Povezane vesti
25 vatrogasaca gasilo požar na Karaburmi: Gorela višespratnica, plamen gutao tri stana
Telegraf 16.04.2022
Dramatične scene na Karaburmi gde su se vatrogasci borili sa vatrenom stihijom. Veliki požar zahvatio je noćas višespratnicu u ulici Husinskih Rudara na Karaburmi, potvrđeno je za Telegraf. Prema informacijama iz MUP-a, požar je ugašen, a gorela su tri… »
Prijatelji voditelja apeluju: Pomozimo Žiki koji je u požaru izgubio sve VIDEO
Nova 16.04.2022
U požaru koji je noćas izbio na Karaburmi izgoreo je stan poznatog novinara "Grand produkcije" Živojina Krstića. Dom Živojina Krstića izgoreo je u požaru koji je izbio oko ponoći u Ulici Husinjskih rudara na Karaburmi, a ugašen je tek posle sat i po… »
"Stan je potpuno uništen": Voditelj "Granda" zajedno sa policijom ušao u zgradu gde je izbio požar: Otkriveni novi detalji
Blic 16.04.2022
Voditelj "Granda" Živojin Krstić Žika jedan je od nesrećnih stanara na Karaburmi čiji su stanovi goreli u stravičnom požaru. Sada je voditelj Živojin zatečen kako zajedno sa policijom ulazi u zgradu. On nije želeo da daje izjave, ali je rekao da je šteta… »
Voditelj „Granda“ sa policijom ušao u zapaljenu zgradu: Evo kolika je šteta
Nova 16.04.2022
Požar u zgradi na Karaburmi, u kojoj su mnogi stanovi izgoreli, navodno je buknuo baš u domu novinara. Dom Živojina Krstića izgoreo je u požaru koji je izbio oko ponoći u Ulici Husinjskih rudara na Karaburmi, a ugašen je tek posle sat i po borbe sa… »
U požaru na Karaburmi izgoreo stan voditelja „Granda“
N1 Info 16.04.2022
U požaru koji je noćas izbio na Karaburmi izgoreo je stan poznatog novinara "Grand produkcije" Živojina Krstića. Voditelj se, kako prenosi Nova.rs, oglasio i otkrio da uopšte nije bio kod kuće kada je došlo do požara. Žika Krstić ispričao je da je u tom… »
"Dok je stiglo veće vatrogasno vozilo već je bilo kasno, sve je izgorelo": Potresan prizor na Karaburmi, vatra progutala 4…
Blic 16.04.2022
Požar koji je izbio sinoć u zgradi na Karaburmi i koji je "progutao" četiri stana, krenuo je iz stana novinara Živojina Krstića, kažu stanari ove zgrade. Oni sumnjaju da su uzrok neispravne instalacije. - Osetila sam samo dim koji je dolazio iz… »
Vatrena stihija mu progutala dom! Voditelj Granda nakon požara na Karaburmi - "Komšinica mi je javila da gori stan"
Mondo 16.04.2022
Oglasio se voditelj "Granda" Živojin Krstić nakon što mu je stan izgoreo u jezivom požaru na Karaburmi. Oglasio se voditelj "Granda" Živojin Krstić nakon što mu je stan izgoreo u jezivom požaru na Karaburmi. U požaru koji je noćas izbio na Karaburmi… »
Voditelju "Granda" izgoreo stan na Karaburmi Preživeo dramu: "Istina je, sve sam izgubio!"
