Повезане вести
Ђоковић коментарисао Јеленину мајицу са вуком, па признао: Сада осећам љубав од публике у Њујорку!
Вести онлине 05.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ðоковић пласирао се у осмину финала УС опена, пошто је вечерас савладао Јапанца Кеја Нишикорија са 3:1 (6:7 (4:7), 6:3, 6:3, 6:2). После победе, Новак је истакао да је осетио подршку публике у… »
Холанђанин нова сензација на УС опену, може ли да науди и Медведеву?
Спортске.нет 05.09.2021
Први четвртфиналиста УС опена је, мимо свих очекивања, холандски тенисер Ботик Ван де Зандчулп који игра свој турнир из снова и тај његов сан и даље траје! Вечерас је после велике борбе у пет сетова успео да елиминише… »
„Биће Новак још опаснији, видећемо га у најбољем издању“
Вести онлине 05.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић јури и четврти гренд слем у низу на овогодишњем УС опену, а шпански стручњак Алекс Кореча сматра да ће Србин у наставку турнира бити још бољи. Најбољи тенисер света пласирао се у осмину… »
Жао ми је роџерових и рафиних навијача! Публика звижди, али легендарни Американац навија за Ђоковића у Њујорку
Мондо 05.09.2021
Бивши амерички ас Џим Куријер навија за Новака Ђоковића на УС опену. Бивши амерички ас Џим Куријер навија за Новака Ђоковића на УС опену Новак Ђоковић жели да комплетира календарски гренд слем и да подигне пехар и на УС опену… »
"Жао ми је Федерерових и Надалових навијача": Легендарни Американац навија да Новак освоји Ју-Ес опен
Вечерње новости 05.09.2021
ФОТО: Тањуг Наиме, у случају освајања турнира у Њујорку најбољи играч света постао би тенисер са највише гренд слем титула (21) и иза себе оставио велике ривале Роџера Федерера и Рафаела Надала који имају по 20. Такође… »
‘Жао ми је навијача Федерера и Надала’: Чувени Американац подржао Новака Ђоковића!
Хот спорт 05.09.2021
Новак Ђоковић наступа на УС опену, где има прилику да комплетира календарски гренд слем. Уколико слави у Њујорку, он ће постати први тенисер ком је то пошло за руком, још од Рода Лејвера, а уједно ће бити испред Роџера Федерера… »
Нишикори утучен после Ђоковића: Као да сам ударао у зид
Нова 05.09.2021
Јапански тенисер Кеи Нишикори каже да је у појединим моментима меча трећег кола УС Опена против Новака Ђоковића имао великих проблема у разменама. Нишикори је изгубио 17. узастопни меч од Новака у суботу увече са 7:6 (4), 3:6… »
Чувени Американац уз Нолета: ''Жао ми је Федерерових и Надалових навијача''
Спортске.нет 05.09.2021
УС опен полако улази у онај најважнији и најзанимљивији део, а надамо се да ће га обележити Новак Ђоковић који би у случају освајања овог турнира ушао у историју као први играч који је стигао до 21. Грен Слем трофеја. За сада… »
УС опен: ''Овај човек је невероватан!''
Спортске.нет 05.09.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић синоћ се пласирао у осмину финала УС опена победом над својом ''редовном муштеријом'', Јапанцем Нишикоријем, кога је синоћ савладао, веровали или не, седамнаести пут узастопно. Нолетова… »
Зверев већ видео свој пораз: Да се Сок није повредио, планирао бих одмор
Нова 05.09.2021
Александар Зверев рекао је да би планирао свој одмор да Џек Сок није доживео повреду у 3. колу УС Опена у суботу. Четврти играч света, Александар Зверев, пласирао се у следец́у рунду победивши са 3:6, 6:2, 6:3, 2:1, пошто се Сок… »
Ђоковић: Ролан Гарос је мој Монт Еверест
Моззарт спорт 05.09.2021
"Од свих гренд слемова освајање тог турнира ми је било најтеже" Новак Ђоковић се победом над Кеијем Нишикоријем примакао на четири корака до уласка у историју тениса. Уколико освоји овогодишњи УС Опен постаће први тенисер са 21… »
Цела планета расправља о томе ко је бољи - Новак, Рафа или Роџер - а онда је Ђоковић дао одговор после којег ништа неће…
Спортал блиц 05.09.2021
Први рекет света у прва два кола УС опена показао је да је у сјајној форми, а опште је познато да већ годинама траје расправа о томе ко је најбољи тенисер икада - Новак, Надал или Федерер? Најбољи на планети је уједно и најдуже… »
Новак о наредном противнику: "Остварио је запажене резултате и игра пред домаћом публиком"
Спортске.нет 05.09.2021
Новак Ђоковић је уз изгубљен сет, успео да победи Кеија Нишикорија и пласира се у осмину финала УС Опена. Српски тенисер рекао да није очекивао баш овакву игру од свог противника. "Изненадио ме је својом игром у првом сету… »
Ђоковић о рецепту за успех у Њујорку: Бавим се баштованством, заливам биљке, то ме смирује!
