Повезане вести

Кон: Кризни штаб Србије тражио рестриктивније мере, молио сам да ме опозову

Кон: Кризни штаб Србије тражио рестриктивније мере, молио сам да ме опозову

Слободна Европа 06.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Владе Србије за сузбијање заразне болести ЦОВИД-19, Предраг Кон изјавио је у среду, 6. октобра да је медицински део штаба на седници инсистирао да се јавно објави да су они били за увођење… »
Шеклер: Не разумем зашто колеге не изађу из Кризног штаба

Шеклер: Не разумем зашто колеге не изађу из Кризног штаба

Данас 06.10.2021
Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да би он лично „одавно“ изашао из Кризног штаба за борбу против корона вируса и да „не разуме“ колеге које то до сада нису учиниле. „Ја бих из Кризног штаба изашао већ 100 пута. Чини ми… »
Расте број пацијената на респиратору

Расте број пацијената на респиратору

Нова 06.10.2021
У Србији је у последња 24 сата евидентирано 7.150 нових случајева заразе коронавирусом, док је од последица инфекције преминуло још 50 особа. Тестирано је 23.937 особа, док је на респиратору 278 пацијената. У Србији је јуче… »
Кон о Кризном штабу: Молио сам да ме опозову ако им сметам

Н1 Инфо 06.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против вируса корона Предраг Кон изјавио је да је медицински део Кризног штаба на седници одржаној у уторак инсистирао на увођењу рестриктивнијих мера, али да су се сви сагласили једино… »
Кон: У Кризном штабу сагласност само о вакцинацији

Кон: У Кризном штабу сагласност само о вакцинацији

Дневник 06.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против вируса корона Предраг Кон изјавио је данас да је медицински део Кризног штаба на седници одржаној у уторак инсистирао на увођењу рестриктивнијих мера, али да су се сви сагласили… »
КОН: Ићи ћемо до момента док сви не будемо заражени или док сви не будемо вакцинисани

КОН: Ићи ћемо до момента док сви не будемо заражени или док сви не будемо вакцинисани

Мој Нови Сад 06.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон, члан Кризног штаба за борбу против корона вируса изјавио је да је медицински део Кризног штаба на јучерашњој седници инсистирао да се јавно објави да су они били за увођење рестриктивнијих мера. Он је… »
Шеклер: “Не разумем колеге зашто не изађу из Кризног штаба, ја бих изашао већ 100 пута. Понижавајуће је…”

Шеклер: “Не разумем колеге зашто не изађу из Кризног штаба, ја бих изашао већ 100 пута. Понижавајуће је…”

Недељник 06.10.2021
сцреенсхот/н1 (Бета) – Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да би он лично “одавно” изашао из Кризног штаба за борбу против коронавируса и да “не разуме” колеге које то до сада нису учиниле. “Ја бих из Кризног штаба изашао… »
„Не разумем колеге зашто не изађу из Кризног штаба“

„Не разумем колеге зашто не изађу из Кризног штаба“

Нова 06.10.2021
Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је данас да би он лично "одавно" изашао из Кризног штаба за борбу против корона вируса и да "не разуме" колеге које то до сада нису учиниле. „Ја бих из Кризног штаба изашао већ 100 пута. Чини ми… »

Нова 06.10.2021
Епидемиолог Предраг Кон, члан Кризног штаба за борбу против коронавируса изјавио је јутрос у "Уранку“ на телевизији К1, да је медицински део штаба на јучерашњој седници инсистирао да се јавно објави да су они били за увођење… »
Др кон: Молио сам да ме опозову ако им сметам, ја сам урадио све што је до мене

Др кон: Молио сам да ме опозову ако им сметам, ја сам урадио све што је до мене

Вечерње новости 06.10.2021
Фото: Тањуг Он је рекао и да не зна зашто ковид пропуснице нису јуче уведене. Истакао је и да је лично све урадио и да је молио да га опозову ако им смета. На питање због чега се јавности јуче обратила премијерка Ана Брнабић, а… »
Шеклер: Не разумем колеге, изашао бих из Кризног штаба већ 100 пута

Шеклер: Не разумем колеге, изашао бих из Кризног штаба већ 100 пута

Н1 Инфо 06.10.2021
Вирусолог Миланко Шеклер изјавио је да би он лично "одавно" изашао из Кризног штаба за борбу против коронавируса и да "не разуме" колеге које то до сада нису учиниле. „Ја бих из Кризног штаба изашао већ 100 пута. Чини ми се да је… »
Кон: Не разумем аргументе за одбијање предлога медицинског дела Кризног штаба

Кон: Не разумем аргументе за одбијање предлога медицинског дела Кризног штаба

Данас 05.10.2021
Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон изјавио је да не разуме аргументе немедицинског дела Кризног штаба који је данас одбио предлог да се уведе низ рестриктивних мера у борби против епидеије и додао да то не може да… »

Вести дана »