Povezane vesti
Milanović oštro o Plenkoviću, Šmitu i Radmanu
Politika 27.04.2022
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović ponovo je danas u svom maniru govorio o kritikama zbog njegove izjave da hrvatski sabor treba da blokira ulazak Finske i Švedske u NATO, dok se u BiH ne sprovede izborna reforma, pa je šefa hrvatske… »
Milanović šefa hrvatske diplomatije nazvao "rumenim seoskim đilkošem", nije poštedeo ni Plenkovića, ni Šmita
Euronews 27.04.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović ponovo je danas u svom maniru govorio o kritikama zbog njegove izjave da hrvatski sabor treba da blokira ulazak Finske i Švedske u NATO, dok se u BiH ne sprovede izborna reforma, pa je šefa hrvatske diplomatije… »
Grlić Radman: Članice NATO-a zbog Milanovića misle da mijenjamo vanjsku politiku
Al Jazeera 27.04.2022
Hrvatski šef diplomatije rekao je da su zbog izjave predsjednika sve države članice NATO-a izrazile veliku zabrinutost te da pozivima sanira ‘međunarodnu političku reputacijsku štetu’. Članice NATO-a zbog izjava predsjednika Zorana Milanovića… »
Plenković pozvao Milanovića da sam blokira Finsku i Švedsku
RTV 27.04.2022
ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković pozvao je predsednika Zorana Milanovića da sam blokira priključenje Finske i Švedske NATO, kada, kako je rekao, već sedi na samitima NATO i da ne čeka da to uradi hrvatski parlament. "Neka on odmah… »
Varnice u Hrvatskoj zbog Finske, Švedske i NATO: "Neka on to blokira kad je frajer"
Blic 26.04.2022
Hrvatski premijer Andrej Plenković pozvao je danas predsednika Zorana Milanovića, da sam blokira priključenje Finske i Švedske kada, kako je rekao, već sedi na samitima NATO, da ne čeka da to uradi hrvatski parlament. Neka on odmah blokira, kao neko… »
"Neka blokira sam kad je frajer!" Plenković odgovorio Milanoviću - o ulasku Finske i Švedske u NATO se može razgovarati…
Večernje novosti 26.04.2022
HRVATSKI premijer Andrej Plenković pozvao je danas predsednika Zorana Milanovića, da sam blokira priključenje Finske i Šedske kada, kako je rekao, već sedi na samitima NATO, da ne čeka da to uradi hrvatski parlament. Foto: Tanjug/Hina/Mario… »
Plenković: Ako je frajer, neka Milanović sam blokira Finsku i Švedsku
Danas 26.04.2022
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da predsednik Zoran Milanović može sam da blokira ulazak Švedske i Finske u NATO savez „ako je frajer“ i ponovio optužbe da šef države zastupa proruske stavove. „Neka on ako je frajer… »
Vesti dana »

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 3 povezane