Повезане вести

Ако је Јокић џокер, онда сам ја бетмен: Србину је "залепио" блокаду, па га после меча прозвао преко саиграча! (видео)

Ако је Јокић џокер, онда сам ја бетмен: Србину је "залепио" блокаду, па га после меча прозвао преко саиграча! (видео)

Мондо 21.03.2022
Кошаркаш Бостона је баш био срећан због заустављања Николе Јокића у победи Бостона над Денвером. Кошаркаш Бостона је баш био срећан због заустављања Николе Јокића у победи Бостона над Денвером. Више од годину дана се Николи… »
Јокић: Кривица је моја, а не саиграча – био сам лош

Јокић: Кривица је моја, а не саиграча – био сам лош

Спорт клуб 21.03.2022
Центар Денвера Никола Јокић преузео је одговорност за убедљив пораз (124:104) од Бостона. МВП НБА лиге одиграо је изузетно слабу партију. Меч је завршио са 23 поена, али уз шут из игре 8/23, сакупио је осам скокова и поделио… »
Вилијамс: Ако је Јокић Џокер, ја сам Бетмен

Вилијамс: Ако је Јокић Џокер, ја сам Бетмен

Спорт клуб 21.03.2022
Никола Јокић више од годину дана није шутирао слабије од 35%, као што му се догодило синоћ у тешком поразу Денвера од Бостон Селтикса 124:104 на домаћем терену. Актуелни МВП постигао је 23 поена, али погодио је само осам од 23… »
Јокић искрен: ‘Ја сам крив за пораз!’

Јокић искрен: ‘Ја сам крив за пораз!’

Хот спорт 21.03.2022
Тако то раде велики играчи! Никола Јокић није био претерано расположен, па је за 33 минута на паркету против Бостон Селтикса уписао 23 поена, уз свега 35% шута из игре, а свом учинку додао је још осам скокова и четири… »
Срамота у Денверу, скандирали "МВП, МВП" Али не Николи Јокићу! (видео)

Срамота у Денверу, скандирали "МВП, МВП" Али не Николи Јокићу! (видео)

Вечерње новости 21.03.2022
ФОТО: Тањуг Србин ће што пре желети да заборави меч против Бостона у коме је пружио најгору партију у последње три године, а доминацију показали Браун и Тејтум. По 30 поена и шест скокова имали су водећи играчи Бостона, Тејтум… »
Јокић преузео одговорност: "Крив сам!"

Јокић преузео одговорност: "Крив сам!"

Спортске.нет 21.03.2022
Кошаркаши Денвера поражени су на домаћем паркету од Бостона резултатом 124:104. Српски кошаркаш Никола Јокић одиграо је сасвим пристојну утакмицу, постигао је 24 поена и уз то додао осам скокова и четири асистенције, али то није… »
НБА: Јокић и Богдановић двоцифрени у поразима Денвера и Атланте

НБА: Јокић и Богдановић двоцифрени у поразима Денвера и Атланте

Дневник 21.03.2022
ДЕНВЕР: Кошаркаши Денвера изгубили су од Бостона 124:104 и забележили 30. пораз у сезони. Никола Јокић поново је био најбољи у тиму Нагетса са 23 поена (8/23 шут из игре) уз осам скокова и четири асистенције за 33 минута игре… »
Другом скандирали „МВП“ у Денверу, најгора ноћ Јокића у последње 3 године

Другом скандирали „МВП“ у Денверу, најгора ноћ Јокића у последње 3 године

Нова 21.03.2022
Није имао праву подршку саиграча овај пут Никола Јокић желеће што пре да заборави меч против Бостона, који је у Денверу био бољи са 124:104 уз доминацију Брауна и Тејтума. По 30 поена и шест скокова имали су водећи играчи… »
Богдановић доминантан у поразу Атланте: Лоше вече Бјеличиних Вориорса (видео)

Богдановић доминантан у поразу Атланте: Лоше вече Бјеличиних Вориорса (видео)

ФОТО: Тањуг Богдановић је меч завршио са 21 постигнутим поеном, уз четири скока и три асистенције, а погодио је само две тројке из 9 покушаја. У тиму Атланте најбољи је био италијански бек Данило Галинари са 27 поена, а Треј… »
Аларм у Денверу: Лоше вече Николе Јокића, овако ће тешко до МВП титуле