Blic 16.04.2022
U požaru koji je noćas izbio na Karaburmi, izgoreo stan poznatog novinara "Grand produkcije" Živojina Krstića. Voditelj Živojin Krstić se sada oglasio i otkrio da je istina da mu je izgoreo stan na Karaburmi. - Istina je. Ne znam šta se desilo. Bio sam… »
Siniša Medić očajan zbog kolege iz „Granda“: „Moj Živojin je noćas izgubio sve“
Nova 16.04.2022
Novinaru i voditelju "Grand" televizije Živojinu Krstiću noćas je izgoreo stan tokom stravičnog požara u njegovoj zgradi, a njegov prijatelj i kolega Siniša Medić progovorio je o nesreći. Naime, požar koji je izbio oko ponoći u Ulici Husinjskih rudara 24… »
Voditelju „Granda“ izgoreo stan na Karaburmi
Nova 16.04.2022
U požaru koji je noćas izbio na Karaburmi izgoreo je stan poznatog novinara "Grand produkcije" Živojina Krstića. Voditelj se oglasio i otkrio da on uopšte nije bio kod kuće kada je došlo do požara. Žika Krstić ispričao je da je u tom trenutku bio na kafi… »
Vatra progutala četiri stana: Izgoreo i stan novinara, njegov prijatelj se uključio u Jutarnji program: "Izgubio je sve" (foto)…
Blic 16.04.2022
Novinar Živojin Krstić ostao je bez stana u požaru koji je juče, oko ponoći, izbio u Ulici Husinjskih rudara 24 na Karaburmi. Plamen je izbio u stanu br. 16 u potkrovlju i odatle se proširio na krov i ceo sprat zbog čega su četiri porodice ostale bez… »
Oglasio se novinar kom je izgoreo stan na Karaburmi Otkrio detalje požara: Istina je, sve sam izgubio
Kurir 16.04.2022
U požaru koji je noćas izbio na Karaburmi, izgoreo stan poznatog novinara Živojina Krstića, otkrio je njegov kolega i prijatelj Siniša Medić. - Naš kolega i moj najbolji prijatelj je noćas izgubio sve. Kao što ste čuli, na Karaburmi je noćas bio veliki… »
Izgubio sve u jezivom požaru na Karaburmi! Voditelju izgoreo stan - "Ne znamo uzrok, znamo samo da je velika tragedija"
Mondo 16.04.2022
U velikom požaru na Karaburmi koji je izbio oko ponoći izgorela su četiri stana. U velikom požaru na Karaburmi koji je izbio oko ponoći izgorela su četiri stana. Vatrogasne ekipe uspele su da ugase požar tek nakon sat i po vremena borbe s vatrenom… »
Gorela višespratnica na Karaburmi, 25 vatrogasaca obuzdavalo stihiju VIDEO
Nova 16.04.2022
Veliki požar zahvatio je noćas višespratnicu u ulici Husinskih Rudara na Karaburmi, potvrđeno je za Telegraf.rs. Prema informacijama iz MUP-a, požar je ugašen, a gorela su tri stana. Gasilo ga je 25 vatrogasaca sa deset vatrogasnih vozila. Povređenih… »
Požar progutao sprat solitera na Karaburmi! Vatrogasci se tokom noći borili s plamenom, stanari evakuisani
Mondo 16.04.2022
Požar u zgradi na Karaburmi izbio je usred noći. Požar u zgradi na Karaburmi izbio je usred noći. Požar u zgradi na Karaburmi izbio je usred noći, a stanari višespratnice su morali da se evakuišu, javlja RTS. Gorelo je potkrovlje, i u tom trenutku u tom… »
Vatra guta soliter: Veliki požar na Karaburmi, svi stanari evakuisani
Blic 16.04.2022
Prava drama dešava se na Karaburmi, u Husinskih rudara 24, gde je kasno večeras izbio požar. Vatrogasci se bore sa vatrenom stihojom koja je zahvatila krov zgrade, a širi se i ka donjim spratovima. Požar je izbio u stanu broj 16 u kome srećom nije bilo… »
Vesti dana »
Novi napad Irana, sirene u Izraelu i Kuvajtu; Tel Aviv uzvratio udarima na Liban nakon napada Hezbolaha na Haifu
RTS pre 14 minutajoš 11 povezanih
Prolazno umereno naoblačenje posle podne, temperatura do 19 stepeni
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 9 povezanih
Uživo - Treći dan pakla na Bliskom istoku: Iranci pokazali svoje tajne tunele iz kojih napadaju američke baze (video)
Mondo pre 19 minutajoš 6 povezanih