Повезане вести
Породица осумњиченог за убиство Ђокића: Ово су мајка, отац и супруга Џонића (видео)
Вечерње новости 22.10.2021
Фото: Ј.Ћосин Екипа "Новости" је у селу Моравац, где је снимила породицу Г. Џонића, осумњиченог за убиство породице Ђокић. Једна од њихових комшиница рекла је да није ни знала да су Ђокићи и Г. Џонић у сродству. - Ништа нисмо… »
Нисмо ни знали да су у сродству! Комшиница убијених Ђокића у шоку након што је рођак породице осумњичен за страшан злочин…
Фото: Ј. Ћосин Једна од њихових комшиница рекла је да није ни знала да су Ђокићи и Г. Џонић у сродству. - Ништа нисмо приметили, вероватно су били у добрим односима, рођаци су, кажу. Ни то нисам знала, страшно. Како је… »
Осумњичени био на сахрани Ђокића: Чудно се понашао, а ево шта је рекао жени у ноћи убиства
Фото: Ј. Ћ. Како је претходно саопштио МУП, приведена је једна особа за коју се основано сумња да је учествовала у убиству Ђокића у селу Моравац крај Алексинца. Како је саопштио МУП, пронађена је и значајна количина новца која… »
Како је убијена породица Ђокић: Код осумњиченог пронађено 30.000 евра - спалио тела несрећних до непрепознатљивости
Фото Приватна архива Код њега је пронађено 30.000 евра који су припадали убијеној породици. Како "Новости" незванично сазнају ухапшен је Горан Џонић (59), бивши ватрогасац и, наводно, рођак породице Ђокић. У просторијама… »
Ово је осумњичени за убиство Ђокића: Горанов брат - бивши ватрогасац
Вечерње новости 21.10.2021
Фото: Приватна архива Г. Џ. је брат од тетке Горана Ђокића и бивши ватрогасац. Рођака породице Ђокић Верица каже да не може да верује да је он убио породицу. Министар Александар Вулин је данас нагласио и да је пронађена и… »
Снимак од куће до куће: Породицу Ђокић и осумњиченог рођака није делило ни 100 метара (видео)
Фото: Ј. Ћосин/илустрација Осумњиченог и породицу Ђокић делиле су четири куће, ни стотинак метара. Били су блиски, свакодневно у контакту. Подсетимо, због сумње да је убио Горана Ђокића, његову супругу Гордану и ћерку Лидију… »
Камионџија, риболовац, ватрогасац: Ево како изгледа профил на Фејсбуку осумњиченог за убиство породице Ђокић
Фото: Приватна архива Осумњичени је брат од стрица Горана Ђокића и живео је недалеко од њега. Фото: Фото: Приватна архива ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ Родом је из Сурдулице, а био је ватрогасац. Осим тога, на Фејсбуку је објављивао и… »
"Ја сам забезекнута": Снаја убијеног Горана Ђокића из Алексинца занемела након хапшења блиског рођака
Блиц 21.10.2021
Ја стварно не могу да причам. Ја сам забезекнута, ево брат ми је дошао. Свекрва и ја смо саме. Ми смо избезумљени, рекла је за Блиц Верица Ђокић, снаја убијеног Горана. Како је рекла, не може да верује да је Г.Џ. убио трочлану… »
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице непромењено, осам на Интензивној нези
РТС пре 24 минутајош 15 повезаних

Хладнија зима понавља се једном у 10 до 12 година: Метеоролог Тодоровић открива да ли нас чека смрзавање
Мондо пре 3 минутајош 13 повезаних

Ана Тришиц́ Бабиц́ биц́е предложена за в.д. председника Републике Српске
Спутник пре 24 минутајош 5 повезаних

Зеленски нудио Трампу дронове за "томахавке", принц Ендру се одрекао свих титула: Шта се десило јуче у свету?
Телеграф пре 48 минутајош 6 повезаних