Аларм у Денверу: Лоше вече Николе Јокића, овако ће тешко до МВП титуле

ФОТО: Тањуг Селтикси су убедљиво надиграли екипу Нагетса и на тај начин тим из Колорада уписао је други пораз у низу, а Никола Јокић је имао лоше вече. Меч је завршио са 23 постигнута поена иако га шут није хтео. Погодио је… »
Порази Денвера, Атланте и Голден Стејта у НБА лиги (ВИДЕО)

Порази Денвера, Атланте и Голден Стејта у НБА лиги (ВИДЕО)

Бета 21.03.2022
Кошаркаши Денвера изгубили су други меч заредом у НБА лиги, пошто су прошле ноћи на свом терену поражени од Бостона са 124:104. Српски центар Никола Јокић је постигао 23 поена за Денвер, али је у првом полувремену промашио 14… »
Покушевски се обрукао као никада до сада: Овако лоше вече једног српског кошаркаша дуго није виђено! (видео)

Покушевски се обрукао као никада до сада: Овако лоше вече једног српског кошаркаша дуго није виђено! (видео)

Хот спорт 21.03.2022
Лоше вече за српске кошаркаше у НБА! Сва три српска кошаркаша која су синоћ наступила у НБА лиги претрпела су пораз! НиколаЈокић није био претерано расположен, па је за 33 минута на паркету против Бостон Селтикса уписао 23 поена… »
Тешка ноћ за српске кошаркаше: Изгубили Јокић, Богдановић, Бјелица…. (ВИДЕО)

Тешка ноћ за српске кошаркаше: Изгубили Јокић, Богдановић, Бјелица…. (ВИДЕО)

Вести онлине 21.03.2022
Кошаркаши Денвера прегажени су у Колораду од Бостона 124:104 у ноћашњем мечу НБА лиге. Никола Јокић је имао лоше вече упркос томе што је био најефикаснији у свом тиму. Меч је завршио са 23 постигнута поена. Погодио је само осам… »
Порази Денвера, Атланте и Голден Стејта у НБА лиги

Порази Денвера, Атланте и Голден Стејта у НБА лиги

Радио сто плус 21.03.2022
Српски центар Никола Јокић је постигао 23 поена за Денвер, али је у првом полувремену промашио 14 шутева и завршио утакмицу са само осам погодјених од 23 шутева из игре. Јокића су пратили Ерон Гордон са 13 и Демаркус Казинс са 12… »
Црно вече за Србе, четири пораза, сад стрепи и Јокић!

Црно вече за Србе, четири пораза, сад стрепи и Јокић!

Спортске.нет 21.03.2022
Бостон је у страшној форми. Демонстирали су то у Денверу, успели да савладају Нагетсе, шутирали су 57.3% из игре, а Браун и Тејтум су убацили по 13 поена. Селтикси су успели да преузимање и чврстом одбраном зауставе Јокића који… »
Аларм! Јокић одиграо слаб меч, а Денвер нема више плеј-оф: Драма у завршници сезоне, Србин ће овако тешко бити МВП!

Аларм! Јокић одиграо слаб меч, а Денвер нема више плеј-оф: Драма у завршници сезоне, Србин ће овако тешко бити МВП!

Мондо 21.03.2022
И даље има довољно времена да се врати на позиције које директно воде у плеј-оф. И даље има довољно времена да се врати на позиције које директно воде у плеј-оф. Никола Јокић читаве сезоне игра константно добро и готово да… »
"Немате шта да видите овде": Водећи амерички НБА новинар ово објавио о Николи Јокићу и сада сви то гледају (видео)

"Немате шта да видите овде": Водећи амерички НБА новинар ово објавио о Николи Јокићу и сада сви то гледају (видео)

Вечерње новости 20.03.2022
Фото: Тањуг / АП И то због нечега што је о њему објавио један од тројице најугледнијих америчких новинара који свакодневно извештавају о најјачој кошаркашкој лиги на свету. Нотхинг сее хере, јуст а гиант центер брингинг тхе… »

Вести дана »