Повезане вести
Ђилас тражи да Јанковић каже који су му амбасадори предлагали рушење Вучића
Политика 15.09.2021
Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је данас да је некадашњи кандидат за председника Србије Саша Јанковић „дужан” да грађанима Србије каже ко су амбасадори који су му предлагали да се приближи садашњем… »
Драгаш о закулисној деструкцији страних центара моћи: У рушење Вучића се улаже огроман новац и труд, смета им јака Србија!…
Курир 15.09.2021
Признање Саше Јанковића потврђује да је председник Србије већ дуго изложен јаким притисцима из иностранства и да се често не бирају начини да се његова позиција ослаби, оцењује директор Међународног института за безбедност… »
Како се бирају кртице у власти? Стручњак за борбу против тероризма и политички аналитичар о покушају рушења председника
Курир 15.09.2021
Саша Јанковић, бивши заштитник грађана и један од опозиционих председничких кандидата, јавно је признао да су стране амбасаде и западни моћници покушавали да га ангажују да сруше председника Србије. Открио је да је добијао савете… »
[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Вучић: Србија набавља Корнет, Панцир С1М, кинеске беспилотне летелице ЦХ-95, додатне хеликоптере Х145М и…
Танго Сикс 15.09.2021
Председник Србије Александар Вучић данас је прилком обиласка приказа војне технике на Ушћу премијерно индиректно објавио, до сада вероватно рекордан број, нових набавки за Војску Србије, посебно њено РВ и ПВО. Како је током… »
Ђилас: Јанковић је дужан да каже о којим амбасадорима је реч
Данас 15.09.2021
“После овакве изјаве, Саша Јанковић је дужан да грађанима каже ко су амбасадори који су му предлагали да се приближи Вучићу да би га сменио и који су говорили о његовом здрављу”, каже за Данас Драган Ђилас, лидер Странке… »
Вучић: Више од 70 одсто војника долази са југа Србије
Јужне вести 15.09.2021
Југ Србије је расадник кадрова у војсци, од уговораца до официра, а то је потврдио и председник Србије Александар Вучић. Он је током обиласка приказа војне опреме на Ушћу рекао да Војсци Србије недостају људи и да ће то морати… »
Стижу нам моћне руске ракете!
Правда 15.09.2021
Председник Србије Александар Вучић потврдио је да Србији ускоро стижу руске моц́не противоклопне ракете "Корнет". Он је то изјавио током обиласка приказа средстава наоружања и војне опреме Војске Србије организују Министарство… »
Вучић: Јанковић рекао истину, историјски важна изјава
РТС 15.09.2021
Председник Александар Вучић изјавио је да је уверен да је бивши заштитник грађана и председнички кандидат 2017. године Саша Јанковић рекао истину, из које се јасно види да притисак врше амбасадори појединих земаља, додајући да… »
Вучић: Сигуран сам да у СНС има на десетине „тројанских коња“
Н1 Инфо 15.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да мисли да зна на које је амбасадоре мислио бивши омбудсман и председнички кандидат Саша Јанковић када је говорио о "саветима" које су му давали у вези преузимања власти у Србији… »
Вучић о изјави Саше Јанковића: “Знам на које је амбасадоре мислио, захвалан сам му што је јавно то рекао…”
Недељник 15.09.2021
Фото (БЕТАПХОТО/МИЛОС МИСКОВ/ДС) (Бета) – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да мисли да зна на које је амбасадоре мислио бивши омбудсман и председнички кандидат Саша Јанковић када је говорио о “саветима” које су… »
Вучић о изјави Саше Јанковића: Амбасадори нису овде да би штитили интересе Србије
Данас 15.09.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да мисли да зна на које је амбасадоре мислио бивши омбудсман и председнички кандидат Саша Јанковић када је говорио о „саветима“ које су му давали у вези преузимања власти у… »
Вучић о изјави Саше Јанковића: Амбасадори нису овде да би штитили интересе Србије
Радио сто плус 15.09.2021
Наводећи да је Јанковићева изјава „много важна“ и да захтева подробнију анализу, Вучић је оценио да амбасадори „нису овде како би штитили интересе Србије“ већ да је то његов и посао градјана Србије. „Синоћ сам с пажњом слушао… »
Вучић о интервјуу Јанковића: Реч је о амбасадорима, знам и којим
Нова 15.09.2021
Председник Александар Вучић рекао је да је сигуран да Саша Јанковић није слагао да су му амбасаде нудиле помоћ да га сруши са власти „Захвалан сам му што је то рекао, и сигуран сам да није слагао. За то је потребна вишеслојна… »
Председник Вучић о опозицији: Не изборима нема "Мајке ми", изађите и победите, ми ћемо да се боримо
Курир 15.09.2021
Председник Србије и СНС Александар Вучић рекао је да нема времена да се бави опозицијом и њиховим протестима. Вучић је, обраћајући се медијима током обиласка приказа наоружања Војске Србије у парку Ушће у Новом Београду… »
Председник уживо изнео шокантне детаље о покушају рушења: Нисам изненађен, знам и ко је! Неко се надао да ћу мало брже да…
Курир 15.09.2021
Председник Александар Вучић је током обиласка приказа наоружања Војске Србије у парку Ушће у Новом Београду прокоментарисао и изјаве Саше Јанковића. Бивши заштитник грађана и опозициони кандидат за председника признао је да су… »
Аналитичар Обрадовић о покушају рушења председника: Не би била необична ситуација да неко буде тројански коњ
Курир 15.09.2021
Сви су остали затечени исповешћу Саше Јанковића, бившег заштитника грађана и опозиционог кандидата за председника Србије, који је признао да су стране амбасаде и западни моћници покушавали да сруше председника Александра Вучића… »
Вести дана »
Снимак места пада авиона: Лоше време и магла отежавају увиђај (ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 17 минутајош 54 повезане
Дијана Хрка каже да наставља штрајк глађу: "Ниједна институција није почела да ради свој посао"
Радио 021 пре 1 сатјош 62 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
РТВ пре 9 сатијош 19 повезаних

![[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Вучић: Србија набавља Корнет, Панцир С1М, кинеске беспилотне летелице ЦХ-95, додатне хеликоптере Х145М и…](https://nstatic.net/img/logo/s/tangosix.png)