ФОТО: Тањуг Новак јури 21. гренд слем, тако би престигао Рафаела Надала и Роџера Феререра, а још битније, уписао би календарски слем, први у модерној тениској ери (пре њега то је учинио само Род Лејвер 1969. године) У… »
Ђоковић: У доброј сам позицији, али идем меч по меч
Спортски журнал 05.09.2021
Ђоковићев наредни ривал биће млади Американац Џенсон Бруксби, који је савладао Руса Аслана Карацева 3:2. "Осећам да сам у доброј позицији, верујем да могу да освојим календарски слем, али морам да размишљам меч по меч", рекао… »
Удишем свеж ваздух и бавим се баштованством: Новак открио тајну успеха, у детаље испричао како се опоравља
Мондо 05.09.2021
Новак Ђоковић је открио и један посебан ритуал са УС опена који му доноси успех. Новак Ђоковић је открио и један посебан ритуал са УС опена који му доноси успех. За место у историји су Новаку Ђоковићу потребне још четири победе… »
УС Опен - Барти прокоцкала шансе, па испала
Спортске.нет 05.09.2021
Прва тенисерка света Ешли Барти није успела да се пласира у осмину финала УС Опена, пошто је поражена од Шелби Роџерс 3:0, по сетовима 6:2, 1:6, 7:6. Аустралијанка није добро отворила меч, па је Роџерс лако дошла до 1:0 у… »
Новаче, шта то пише на јелениној мајици? Ђоковић је погледао и насмејао се - Не ужива увек, то је стресно!
Мондо 05.09.2021
Велика подршка за Новака, Јелена је увек уз свог вука. Велика подршка за Новака, Јелена је увек уз свог вука. Новак Ђоковић прошао је у осмину финала УС Опена пошто је после изгубљеног првог сета савладао Кеија Нишикорија… »
Новак је дошао да узме све! Јасна порука Србина пред завршницу Ју-Ес опена
ФОТО: Тањуг Први тенисер света је у трећем колу био бољи од Кеија Нишикорија са 3:1 после преокрета, а у понедељак га чека 99. тенисер света. До сада нису играли, јасно је да ће Новак имати и публику против себе, Американци ће… »
Емотиван и филозофски наступ Новака, сетио се дечачких дана из Србије
Нова 05.09.2021
Новак Ђоковић био је отворен за причу после победе над Кеијем Нишикоријем у борби за осмину финала УС Опена. Новак је преокренуо против Јапанца, било је 6:7, 7:3, 6:3, 6:2, а сада га чека Џенсон Бруксби. После дуела са Кеијем… »
Док једном не смркне, другом не сване: Зверев у осмини финала!
Хот спорт 05.09.2021
Сок предао меч. Александар Зверев имао је среће јер се његов противник Џек Сок повредио и у четвртом сету морао да преда меч. Амерички тенисер добро је почео меч, повео са 1:0 у сетовима, али је Зверев узвратио дупло јаче и… »
Ђоковићев најтежи меч на турниру: „Много сам радио за победу“!
Хот спорт 05.09.2021
Најбољи тенисер света пласирао се у осмину финала. Новак Ђоковић је синоћ победио Кеија Нишкорија са 3:1 у сетовима и тако обезбедио себи још једно учешће у осмини финала, али и корак ближе финалу. Први рекет света је истакао да… »
Један снимак је одушевио Ђоковића! Са Евровизије до УС опена: Људи, ово је невероватно, засмејали сте ме (видео)
Мондо 05.09.2021
Новак Ђоковић је био одушевљен када је видео један снимак. Новак Ђоковић је био одушевљен када је видео један снимак Три корака су направљена, остала су још четири за освајање 21. гренд слема у каријери. Новак Ђоковић је… »
УС Опен - Зверев у осмини финала брже него што је мислио, Сок предао
Спортске.нет 05.09.2021
Александар Зверев пласирао се у осмину финала УС Опена, пошто је његов противник Џек Сок предао меч. Било је 2:1 у сетовима за немачког тенисера и 2:1 у четвртом сету уз брејк предности четвртог тенисера света. Било је прилично… »
Ново изненађење: на УС опену! Новак Ђоковић добио ривала у осмини финала: Америчко дете које је срушило рекорд Ендија Родика!…
Спортал блиц 05.09.2021
је у још једном сјајном мечу у Њујорку УС опена, а током ноћи је сазнао и име свог ривала у тој рунди такмичења. Наиме, српски ас ће сада одмерити снаге са 20-годишњим Џенсоном Бруксбијем. Млади Американац је после велике… »
Новак након победе над нишикоријем: Нека ме памте као играча који је инспирисао друге да верују у себе!
