Povezane vesti

Milanović oštro o Plenkoviću, Šmitu i Radmanu

Milanović oštro o Plenkoviću, Šmitu i Radmanu

Politika 27.04.2022
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović ponovo je danas u svom maniru govorio o kritikama zbog njegove izjave da hrvatski sabor treba da blokira ulazak Finske i Švedske u NATO, dok se u BiH ne sprovede izborna reforma, pa je šefa hrvatske… »
Milanović šefa hrvatske diplomatije nazvao "rumenim seoskim đilkošem", nije poštedeo ni Plenkovića, ni Šmita

Milanović šefa hrvatske diplomatije nazvao "rumenim seoskim đilkošem", nije poštedeo ni Plenkovića, ni Šmita

Euronews 27.04.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović ponovo je danas u svom maniru govorio o kritikama zbog njegove izjave da hrvatski sabor treba da blokira ulazak Finske i Švedske u NATO, dok se u BiH ne sprovede izborna reforma, pa je šefa hrvatske diplomatije… »
Grlić Radman: Članice NATO-a zbog Milanovića misle da mijenjamo vanjsku politiku

Grlić Radman: Članice NATO-a zbog Milanovića misle da mijenjamo vanjsku politiku

Al Jazeera 27.04.2022
Hrvatski šef diplomatije rekao je da su zbog izjave predsjednika sve države članice NATO-a izrazile veliku zabrinutost te da pozivima sanira ‘međunarodnu političku reputacijsku štetu’. Članice NATO-a zbog izjava predsjednika Zorana Milanovića… »
Plenković pozvao Milanovića da sam blokira Finsku i Švedsku

Plenković pozvao Milanovića da sam blokira Finsku i Švedsku

RTV 27.04.2022
ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković pozvao je predsednika Zorana Milanovića da sam blokira priključenje Finske i Švedske NATO, kada, kako je rekao, već sedi na samitima NATO i da ne čeka da to uradi hrvatski parlament. "Neka on odmah… »
Varnice u Hrvatskoj zbog Finske, Švedske i NATO: "Neka on to blokira kad je frajer"

Varnice u Hrvatskoj zbog Finske, Švedske i NATO: "Neka on to blokira kad je frajer"

Blic 26.04.2022
Hrvatski premijer Andrej Plenković pozvao je danas predsednika Zorana Milanovića, da sam blokira priključenje Finske i Švedske kada, kako je rekao, već sedi na samitima NATO, da ne čeka da to uradi hrvatski parlament. Neka on odmah blokira, kao neko… »
"Neka blokira sam kad je frajer!" Plenković odgovorio Milanoviću - o ulasku Finske i Švedske u NATO se može razgovarati…

"Neka blokira sam kad je frajer!" Plenković odgovorio Milanoviću - o ulasku Finske i Švedske u NATO se može razgovarati…

Večernje novosti 26.04.2022
HRVATSKI premijer Andrej Plenković pozvao je danas predsednika Zorana Milanovića, da sam blokira priključenje Finske i Šedske kada, kako je rekao, već sedi na samitima NATO, da ne čeka da to uradi hrvatski parlament. Foto: Tanjug/Hina/Mario… »
Plenković: Ako je frajer, neka Milanović sam blokira Finsku i Švedsku

Plenković: Ako je frajer, neka Milanović sam blokira Finsku i Švedsku

Danas 26.04.2022
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da predsednik Zoran Milanović može sam da blokira ulazak Švedske i Finske u NATO savez „ako je frajer“ i ponovio optužbe da šef države zastupa proruske stavove. „Neka on ako je frajer… »

Vesti dana »