Повезане вести

Мурат П. осумњичен за убиство Маје Одаловић извршио самоубиство

ИндексОнлине 13.11.2021
ТУТИН – Осумњичени за убиство Маје Одаловић из Краљева, Мурат П. (55) извршио је самоубиство. Како јављају медији, Мурат је себи пуцао у главу, а његово тело пронађено је у селу Врба. Мурат П. је у среду после подне својим… »
Мушкарац који је убио Мају и бацио њено тело у Ибар, извршио самоубиство

Мушкарац који је убио Мају и бацио њено тело у Ибар, извршио самоубиство

Телеграф 13.11.2021
Његово тело пронађено је у једној напуштеној кући у селу Врба. Тело Мурата П. (55), осумњиченог за убиство Маје О. (35) из Краљева, пронађено је у селу Врба на Пештерској висоравни, потврђено је вечерас Тањугу у Министарству… »
Детаљи ужаса код Тутина: Мајин убица пресудио себи у кући рођака

Детаљи ужаса код Тутина: Мајин убица пресудио себи у кући рођака

Нова 13.11.2021
Тело Мурата П. (55) пронашла родбина из села Врба који су позвали полицију. Потрага за Муратом П. (55) из Тутина, осумњиченим за убиство Маје Одаловић (35) из Краљева, чије је тело пронађено у среду у Ибру, завршена је вечерас… »
Пронађено тело осумњиченог за убиство Маје О.

Пронађено тело осумњиченог за убиство Маје О.

РТВ 13.11.2021
ТУТИН - Тело Мурата П. (55), осумњиченог за убиство Маје О. (35) из Краљева, пронађено је у селу Врба на Пештерској висоравни, потврђено је вечерас Тањугу у Министарству унутрашњих послова. Како је Тањугу речено у МУП-у… »
Осумњичени за Мајино убиство се обесио

Осумњичени за Мајино убиство се обесио

Нова 13.11.2021
Тело Мурата П. осумњиченог за убиство Маје Одаловић из Краљева, пронађено је вечерас у напуштеној кући у селу Врба надомак Тутина. Он је највероватније починио самоубиство у месту удаљеном двадесетак километара од места где је… »
Детаљи самоубиства мајиног убице: Тело Мурата који је убио Краљевчанку и бацио је у Ибар пронађено недалеко од његове куће!…

Детаљи самоубиства мајиног убице: Тело Мурата који је убио Краљевчанку и бацио је у Ибар пронађено недалеко од његове куће!…

Курир 13.11.2021
По незваничним сазнањима Курира Мурат П. (55) који је убио Мају Одаловић (35) и бацио њено тело у Ибар обесио се у селу Врба код Тутина. Његово тело полиција је пронашла у напуштеној кући у селу, двадесетак километара… »
Индексонлине сазнаје! Мурат П. извршио самоубиство вешањем

Индексонлине сазнаје! Мурат П. извршио самоубиство вешањем

ИндексОнлине 13.11.2021
ТУТИН – Осумњичени за убиство Маје Одаловић (35) из Краљева, Мурат П. (55) извршио је самоубиство вешањем, сазнаје индексонлине.рс Његово тело је, према нашим сазнањима, пронађено у напуштеној кући, у селу Врба надомак… »
Пронађено тело мајиног убице? Тутинац који је убио извршио самоубиство

Пронађено тело мајиног убице? Тутинац који је убио извршио самоубиство

Блиц 13.11.2021
Мурат П. (55), који је осумњичен да је убио Мају Одаловић (35) из Краљева, а затим њено тело бацио у реку Ибар, извршио је самоубиство. Он је, према сазнањима медија, пуцао себи у главу. Како Информер сазнаје, његово тело… »
УБИЦА МАЈЕ из Краљева пронађен мртав- незванично пуцао себи у главу…

УБИЦА МАЈЕ из Краљева пронађен мртав- незванично пуцао себи у главу…

У центар 13.11.2021
Мурат П. (55) који је осумњичен да је убио Мају Одаловић (35) из Краљева, а затим њено тело бацио у реку Ибар, извршио је самоубиство. Он је, према нашим сазнањима, пуцао себи у главу Како Информер сазнаје, његово тело… »
Пронађено тело осумњиченог за убиство Маје Одаловић

Пронађено тело осумњиченог за убиство Маје Одаловић

Нова 13.11.2021
Према незвничним информацијама Мурат П. (55) из Тутина, осумњичен за овај злочин, починио је самоубиство. Он је наводно пуцао себи у главу, највероватније из истог оружја којим је пре неколико дана убио Мају Одаловић. Тело… »
Пронађено тело осумњиченог за убиство жене код Тутина

Пронађено тело осумњиченог за убиство жене код Тутина

Спутник 13.11.2021
М.П. (55), који је осумњичен да је убио М.О. (35) из Краљева, а затим њено тело бацио у реку Ибар, извршио је самоубиство. Он је пуцао себи у главу. Његово тело пронађено је у једној напуштеној куц́и у селу Врба, које се… »

