Povezane vesti
Kada mogu da se raskinu ugovori sa kablovskim i mobilnim operaterima bez plaćanja penala?
Kamatica 03.02.2022
Do ovakvih situacija dolazi uglavnom zbog nepoznavanja komplikovanih propisa. Našoj redakciji se obratila čitateljka "Novosti" Jelena Marković i požalila se da je morala raskid ugovora da najavi 30 dana ranije, iako je od njegovog potpisivanja prošlo… »
Otkazni rok od mesec dana se naplaćuje: Kada potrošači mogu da raskinu ugovor sa kablovskim i mobilnim operaterima bez…
Večernje novosti 03.02.2022
Foto Shutterstock - Odlučila sam da promenim operatera - objašnjava nam ova Beograđanka. - Mislila sam da je ugovorna obaveza prestala, jer je prošlo dve i po godine. Kada sam otišla da raskinem ugovor, rekli su mi da je otkazni rok mesec dana, što znači… »
Vesti dana »
Kakva je situacija sa požarima u Srbiji: Najteže u Deliblatskoj peščari, vatra aktivna na još tri lokacije
Newsmax Balkans pre 42 minutajoš 23 povezane
RHMZ upozorava na ekstremne vremenske uslove i jak toplotni talas - u 9 sati u Banatskom Karlovcu 32 stepena, u Beogradu 31
RTV pre 22 minutajoš 37 povezanih
Vučić: Završni radovi na auto-putu Kuzmin-Sremska Rača, od 1. septembra besplatan prelazak preko Pavlovića mosta
RTV pre 12 minutajoš 22 povezane
Ministar Mali: Prijava za pomoć od 6.000 dinara od 7. septembra preko Uprave za trezor
Serbian News Media pre 52 minutajoš 18 povezanih
Jovanović (Novi DSS): Izbori prilika da se izvrše neophodne promene i smeni režim
Beta pre 17 minutajoš 8 povezanih