Povezane vesti
Kolač od šargarepa i jabuka
N1 Info 10.11.2021
Sočan kolač od šargarepa i jabuka preliven glazurom od bele čokolade. Sastojci: Kolač: – 4 jaja – 2 čaše šećera – 2 čaše brašna – 1 čaša ulja – 1 kesica praka za pecivo – 1 kesica vanil šećera – 1 kašičica cimeta – 1/2 kg rendanih šargarepa – 1/2 kg… »
Zaboravićete na kalorije Najukusnija torta od oraha na svetu, ostaviće vas bez daha
Alo 10.11.2021
Donosimo recept za najukusniju tortu od oraha koji ćete prenositi s kolena na koleno. Setite se samo da je orah bogat izvor antioksidanata, poboljšava rad mozga, otklanja stres, nesanicu i neguje kožu. Sastojci: 8 jaja 250 gr šećera 2 velike kašičice… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 3 minutajoš 35 povezanih

"Amerika je diktirala uslove evropskoj uniji!" Stručnjaci o postignutom trgovinskom sporazumu: Smanjenje carina je Trampova pregovaračka taktika!
Kurir pre 8 minutajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 55 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 28 minutajoš 26 povezanih