ФОТО: Тањуг Меч завршен са 6:7 (4), 6:3, 6:3 и 6:2 за Новака само по семафору делује да је решен лагано, иако се играо више од три и по сата. Први рекет света је истакао да му је ово био најтежи меч у досадашњем делу турнируа и… »
Питали су Новака по чему би волео да га памте: Насмејао се и дао дуг одговор - Три ствари су ми важније од тениса!
Мондо 05.09.2021
Новак Ђоковић жели да буде успешан тенисер, али није само то важно. Новак Ђоковић жели да буде успешан тенисер, али није само то важно. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала УС Опена, где га чека мало познати… »
Нова сензација на УС Опену, испала још једна велика звезда ВИДЕО
Нова 05.09.2021
Ешли Барти испала је са УС Опена, и то од 43. играчице света, Шелби Роџерс тријумфовала је са 6:2, 1:6, 7:6 (5) у шеснаестини финала. Велика сензација приређена је у борби за осмину финала, нема више првог носиоца у женској… »
Елиминисана најбоља тенисерка света, Пављученковој руски дерби
Моззарт спорт 05.09.2021
Ешли Барти, елиминисана од Шелби Роџерс 2:6, 6:1, 6:7 (5). Прва тенисерка на ВТА листи Ешли Барти елиминисана је у шеснаестини финала УС Опена након што је савладала Американка Шелби Роџерс после два сата и 11 миннута игре… »
Зверев за мање од два сата сломио Американца: Сок освојио први сет, па стао
Моззарт спорт 05.09.2021
Ривал сјајног немца предао меч при резултату 3:6, 6:2, 6:3, 2:1. Александер Зверев се пласирао у осмину финала УС Опена након шро је американац Џек Сок предао меч при вођству Немца у четвртом сету. Један од главних претендената… »
Новак сазнао наредног ривала: Против Американца за четвртфинале
Моззарт спорт 05.09.2021
Бруксби после пет сетова борбе елиминисао Карацева 6:2, 3:6, 2:6, 6:3, 6:3, и пласирао се у осмину финала УС Опена. Талентовани амерички тенисер Џенсон Бруксби пласирао се у осмину финала УС Опена где ће одмерити снаге са… »
Ђоковић: Нишикори ме је изненадио, требало ми је време да се прилагодим
Моззарт спорт 05.09.2021
Српски тенисер сумирао утиске после победе. Победом над Кеијем Нишикоријем у четири сета (6:7, 6:3, 6:3, 6:2) Новак Ђоковић је направио нови корак на УС опену и пришао на четири корака од календарског гренд слема. Након што је… »
Беретини „преживео“ трилер од пет сетова – још је на Новаковом путу
Нова 05.09.2021
Италијански тенисери Јаник Синер и Матео Беретини прошли су у четврто коло УС Опена, победама над Гаелом Монфисом и Иљом Ивашком. Обојица Италијана одиграла су мечеве у пет сетова, а нарочито узбудљив био је онај са Монфисом и… »
Питали Новака о Јелениној мајици, он одговором одушевио жену ВИДЕО
Нова 05.09.2021
Први рекет света Новак Ђоковић савладао је Кеија Нишикорија на УС Опену, а пажњу је привукла и мајица његове супруге. Јелена Ђоковић је бодрила Новака са трибина стадиона „Артур Еш“ током троипочасовног маратона у ком је… »
УС Опен - Беретини после пет сетова у осмини финала
Спортске.нет 05.09.2021
Италијански тенисер Матео Беретини пласирао се у осмину финала Отвореног првенства САД, пошто је данас победио Белоруса Иљу Ивашку са 6:7(5), 6:2, 6:4, 2:6, 6:3. Осми тенисер света је до победе против 53. на АТП листи стигао… »
Андреску рутински до 1/8 финала УСО, Сакари боља од Квитове
Данас 04.09.2021
Канађанка Бјанка Андреску пласирала се у осмину финала УС Опена. Она је у трећем колу савладала Гретје Минен из Белгије у два сета. После 68 минута игре резултат је био 6:1, 6:2. Није имала никаквих проблема Андреску од почетка… »
Вести дана »
Временска прогноза за суботу, 2. мај: Данас променљиво облачно, понегде киша
Бета пре 4 сатијош 2 повезане
У саобраћајној несрећи на путу између Новог Пазара и Рашке повређено седам особа
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Америка повлачи 5.000 војника из Немачке! Доказ све већег раздора између САД и Европе - Пентагон потврдио
Курир пре 4 сатијош 3 повезане