Повезане вести
Милановић оштро о Пленковићу, Шмиту и Радману
Политика 27.04.2022
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић поново је данас у свом маниру говорио о критикама због његове изјаве да хрватски сабор треба да блокира улазак Финске и Шведске у НАТО, док се у БиХ не спроведе изборна реформа, па је… »
Милановић шефа хрватске дипломатије назвао "руменим сеоским ђилкошем", није поштедео ни Пленковића, ни Шмита
Еуроневс 27.04.2022
Хрватски председник Зоран Милановић поново је данас у свом маниру говорио о критикама због његове изјаве да хрватски сабор треба да блокира улазак Финске и Шведске у НАТО, док се у БиХ не спроведе изборна реформа, па је шефа… »
Грлић Радман: Чланице НАТО-а због Милановића мисле да мијењамо вањску политику
Ал Јазеера 27.04.2022
Хрватски шеф дипломатије рекао је да су због изјаве предсједника све државе чланице НАТО-а изразиле велику забринутост те да позивима санира ‘међународну политичку репутацијску штету’. Чланице НАТО-а због изјава предсједника… »
Пленковић позвао Милановића да сам блокира Финску и Шведску
РТВ 27.04.2022
ЗАГРЕБ - Хрватски премијер Андреј Пленковић позвао је председника Зорана Милановића да сам блокира прикључење Финске и Шведске НАТО, када, како је рекао, већ седи на самитима НАТО и да не чека да то уради хрватски парламент… »
Варнице у Хрватској због Финске, Шведске и НАТО: "Нека он то блокира кад је фрајер"
Блиц 26.04.2022
Хрватски премијер Андреј Пленковић позвао је данас председника Зорана Милановића, да сам блокира прикључење Финске и Шведске када, како је рекао, већ седи на самитима НАТО, да не чека да то уради хрватски парламент. Нека он… »
"Нека блокира сам кад је фрајер!" Пленковић одговорио Милановићу - о уласку Финске и Шведске у НАТО се може разговарати, али...…
Вечерње новости 26.04.2022
ХРВАТСКИ премијер Андреј Пленковић позвао је данас председника Зорана Милановића, да сам блокира прикључење Финске и Шедске када, како је рекао, већ седи на самитима НАТО, да не чека да то уради хрватски парламент. Фото… »
Пленковић: Ако је фрајер, нека Милановић сам блокира Финску и Шведску
Данас 26.04.2022
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је данас да председник Зоран Милановић може сам да блокира улазак Шведске и Финске у НАТО савез „ако је фрајер“ и поновио оптужбе да шеф државе заступа проруске ставове. „Нека он ако је… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних

Нишки студенти: Колега доведен у “ланцима” на сахрану оца, а Кристијан Голубовић некад без лисица
Наиссус инфо пре 1 сатјош 4 повезане