Povezane vesti

Đilas traži da Janković kaže koji su mu ambasadori predlagali rušenje Vučića

Politika pre 6 dana
Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da je nekadašnji kandidat za predsednika Srbije Saša Janković „dužan” da građanima Srbije kaže ko su ambasadori koji su mu predlagali da se približi sadašnjem predsedniku Aleksandru… »

Vučić o izjavi Saše Jankovića: Ambasadori nisu ovde da bi štitili interese Srbije

Politika pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da misli da zna na koje je ambasadore mislio bivši ombudsman i predsednički kandidat Saša Janković kada je govorio o „savetima” koje su mu davali u vezi preuzimanja vlasti u Srbiji. Navodeći… »

Šapić: Izjava Saše Jankovića pokazala kakvi pritisci nas čekaju

B92 pre 5 dana
Beograd -- Aleksandar Šapić ocenio je izjavu Saše Jankovića da ima objašnjenje kako da ruši predsednika,kao ništa iznenađujuće za njega. Pokušavaju da oslabe Srbiju i personifikaciju švega što je Srbija danas a to je predsednik Srbije, rekao… »

Kako se biraju krtice u vlasti? Stručnjak za borbu protiv terorizma i politički analitičar o pokušaju rušenja predsednika

Kurir pre 5 dana
Saša Janković, bivši zaštitnik građana i jedan od opozicionih predsedničkih kandidata, javno je priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da ga angažuju da sruše predsednika Srbije. Otkrio je da je dobijao savete da bude blizak… »

Dragaš o zakulisnoj destrukciji stranih centara moći: U rušenje Vučića se ulaže ogroman novac i trud, smeta im jaka…

Kurir pre 5 dana
Priznanje Saše Jankovića potvrđuje da je predsednik Srbije već dugo izložen jakim pritiscima iz inostranstva i da se često ne biraju načini da se njegova pozicija oslabi, ocenjuje direktor Međunarodnog instituta za bezbednost. Direktor… »

[POSLEDNJA VEST] Vučić: Srbija nabavlja Kornet, Pancir S1M, kineske bespilotne letelice CH-95, dodatne helikoptere H145M i…

Tango Six pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je prilkom obilaska prikaza vojne tehnike na Ušću premijerno indirektno objavio, do sada verovatno rekordan broj, novih nabavki za Vojsku Srbije, posebno njeno RV i PVO. Kako je tokom obilaska sa ministrom… »

Đilas traži da Janković kaže o kojim je ambasadorima reč

Novi magazin pre 5 dana
Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da je nekadašnji kandidat za predsednika Srbije Saša Janković "dužan" da građanima Srbije kaže ko su ambasadori koji su mu predlagali da se približi sadašnjem predsedniku Aleksandru… »

"Reč je o ambasadorima, znam i koji su" VIDEO/FOTO

B92 pre 5 dana
Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je siguran da Saša Janković nije slagao da su mu ambasade nudile pomoć da ga sruši sa vlasti. "Zahvalan sam mu što je to rekao, i siguran sam da nije slagao. Za to je potrebna višeslojna analiza… »

Đilas: Janković je dužan da kaže o kojim ambasadorima je reč

Danas pre 5 dana
“Posle ovakve izjave, Saša Janković je dužan da građanima kaže ko su ambasadori koji su mu predlagali da se približi Vučiću da bi ga smenio i koji su govorili o njegovom zdravlju”, kaže za Danas Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde… »

Vučić: Više od 70 odsto vojnika dolazi sa juga Srbije

Južne vesti pre 5 dana
Jug Srbije je rasadnik kadrova u vojsci, od ugovoraca do oficira, a to je potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tokom obilaska prikaza vojne opreme na Ušću rekao da Vojsci Srbije nedostaju ljudi i da će to morati da se reši… »

Vučić: Janković rekao istinu, istorijski važna izjava

RTS pre 5 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je uveren da je bivši zaštitnik građana i predsednički kandidat 2017. godine Saša Janković rekao istinu, iz koje se jasno vidi da pritisak vrše ambasadori pojedinih zemalja, dodajući da je Jankovićeva… »

Stižu nam moćne ruske rakete!