Санџак хабер 13.11.2021
ТУТИН – Осумњичени за убиство Маје Одаловић из Краљева, Мурат П. (55) извршио је самоубиство. Како сазнајемо Мурат је себи пуцао у главу, а његово тело пронађено је у селу Врба. Мурат П. је у среду после подне својим… »
Син ће САД да носи његов терет: Комшија проговорио о Мајином убици - Боље да је главу изгубио, него што је ово урадио

Син ће САД да носи његов терет: Комшија проговорио о Мајином убици - Боље да је главу изгубио, него што је ово урадио

Вечерње новости 13.11.2021
Место где је пронађено беживотно тело жене / Фото Н. Кочовић За њим је полиција трагала због убиства Маје Одаловић из околине Краљева која је родом са Косова, а он је нађен мртав у напуштеној кући у селу Врба, двадесетак… »
Боље да се сатро и главу изгубио него што је ово урадио! Комшија проговорио о убици који је Мају (35) упуцао и бацио у Ибар

Боље да се сатро и главу изгубио него што је ово урадио! Комшија проговорио о убици који је Мају (35) упуцао и бацио у Ибар

Курир 13.11.2021
Председник МЗ Драга код Тутуна Мушина Тахир проговорио је о зверском чину мештанина Мурата П. (55) за којим полиција трага због убиства Маје Одаловић из околине Краљева која је родом са Косова. - Затечен сам као човек и као… »
"Чуо сам да је била у вези са њим и да јој је претио": Исповест бившег свекра брутално убијене Маје: "Ја сам пријавио да је…

"Чуо сам да је била у вези са њим и да јој је претио": Исповест бившег свекра брутално убијене Маје: "Ја сам пријавио да је…

Блиц 13.11.2021
“Чуо сам за човека који се сумњичи да је убио Мају. Наводно јој је партнер. Чуо сам да јој је претио када је била у Црној Гори.” Овако за “Блиц” започиње причу Милорад Лазаревић, отац бившег супруга Маје Одаловић, чије је тело… »
Бивши свекар убијене Маје за курир: Страховали смо како ће њен син поднети вест о смрти мајке!

Бивши свекар убијене Маје за курир: Страховали смо како ће њен син поднети вест о смрти мајке!

Курир 13.11.2021
Бивши свекар Маје Одаловић, коју је, како се сумња, убио М.П. из Тутина, каже да је он пријавио нестанак. Да подсетимо, њено тело са раном од метка на слепоочници у четвртак око 14 сати нађено је у Ибру у месту Рибариће код… »
Ликвидирао је у колима, па возио 120 километара: Тело убијене жене пронађено у Ибру, полиција на трагу убици (фото)

Ликвидирао је у колима, па возио 120 километара: Тело убијене жене пронађено у Ибру, полиција на трагу убици (фото)

Мондо 13.11.2021
Полиција и даље трага за М. П. (55) због сумње да је убио М. О. (35), чије су тело у реци затекли рибари, док су на обали били свежи трагови крви и гума. Полиција и даље трага за М. П. (55) због сумње да је убио М. О. (35)… »
Потрага за осумњиченим за убиство жене чији је леш бачен у Ибар и даље траје: Упуцана у ауту?

Потрага за осумњиченим за убиство жене чији је леш бачен у Ибар и даље траје: Упуцана у ауту?

Телеграф 13.11.2021
Како је потврдио Едис Арифовић, заменик вишег јавног тужиоца у Новом Пазару, нађен је и аутомобил "голф 4" чији је власник М. П, и који је форензички прегледан у потрази за одговарајућим доказима. Полицијске патроле из Тутина… »
Полиција тражи УБИЦУ ИЗ ТУТИНА – “Сведока нема, он је можда већ далеко”

Полиција тражи УБИЦУ ИЗ ТУТИНА – “Сведока нема, он је можда већ далеко”

Санџак пресс 13.11.2021
Полиција из Новог Пазара и Тутина трага за 55-годишњим М. П. (55) из Тутина, осумњиченим да је усмртио Мају Одаловић (35) из Краљева чије тело је у четвртак поподне пронађено једном од вирова Ибра кроз кањон ове реке надомак… »
Свекар жене чије је тело пронађено у Ибру: Чуо сам да је Маја добијала претње

Свекар жене чије је тело пронађено у Ибру: Чуо сам да је Маја добијала претње

Нова 13.11.2021
Милорад Лазаревић, отац бившег супруга убијене Маје Одаловић из Краљева, испричао је да је он пријавио нестанак своје бивше снаје, пре него што се догодило убиство. „После су ме позвали из полиције и рекли да је пронађена особа… »
Мају убио хицем у слепочницу, па јој тело бацио у ибар: Полиција тражи убицу из Тутина, клупко језивог злочина још је…

Мају убио хицем у слепочницу, па јој тело бацио у ибар: Полиција тражи убицу из Тутина, клупко језивог злочина још је…

Блиц 12.11.2021
Полиција из Новог Пазара и Тутина трага за 55-годишњим М. П. (55) из Тутина, осумњиченим да је усмртио Мају Одаловић (35) из Краљева чије тело је у четвртак поподне пронађено једном од вирова Ибра кроз кањон ове реке надомак… »

Вести дана »