена. Свестан је грешака које је правио у… »
Ђоковићев ПТПА саборац од 0-2 до победе над Фоњинијем уз НБА подршку

Ђоковићев ПТПА саборац од 0-2 до победе над Фоњинијем уз НБА подршку

Нова 01.09.2021
Васек Поспишил победио је Фабија Фоњинија после маратона од три и по сата, са 2:6, 3:6, 6:1, 6:3, 7:6 (4). Губио је Поспишил са 2-0 у сетовима, али је успео да дође до великог подвига против 28. играча света, и то уз велику НБА… »
Ђоковић победом над Рунеом почео поход ка историјској титули

Ђоковић победом над Рунеом почео поход ка историјској титули

РТС 01.09.2021
Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић надиграо је Холгера Рунеа из Данске са 3:1 (6:1, 6:7 /5-7/, 6:2, 6:1) на старту Ју-Ес опена. У другом колу Ђоковић ће се срести са Талоном Грикспором из Холандије. Први тенисер света… »
Ђоковић: Осећао сам се зарђало на почетку, није била фер борба јер је он био повређен

Ђоковић: Осећао сам се зарђало на почетку, није била фер борба јер је он био повређен

Спортски журнал 01.09.2021
Новака још шест победа дели од календарског грен слема. На старту УС опена Новак Ђоковић победио је Данца Холгера Витуса Нодскова Рунеа 3:1 (6:1, 6:7, 6:2, 6:1) за два сата и 16 минута игре. У наредном колу га очекује Холанђанин… »
Фуриозан старт, изгубљен сет, грчеви ривала: Новак у 2. колу

Фуриозан старт, изгубљен сет, грчеви ривала: Новак у 2. колу

Н1 Инфо 01.09.2021
Новак Ђоковић пласирао се у друго коло УС опена, пошто је савладао младог Холгера Рунеа из Данске са 6:1, 6:7 (5-7), 6:2, 6:1. Ђоковић ће се у другом колу састати са Талоном Грикспуром из Холандије, који је изненадио Јан-Ленарда… »
Непријатност за Новака, обезбеђење га удаљило од навијача ФОТО

Непријатност за Новака, обезбеђење га удаљило од навијача ФОТО

Нова 01.09.2021
Новак Ђоковић тријумфално је почео поход на 21. Гренд слем, али није могао да комуницира са публиком како је желео. Добро су биле попуњене трибине у Њујорку, а Новак Ђоковић успешно је почео такмичење на УС Опену у дуелу са… »
Дебитант презнојио Новака: Руне није могао против Ђоковића и грчева

Дебитант презнојио Новака: Руне није могао против Ђоковића и грчева

Моззарт спорт 01.09.2021
Први рекет света тријумфално кренуо у поход на Златни слем - 3:1 (6:1, 6:7, 6:2, 6:1). Први корак Новака Ђоковића ка Златном слему био је успешан. Додуше, не сигуран и убедљив како се очекивало. Онако како је отворио овогодишњи… »
Новак признао да је лоше играо, „скинуо је капу“ тинејџеру

Новак признао да је лоше играо, „скинуо је капу“ тинејџеру

Нова 01.09.2021
Новак Ђоковић разочаран је због тога што су грчеви спречили спектакл у 1. колу УС Опена. Играо је Ђоковић на старту против Холгера Рунеа, талентованог 18-годишњег Данца, који му је после доминације у 1. сету узео други. Онда су… »
Мбапе пожелео Ђоковићу добродошлицу у породицу ФОТО

Мбапе пожелео Ђоковићу добродошлицу у породицу ФОТО

Нова 01.09.2021
Новак Ђоковић је у понедељак потписао уговор са "Хублотом", а тај посао му је донео и новог пријатеља. Килијан Мбапе, један од најбољих фудбалера света, поделио је фотографију Новака са новим сатом уз срдачну поруку… »
Потпуно невероватно,: у рату Мареја и Циципаса надрљао Новак! Бранећи Грка, легенда тениса поткачила Ђоковића

Потпуно невероватно,: у рату Мареја и Циципаса надрљао Новак! Бранећи Грка, легенда тениса поткачила Ђоковића

Спортал блиц 31.08.2021
Легендарни шведски тенисер стао је у одбрану након контроверзног потеза Грка у првом колу . Грчки тенисер је савладао Британца са 3:2 у сетовима на старту турнира, а након меча подигла се велика прашина у тениској јавности због… »

Вести дана »