Повезане вести

Милановић оштро о Пленковићу, Шмиту и Радману

Милановић оштро о Пленковићу, Шмиту и Радману

Политика 27.04.2022
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић поново је данас у свом маниру говорио о критикама због његове изјаве да хрватски сабор треба да блокира улазак Финске и Шведске у НАТО, док се у БиХ не спроведе изборна реформа, па је… »
Милановић шефа хрватске дипломатије назвао "руменим сеоским ђилкошем", није поштедео ни Пленковића, ни Шмита

Милановић шефа хрватске дипломатије назвао "руменим сеоским ђилкошем", није поштедео ни Пленковића, ни Шмита

Еуроневс 27.04.2022
Хрватски председник Зоран Милановић поново је данас у свом маниру говорио о критикама због његове изјаве да хрватски сабор треба да блокира улазак Финске и Шведске у НАТО, док се у БиХ не спроведе изборна реформа, па је шефа… »
Грлић Радман: Чланице НАТО-а због Милановића мисле да мијењамо вањску политику

Грлић Радман: Чланице НАТО-а због Милановића мисле да мијењамо вањску политику

Ал Јазеера 27.04.2022
Хрватски шеф дипломатије рекао је да су због изјаве предсједника све државе чланице НАТО-а изразиле велику забринутост те да позивима санира ‘међународну политичку репутацијску штету’. Чланице НАТО-а због изјава предсједника… »
Пленковић позвао Милановића да сам блокира Финску и Шведску

Пленковић позвао Милановића да сам блокира Финску и Шведску

РТВ 27.04.2022
ЗАГРЕБ - Хрватски премијер Андреј Пленковић позвао је председника Зорана Милановића да сам блокира прикључење Финске и Шведске НАТО, када, како је рекао, већ седи на самитима НАТО и да не чека да то уради хрватски парламент… »
Варнице у Хрватској због Финске, Шведске и НАТО: "Нека он то блокира кад је фрајер"

Варнице у Хрватској због Финске, Шведске и НАТО: "Нека он то блокира кад је фрајер"

Блиц 26.04.2022
Хрватски премијер Андреј Пленковић позвао је данас председника Зорана Милановића, да сам блокира прикључење Финске и Шведске када, како је рекао, већ седи на самитима НАТО, да не чека да то уради хрватски парламент. Нека он… »
"Нека блокира сам кад је фрајер!" Пленковић одговорио Милановићу - о уласку Финске и Шведске у НАТО се може разговарати, али...…

"Нека блокира сам кад је фрајер!" Пленковић одговорио Милановићу - о уласку Финске и Шведске у НАТО се може разговарати, али...…

Вечерње новости 26.04.2022
ХРВАТСКИ премијер Андреј Пленковић позвао је данас председника Зорана Милановића, да сам блокира прикључење Финске и Шедске када, како је рекао, већ седи на самитима НАТО, да не чека да то уради хрватски парламент. Фото… »
Пленковић: Ако је фрајер, нека Милановић сам блокира Финску и Шведску

Пленковић: Ако је фрајер, нека Милановић сам блокира Финску и Шведску

Данас 26.04.2022
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је данас да председник Зоран Милановић може сам да блокира улазак Шведске и Финске у НАТО савез „ако је фрајер“ и поновио оптужбе да шеф државе заступа проруске ставове. „Нека он ако је… »

Вести дана »