Pravda pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da Srbiji uskoro stižu ruske moćne protivoklopne rakete "Kornet". On je to izjavio tokom obilaska prikaza sredstava naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije organizuju Ministarstvo odbrane i VS u parku… »

Vučić: Siguran sam da u SNS ima na desetine „trojanskih konja“

N1 Info pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da misli da zna na koje je ambasadore mislio bivši ombudsman i predsednički kandidat Saša Janković kada je govorio o "savetima" koje su mu davali u vezi preuzimanja vlasti u Srbiji. Komentarišući… »

Vučić o izjavi Saše Jankovića: “Znam na koje je ambasadore mislio, zahvalan sam mu što je javno to rekao…”

Nedeljnik pre 5 dana
Foto (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS) (Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da misli da zna na koje je ambasadore mislio bivši ombudsman i predsednički kandidat Saša Janković kada je govorio o “savetima” koje su mu davali u… »

Vučić o izjavi Saše Jankovića: Ambasadori nisu ovde da bi štitili interese Srbije

Danas pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da misli da zna na koje je ambasadore mislio bivši ombudsman i predsednički kandidat Saša Janković kada je govorio o „savetima“ koje su mu davali u vezi preuzimanja vlasti u Srbiji. Navodeći… »

Vučić o izjavi Saše Jankovića: Ambasadori nisu ovde da bi štitili interese Srbije

Beta pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da misli da zna na koje je ambasadore mislio bivši ombudsman i predsednički kandidat Saša Janković kada je govorio o "savetima" koje su mu davali u vezi preuzimanja vlasti u Srbiji. Navodeći da je… »

"Neko im je dostavljao moj karton": Vučić: Siguran sam da Saša Janković nije slagao, važno što je rekao da su to…

Blic pre 5 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je uveren da je bivši zaštitnik građana i predsednički kandidat 2017. godine Saša Janković rekao istinu, iz koje se jasno vidi da pritisak vrše ambasadori pojedinih zemalja, dodajući da je njegova… »

Vučić o izjavi Saše Jankovića: Ambasadori nisu ovde da bi štitili interese Srbije

Radio sto plus pre 5 dana
Navodeći da je Jankovićeva izjava „mnogo važna“ i da zahteva podrobniju analizu, Vučić je ocenio da ambasadori „nisu ovde kako bi štitili interese Srbije“ već da je to njegov i posao gradjana Srbije. „Sinoć sam s pažnjom slušao šta je… »

Predsednik uživo izneo šokantne detalje o pokušaju rušenja: Nisam iznenađen, znam i ko je! Neko se nadao da ću malo brže…

Kurir pre 5 dana
Predsednik Aleksandar Vučić je tokom obilaska prikaza naoružanja Vojske Srbije u parku Ušće u Novom Beogradu prokomentarisao i izjave Saše Jankovića. Bivši zaštitnik građana i opozicioni kandidat za predsednika priznao je da su mu strane… »

Predsednik Vučić o opoziciji: Ne izborima nema "Majke mi", izađite i pobedite, mi ćemo da se borimo

Kurir pre 5 dana
Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da nema vremena da se bavi opozicijom i njihovim protestima. Vučić je, obraćajući se medijima tokom obilaska prikaza naoružanja Vojske Srbije u parku Ušće u Novom Beogradu, poručio da ima… »

Vučić o intervjuu Jankovića: Reč je o ambasadorima, znam i kojim

Nova pre 5 dana
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je siguran da Saša Janković nije slagao da su mu ambasade nudile pomoć da ga sruši sa vlasti „Zahvalan sam mu što je to rekao, i siguran sam da nije slagao. Za to je potrebna višeslojna analiza… »

Vučić o priznanju Jankovića: Zahvalan sam mu što je to rekao - Reč je o ambasadorima, mislim da znam i koji su

Večernje novosti pre 5 dana
Foto: Printskrin - Zahvalan sam mu što je to rekao, i siguran sam da nije slagao. Za to je potrebna višeslojna analiza, ozbiljnijih tu stvari ima koje su izrečene, i koje svedoče o vremenu u kome živimo. Ukazao bih samo na jednu stvar, koja je… »

Analitičar Obradović o pokušaju rušenja predsednika: Ne bi bila neobična situacija da neko bude trojanski konj

Kurir pre 5 dana
Svi su ostali zatečeni ispovešću Saše Jankovića, bivšeg zaštitnika građana i opozicionog kandidata za predsednika Srbije, koji je priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Aleksandra Vučića. Koliko ima… »

Vesti dana »